Interiørstylistens trendtips

Interiørstylistens trendtips

Lunt og fint med mørke vegger

Interiørstylist Aina Steen Aina jobber til daglig med interiørdesign i Steen & Aiesh. I dag var hun gjest hos God Morgen Norge på TV2 hvor hun var invitert til å snakke om trender, hvordan vi skal ha det hjemme og hva som er in akkurat nå. I følge Aina har nordmenn i mange år hatt en forkjærlighet til lyse og beige farger. Men nå er trenden å bruke mørkere farger, og da ikke bare på en fondvegg, men gjerne på alle fire veggene. Og veggene, ja de skal være helt matte. Enten ved at du bruker LADY Pure Color eller LADY Minerals Kalkmaling.

Fargen som Aina viste frem på den store gråblå platen er malt med LADY Minerals Kalkmaling i faren LADY 5030 St. Pauls Blue. Les mer om denne vakre fargen som vi har utviklet i samarbeid med Frama Copenhagen. Og det ene bildet hun viste frem var fra bloggeren Lene Orvik sitt hjem:

LADY 5030 St. Pauls Blue

Lene Orvik sitt soverom er malt med kalkmalingen LADY Minerals i fargen LADY 5030 St. Pauls Blue.

Et slag for grønt

Aina slår også, i klippet over, et slag for fargen grønt. Det er en farge som mange ikke snakker om, men som Aina synes passer godt i norske hjem. Grønnfargen på den store fargeprøven hun viste frem heter LADY 8469 Green Leaf.

Innred med planter

Her har vi malt med den supermatte LADY Pure Color i fargen 8469 Green Leaf.

Kort oppsummert;

Aina anbefaler deg å:

  1. Male alle fire veggene i en mørk valør, ikke bare en fondvegg. Feks med fargen St. Pauls Blue eller LADY 9918 Dempet Sort.
  2. Mal gjerne også taket i en annen farge enn hvitt. Bruk helst ikke listverk.
  3. Har du listverk, mal de i samme farge som veggene, bare i en høyere glans. Jotun anbefaler LADY Supreme Finish, vår beste maling for listverk og dører, som finnes i fire glansgrader: matt (5), silkematt (15), halvblank (40) og superblank (80).
  4. Ha mange lyspunkter i rommet slik at det dekker ulike formål.

Aina har tidligere samarbeidet med Tid for hjem-teamet. Her kan du se hvordan de testet ut LADY Minerals for første gang.

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Nye kalkmalingsfarger

LADY Minerals Kalkmaling er hentet fra naturen for å skape rom med vakre, kalkede vegger og unikt fargeuttrykk. Veggene får…

LADY Pure Color, enda mattere og vakrere!

Elsker du LADY Pure Color? Følg med; da har vi en god nyhet til deg. I fjor gjennomførte vi en…

Lys og farge i herlig harmoni

Med høstens tema Fortid – Nåtid, belyser Oslo Design Fair hvordan vi er forankret i fortiden, men stadig beveger oss fremover i…

Se de nye fargene fra LADY!

Nå er det tid for nytt fargekart igjen – endelig! Et stort team i Jotun, ledet an av vår energiske…

Slik får du den perfekte fargen

Mange har hatt LADY Pure Color som sin favoritt-maling en stund. Den har en unik fargeopplevelse og nå har den…

Lag din egen fargepalett

Vi har designet det nye fargekartet, «Rhythm of life», med stemninger du lett kan gjenskape i din bolig. Du kan…

Go to top