15.12.2016

Jul på barnerommene

Jul på barnerommene

Kalkede støvrosa vegger på barnerommet

Josefine på 7 elsker rosa som mamma, men vi var begge enige om at sukkertøyrosa måtte vike for denne dempede, støvrosa som grenser mot varm brunt. LADY 2782 Deco pink, en av de 12 nye fargene i LADY Minerals kalkmaling, gir assosiasjoner til de gamle fasadene i St. Tropez synes jeg, goooode vibrasjoner! Den er varm, lunende og rosa uten å bli skrikende, og noe Josefine kan leve med i mange år.

Deco Pink på barnerommet

Faktisk ble jeg så fornøyd med fargen, at når mannen var på jobbtur, malte jeg en liten vegg ved kjøkkenet også.. Den tåler godt å være i andre rom enn kun hos barna.

deco-pink-2782-jotun-lady-minerals-kalkmaling
Til jul har jeg printet ut søte dyr fra Pinterest og hengt i en liten rekke over pulten. Astrid Lindgrens jul ligger alltid fremme, og et minijuletre kommer frem allerede 1. desember.

Deco Pink på barnerommet

Perfekt harmoni på ungdomsrommet

Anine på 14 ønsket seg en gråmalt kalkvegg, og valget falt på LADY 1032 Grå Harmoni.

graa-harmoni-1032-jotun-lady-minerals-kalkmaling-ungdomsrom

Grå Harmoni  er mellomgrå og forholdsvis mørk i et nordvendt rom, men fungerer utmerket sammen med varme tekstiler i rosa, creme og rødtoner. Tekstilene er fra Eske, krakken fra Bolina. Poster på veggen er fra Paper Collective.

lady-minerals-kalkmaling-barnerom-og-ungdomsrom


Ann Helen Lund

Ann Helen Lund » Fotograf og stylist

Ann Helen Lund er fotograf og stylist, og medeier i MINT Agency AS som blant annet eier portalen Norske Interiørblogger(NIB). Hun jobber for flere av de norske interiørmagasinene, samt andre interiøraktører, med foto, styling og tekstarbeid.

Relaterte poster