09.06.2017

Utforsk våre digitale fargekart

Utforsk våre digitale fargekart

Vi har laget flere digitale fargekart som vi håper kan være til hjelp når du skal velge riktig farge og malingstype til ditt prosjekt. Du kan lagre bilder, farger og malingstyper slik at du har det klart på mobilen når du kommer til butikken. Kjekt, ikke sant? Les om de ulike digitale fargekartene, hent deg en deilig kopp kaffe og kos deg med dem :)

LADY-fargekart

LADY digitalt fargekart

Det digitale LADY-fargekartet guider deg gjennom de nyeste LADY-fargene. Vår fargesjef gir deg tips til hvordan du kan bruke fargene, samt tips til gode kombinasjonsfarger. Se fargekartet her.

SENS-fargekart

SENS digitalt fargekart

SENS-fargekartet har vi laget spesielt for deg som er opptatt av bruke en maling uten løsemidler, og som ikke avgir noen skadelig avdamping. SENS er den eneste malingserien som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund og kan trygt brukes av gravide. Få tips til hvordan du skaper lune, trygge og vakre hverdagsrom og barnerom. Se SENS-fargekartet her.

Utendørs fargekart

 

Sist, men ikke minst; Hvis du skal male ute i år så anbefaler vi deg å sjekke ut det digitale utendørsfargekartet. Vi vil gå så langt å si at dette er det beste verktøyet du kan bruke for å finne riktig farge til ditt hus. Se det her.


Tanja

Tanja » Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Relaterte poster