7 vakre fargekombinasjoner til baderommet

7 vakre fargekombinasjoner til baderommet

Ny, vakker og matt maling til baderommet

Endelig kan du få matte vakre vegger også på baderommet. Med LADY Aqua våtromsmaling får du vakre silkematte våtromsvegger og du kan skifte farge uten spesielt mye innsats. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte. LADY Aqua inngår som en del av Jotuns Våtromsgodkjente system. Les mer om LADY Aqua her.

Her får du forslag til 7 vakre fargekombinasjoner du kan velge mellom, avhengig av hvilken stil du ønsker på badet ditt:

Baderom nr 1

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

En behagelig palett med blågrønne minttoner og kjøligere gråtoner som skaper et fresht uttrykk på badet. Lekkert i kombinasjon med farger som ren hvitt, mørkere gråtoner og dempede blåtoner. Inntil Minty Breeze og Hvit Poesi bør man ha rene, nøytrale hvittoner på ev flis, detaljer og møbler dersom hvitt er en aktuell farge i rommet, – som 9918 Klassisk Hvit. Unngå gylne hvite og beige toner her. Inntil 6325 Balanse vil både rene hvite, gylne hvite, grått, beige og brunt fungere flott.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

LADY Aqua Våtromsmaling i fargen LADY 7163 Minty Breeze

Lyst på et tidsriktig, men rimelig bad?

Baderom nr 2

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

En turkisblå palett for den som ønsker et duggfriskt bad! Svale, friske farger skaper en lett atmosfære og de kan fint kombineres med hvitt, grått og dypere blåturkise fargetoner.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

En vegg med LADY Aqua 4423 Kilden blir tøff med en malt krakk eller benk i LADY Supreme Finish 5159 Retroblå eller 5180 Oslo.

Baderom nr 3

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

 

Her finner du to av våre mest populære gråtoner, 1032 Grå Harmoni og 1462 Grå Skifer i kombinasjon med den «myke» sorte 9938 Dempet Sort. Gråtonene er lune og gylne grå, og de vil fungere til hvittoner som 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull. På grunn av sin lille lunhet i tonen er det mange som har disse to som sine grå favoritter. Inntil kalde gråtoner og såkalte nøytraler vil disse gråtonene kunne se gylne og litt «skitne» ut, så det bør unngås.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

LADY Aqua Våtromsmaling 9938 Dempet Sort

Baderom nr 4

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

En lys og lun palett med svake gråtoner. Her vil man oppleve at alle farger har en liten gyllen og lun tone over seg. Fargene er for øvrig utrolig lekre til gråtonene 1032 Grå Harmoni og 1462 Grå Skifer som man kan lese om over. De lyse grå tonene er også populære inntil en del av de populære dempede blåtonene som Kveldshimmel, Byge og Deco Blue for den som ønsker seg et bad med blå innslag.

5 vakre malte bad

Baderom nr 5

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

Paletten for deg som elsker lune gråtoner, og varme, dypere blåtoner. 0394 Varmgrå er en lun og varm gråtone som mange har lagt sin elsk på. Den er lekker til lysere varianter som 10679 Washed Linen eller en dypere, lun grå som 1352 Form. 4629 Skyggeblå er en blågrå farge med klar rød undertone og som derfor fremstår varm i tonen. For den som drister seg til et et helt mørkt, blått bad, er 4477 Deco Blue en fantastisk farge.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

LADY Aqua Våtromsmaling 4477 Deco Blue

Baderom nr 6

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

Mange elsker disse beige og brune tonene og den varme stemningen de gir. Disse fargene skaper en god base for å tilsette mer kulørte farger som rustrødt, varmblå eller mørkt brunt. Rustrøde toner kan skape en lun og orientalsk stil, imens de blå kan dreie uttrykket mer klassisk. Farger som 1140 Sand og 1931 Kokos kan være fine beige kombinasjoner inntil. Lekkert til en mengde ulike tresorter og overflater med lune farger. Her har man altså mange muligheter for å skape ulike atmosfærer i rommet.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

LADY Aqua Våtromsmaling 10678 Space

Baderom nr 7
7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

For den som søker etter et mer fargerikt og friskt bad, er grønne og rosa farger viktige farger denne sesongen. Og det er jo uten tvil noe eget med grønntoner og den energien det gir! Grønt er frodig, svalt og behagelig på en og samme gang. I kombinasjon med lekre grønne planter fremstår rommet utrolig levende! Med malte vegger på badet kan man skifte farge uten spesielt mye innsats, det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte. I år er rosa viktig, – og det er uten tvil både lekkert og feminint på badet. I denne paletten finner du også vår helt nøytrale hvitefargen 9918 Klassisk Hvit, – det er hvittonen for dere som ønsker det helt hvitt og rent. Ingen gule, røde eller blå undertoner her. Kun hvitt. Men husk også å ta hensyn til ev hvittoner i baderomsinnredning, flis el.l.

7 vakre fargekombinasjoner til badereommet

LADY Aqua Våtromsmaling 2782 Deco Pink

Fant du noe som fristet?!

Jotun Nina
Jotun Nina

Jotun Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trendene. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen LADY-teamet tryller hun frem de vakreste farger og fargekart.

Lekestue i friske farger

I en gammel eplehage på Nordstrand i Oslo ligger det en liten, hvitmalt dukkestue. Her dekker Jenny på (4) så ofte…

Frisk opp uteplassen!

Både huset og uteplassen vår har fått en skikkelig makeover med maling og styling. Se hvor fint vi har fått…

DIY: Design din egen blomsterkasse

La blomstene få hedersplass på uteplassen. Gjør det selv, bygg en blomsterbenk!   De integrerte blomsterkassene er malt i husets…

Landlig kjøkken i retro stil

Jeg bor på landet i en Västerbottensgård sammen med mann og tre barn. Den gamle gården vår har blitt et spennende prosjekt…

Redesign på fulltid

Møt Ida Hansson, en mester i redesign Ida Hansson er fra Umeå i Nord-Sverige og har sitt eget firma som…

Gjør som Tid for hjem: Mal panelveggen nå!

Fra brunt og trasig til elegant villa I denne episoden av Tid for hjem, besøkte teamet en familie med en gammel…

Go to top