Designer Of The Year

Designer Of The Year

Rapport fra Stockholm; Designer Of The Year: Note Design Studio

Hvert år deler det svenske magasinet Residence ut prisen “Designer Of The Year”. Prisen deles ut til et visjonært og fremtidsrettet firma som evner å føre svensk design videre. Prisen dette året gikk til Note Design Studio.

Note startet opp i 2008, den gang som et rent innredningsbyrå. Det tok ikke lang tid før de 7 kreative hjernene utviklet Note til det designstudioet vi i dag kjenner. Gruppen arbeider med alt fra mindre accessoirer til hele innredninger, både for private hjem og store internasjonale butikkjeder.

Note Design Studio er kjent for sin fantastiske fargebruk, og det var med dette friskt i minne at Jotun og LADY takket ja til å samarbeide med Residence og stylisten Lotta Agaton om fargesetting av vinnerutstillingen.  Vi er meget stolte av resultatet, og kan trygt anbefale alle som går med en Stockholmstur i tankene å besøke ArkDes (Arkitektur og Designcentrum). Utstillingen står til 28. februar.

Samtlige bilder er tatt av fotograf Espen Grønli

Note Design Studio

Note Design Studio utstillingen – syv rom fylt med vakker design…….

Note Design Studio

Vi ser mye blått i så vel design som innredning. Note Design Studio benytter også denne fargepaletten. Boksen er malt med LADY Pure Color 4477 Deco Blue. Vakkert ikke sant?

Note Design Studio

I følge Note Design Studio er grensen mellom hjemmet og kontor mer eller mindre visket ut. Fler og fler lager møbler som passer like godt i alle miljøer.  Dette «hjemmet» er malt med LADY Pure Color 7163 Minty Breeze.  God arbeidslyst!

Note Design Studio

Vakker og meget tidsriktig bruk av farger i dette miljøet som selvfølgelig også er stylet av stjernestylisten Lotta Agaton. Farge på veggene er LADY Pure Color 2500 Krydder.

Note Design Studio

«Verden er ikke svart/hvitt, selv om vi i Sverige ofte kler oss i sort og innreder i hvitt» iflg Note Design Studio – som alltid trives med å designe i farger. Her den vakre lamper «Silo» fra Zero designet av Note. Fargen på veggen er LADY Pure Color 2024 Senses.

Note Design Studio

Vi flytter gjerne inn i dette «badet». Både på grunn av alle de vakre detaljene som er skapt av Note Design, men selvfølgelig veldig mye fordi rommet er malt med den nye vidunderlige LADY Minerals 1877 Valmuefrø.  LADY har også utviklet LADY Minerals Sealer, en transparent behandling –  for at man kan benytte LADY Minerals i slitasjeutsatte områder og steder med risiko for vannsøl. Les mer om LADY Minerals her.

Note Design Studio

Alltid like fint! Alltid like aktuelt. Deilige grå og sorte nyanser. Fargen heter selvfølgelig LADY Pure Color 9938 Dempet Sort.

Note Design Studio

……. Også blir jo dette heller ikke feil. Rent, fristende og hvitt! Etter et par dager på møbelmessen i Stockholm frister helt klart en oppredd seng med hvitt lin sengetøy. Og veggene…….LADY Pure Color 7236 Chi. En stor favoritt hos mange:)

Lisbeth
Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Oppgrader kjøkkenet med maling

Å bytte ut hele kjøkkeninnredningen kan bli en kostbar affære. Velger du å male kjøkkenet får du «nytt» kjøkken mye…

Lun stemning med Dempet Savanne

Matbloggerne Gitte Witt og Filip Loebbert har for første gang dristet seg til å male med farger, og har valgt…

Dempet kraft med gultonen 8583 Earthy Yellow

Våren er endelig på vei, og det er på tide å bringe litt friskhet og liv inn i hjemmet etter…

Slik maler du med LADY Minerals Revive

Veggfornyeren LADY Minerals Revive forvandler ujevne underlag, som for eksempel strietapet, mur, teglsten og spon til et kalkmatt, mineralsk utseende….

Slik maler du med LADY Minerals Kalkmaling

Gi veggene en fremtredende rolle, og skap mineralsk magi i rommet med LADY Minerals Kalkmaling. I denne artikkelen viser vi…

Bli med hjem til Amelia Widell sitt fargerike hjem

Velkommen hjem til interiørprofilen og MELIMELI-gründer Amelia Widells fargerike hjem! Når Amelia flyttet inn i sin nye leilighet ville hun…