Jul på barnerommene

Jul på barnerommene

Kalkede støvrosa vegger på barnerommet

Josefine på 7 elsker rosa som mamma, men vi var begge enige om at sukkertøyrosa måtte vike for denne dempede, støvrosa som grenser mot varm brunt. LADY 2782 Deco pink, en av de 12 nye fargene i LADY Minerals kalkmaling, gir assosiasjoner til de gamle fasadene i St. Tropez synes jeg, goooode vibrasjoner! Den er varm, lunende og rosa uten å bli skrikende, og noe Josefine kan leve med i mange år.

Deco Pink på barnerommet

Faktisk ble jeg så fornøyd med fargen, at når mannen var på jobbtur, malte jeg en liten vegg ved kjøkkenet også.. Den tåler godt å være i andre rom enn kun hos barna.

deco-pink-2782-jotun-lady-minerals-kalkmaling
Til jul har jeg printet ut søte dyr fra Pinterest og hengt i en liten rekke over pulten. Astrid Lindgrens jul ligger alltid fremme, og et minijuletre kommer frem allerede 1. desember.

Deco Pink på barnerommet

Perfekt harmoni på ungdomsrommet

Anine på 14 ønsket seg en gråmalt kalkvegg, og valget falt på LADY 1032 Grå Harmoni.

graa-harmoni-1032-jotun-lady-minerals-kalkmaling-ungdomsrom

Grå Harmoni  er mellomgrå og forholdsvis mørk i et nordvendt rom, men fungerer utmerket sammen med varme tekstiler i rosa, creme og rødtoner. Tekstilene er fra Eske, krakken fra Bolina. Poster på veggen er fra Paper Collective.

lady-minerals-kalkmaling-barnerom-og-ungdomsrom

Ann Helen Lund
Ann Helen Lund

Ann Helen Lund – Fotograf og stylist

Ann Helen Lund er fotograf og stylist, og medeier i MINT Agency AS som blant annet eier portalen Norske Interiørblogger(NIB). Hun jobber for flere av de norske interiørmagasinene, samt andre interiøraktører, med foto, styling og tekstarbeid.

Nye kalkmalingsfarger

LADY Minerals Kalkmaling er hentet fra naturen for å skape rom med vakre, kalkede vegger og unikt fargeuttrykk. Veggene får…

Lys og farge i herlig harmoni

Med høstens tema Fortid – Nåtid, belyser Oslo Design Fair hvordan vi er forankret i fortiden, men stadig beveger oss fremover i…

Lekestue i friske farger

I en gammel eplehage på Nordstrand i Oslo ligger det en liten, hvitmalt dukkestue. Her dekker Jenny på (4) så ofte…

Fargesjefens sommerhytte

Veggen bak vasken er malt i LADY Minerals 0394 Varmgrå og LADY Minerals Sealer. Inn til høyre er den lille sovehulen….

Idas kjøkken i LADY-farger

Ida er en norsk kokebokforfatter og vinner av den norske reality-serien Hele Norge baker, som ble sendt på TV3 våren…

Fra anonymt og grått, til tøft og sort hus

Huset er malt med Jotun OPTIMAL, og vinduskarmene med Jotun OPTIMAL Vindu og Dør, i fargen 9938 Dempet Sort. Huset skifter karakter Et hus…

Go to top