Utforsk våre digitale fargekart

Utforsk våre digitale fargekart

Vi har laget flere digitale fargekart som vi håper kan være til hjelp når du skal velge riktig farge og malingstype til ditt prosjekt. Du kan lagre bilder, farger og malingstyper slik at du har det klart på mobilen når du kommer til butikken. Kjekt, ikke sant? Les om de ulike digitale fargekartene, hent deg en deilig kopp kaffe og kos deg med dem :)

LADY-fargekart

LADY digitalt fargekart 2018

Det digitale LADY-fargekartet guider deg gjennom de nyeste LADY-fargene. Vår fargesjef gir deg tips til hvordan du kan bruke fargene, samt tips til gode kombinasjonsfarger. Se fargekartet her.

LADY Minerals Kalkmaling – fargekart

Digitalt LADY Minerals Fargekart

I det digtale fargekartet for kalkmaling får du inspirasjon til hvordan du kan skape ditt unike uttrykk ved hjelp av kalkmalingen LADY Minerals. Du blir presentert for tre ulike temaet og får en enkel oversikt over alle fargene du kan få i kalkmaling.

SENS-fargekart

SENS digitalt fargekart

SENS-fargekartet har vi laget spesielt for deg som er opptatt av bruke en maling uten løsemidler, og som ikke avgir noen skadelig avdamping. SENS er den eneste malingserien som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund og kan trygt brukes av gravide. Få tips til hvordan du skaper lune, trygge og vakre hverdagsrom og barnerom. Se SENS-fargekartet her.

Utendørs fargekart

 

Sist, men ikke minst; Hvis du skal male ute i år så anbefaler vi deg å sjekke ut det digitale utendørsfargekartet. Vi vil gå så langt å si at dette er det beste verktøyet du kan bruke for å finne riktig farge til ditt hus. Se det her.

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Har du sett disse 5 helt nye beisfargene?

Nye beisfarger Det er ikke så ofte det kommer nye interiørbeisfarger. Årsaken til det er at når vi skal fargesette…

Nye kalkmalingsfarger

LADY Minerals Kalkmaling er hentet fra naturen for å skape rom med vakre, kalkede vegger og unikt fargeuttrykk. Veggene får…

Lys og farge i herlig harmoni

Med høstens tema Fortid – Nåtid, belyser Oslo Design Fair hvordan vi er forankret i fortiden, men stadig beveger oss fremover i…

Lekestue i friske farger

I en gammel eplehage på Nordstrand i Oslo ligger det en liten, hvitmalt dukkestue. Her dekker Jenny på (4) så ofte…

Fargesjefens sommerhytte

Veggen bak vasken er malt i LADY Minerals 0394 Varmgrå og LADY Minerals Sealer. Inn til høyre er den lille sovehulen….

Idas kjøkken i LADY-farger

Ida er en norsk kokebokforfatter og vinner av den norske reality-serien Hele Norge baker, som ble sendt på TV3 våren…

Go to top