02.01.2017

Beige, sa du?

Beige, sa du?

Altså, vil vi virkelig ha kaffe latten opp på veggen igjen? Svaret er ja! Vi beveger oss mer og mer mot både varmere gråfarger, greige, bruntoner og beige både på veggfarger, tekstiler og øvrig interiør i 2017. Terrakotta, cognacfarget skinn og keramikk i varme 70-tallsfarger holder stand, og passer perfekt til varmere veggfarger.

Beige vegger?

Denne veggfargen heter LADY 1016 Blek Sand, og er malt med den supermatte finishen LADY Pure Color. Den oppleves som en litt grålig beigetone, og er altså mindre varm enn de tradisjonelle beigefargene. Fantastisk fin på store flater som her.  Rommet oppleves som lyst, nøytralt fresht, samtidig som den har fått en varme og ny tilstedeværelse en hvit vegg ikke ville ha gitt på samme måte.

Beige vegger?

Spisestuen er pyntet til vårlig fest med friske blomster, pastellish porselen og massevis av rosa! Vi leeengter mot lysere tider.

Beige vegger?

Skinnbenk og dekketøy fra Bolina, stol og puter fra Dis Interiør.

Styling og foto: Ann Helen Lund og Solveig Grøvle

Dette var de mest ettertraktede fargene i 2016.

Jotuns beste greige farger.


Ann Helen Lund

Ann Helen Lund » Fotograf og stylist

Ann Helen Lund er fotograf og stylist, og medeier i MINT Agency AS som blant annet eier portalen Norske Interiørblogger(NIB). Hun jobber for flere av de norske interiørmagasinene, samt andre interiøraktører, med foto, styling og tekstarbeid.

Relaterte poster