Bo i stylistens tøffe containerhus

Bo i stylistens tøffe containerhus

Stylisten Daniella Witte har bygd tre containerhus på sin gård. Husene er på 20 kvadratmeter og inneholder et lite kjøkken, toalett og dusj. Overbygde uteplasser skaper et ekstra rom under sommerhalvåret. Det første lille huset i grønt er nå innflyttingsklart. Med maling og naturmaterialer har Daniella skapt en avslappende og landlig oase med luksuriøs hotellfølelse.

Hus som utstråler grønn energi

Ideen til prosjekt ble plantet når Daniella på en fest tilfeldigvis kom over tre containere som skulle selges. Hun gav bud på de og kjøpte de samme kvelden! Hun hadde tidligere tenkt på at det kunne vært en spennende å bygge om slike containere til små boenheter.

– Når jeg har innredet har jeg hele tiden tatt hensyn til husets grønne energi. Resultatet ble veldig behagelig og jeg er sikker på at de som skal bo her i sommer kommer til å stortrives, sier Daniella.

LADY 8469 Green Leaf

Lyst gulv i ask møter matte grønnmalte vegger. Veggen er malt med LADY Pure Color i fargen LADY 8469 Green Leaf.

LADY 8469 Green Leaf er en grønn mellomtone for de som ønsker mer dybde. Sett den gjerne sammen med den lysere 8252 Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Den fungerer også fint sammen med både 1453 Bomull og 1001 Egghvit.

– Grønt er en nyanse jeg tror de fleste liker. Grønt har alltid vært en favorittfarge og det har det blitt enda mer etter det er prosjektet. En takknemlig farge å leve med, sier Daniella.

LADY 8469 Green Leaf

Daniella Witte containerhus

Hun har hatt som mål om at de som bor i containeren skal føle som om de er på hotell, men med et moderne tilsnitt av en landlig følelse. Luksus-sengetøy i lin fra Himla passer sengen og skaper en avslappet følelse. Det passer veldig godt til det organisk grønne.

LADY 8469 Green Leaf

Kjøkkenet er fra Ikea og er sprøytemalt i samme farge som veggene, LADY 8469 Grean Leaf.

Monokrom fargesetting skaper ro

Til og med spisebordet er malt i samme grønnfarge, for å roe den lille plassen som huset tross alt har. En monokrom fargesetting skaper ro og harmoni. Vil du skape kontraster kan du istedenfor leke med ulike glansgrader. Prøv å male veggen i den supermatte supermatta LADY Pure Color og detaljer som lister, dører og møbler i LADY Supreme Finish halvblank eller superblank.

Liker du 8469 Green Leaf, men kjenner at den monokrome stilen ikke er noe for deg? Se fargetemaet Reflections of Earth i det nyeste LADY-fargekartet. Der finner du matchende farger som passer godt sammen med Green Leaf.
LADY 8469 Green Leaf
Til og med skapet i furu fikk fargen Green Leaf. I skapet finner man en TV gjemt bort som man kan ta frem ved behov.

DEMIDEKK 1973 Antikgrå
Det store glasspartiet langs huset går opp mot det overbygde tredekket slik at huset oppleves større og luftigere enn det egentlig er. Uteplassen er som et ekstra rom.

DEMIDEKK 1973 Antikgrå

Husets fasader i tre er malt i fargen 1973 Antikkgrå, en klassisk lys grå husfarge. Det rolige monokrome fargetemaet går igjen også utendørs og utemøblene er malt samme farge som husveggen.

Daniella Witte containerhus Jotun
Utsikten fra den overbygde uteplassen er helt magisk. Her kan man nyte kveldssolen helt til den går ned i horisonten.

PS – Om du kunne tenke deg å leie Daniellas hus i en uke kan du sende e-post til info@daniellawitte.se for informasjon og booking.

Foto | Daniella Witte

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

København – reisetips til den interiørinteresserte

108 er verdt et besøk når du skal til København. Utsøkt og annerledes mat i uformelle og tøffe omgivelser. –…

Årets beste brune og gylne farger!

Brune og gylne nyanser skaper lunhet i et kjøkken med rene linjer. Veggen nærmest er malt med 10965 Hipster Brown…

Fargesett taket og få et lunt rom

Et vakkert tak er prikken over i’en og kan gjøre rommet både større og lysere. De fleste velger hvitt tak,…

Hjemmekoselig kafé i urbane omgivelser

Velkommen hjem! Her kan du nyte frokosten din i lune og koselige omgivelser! Alle foto: Inger Marie Grini. Føl deg som…

Farger skaper gode barndomsminner

Barn trenger farger Barn i alle aldre trenger farger, og vi vet blant annet at synssansen stimuleres ved bruk av…

Hytte i nord med friske farger

Den mektige naturen kommer rett inn i stua gjennom de store vinduene. Her kan familien få fred og ro, og…

Lag din egen fargepalett
LADY Pure Color, enda mattere og vakrere!
Go to top