Fra baby – til jenterom

Fra baby – til jenterom

Du vet når du finner den perfekte fargen, den som den grå sengehimmelen i boden har ventet på helt siden den ble kjøpt inn. Jeg fant den. LADY Soft Skin fra den nye LADY Balance fargekartet. Endelig ble det fart i “prosjekt jenterom”, det var på tide å gjøre det søte babypreget litt kulere. Fortsatt feminint, men her bor det en jente med meninger og ben i nesa – og en stor forkjærlighet for rosa.

Jotun-Lady-Everyday-Beauty-Elisabeth-Heier

LADY Soft Skin finner du i Everyday Beauty paletten i LADY sitt nyeste fargekart. De 8 fargene harmonerer perfekt med hverandre.

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom_2

 

LADY Soft Skin går fra varm rosa i gyllent ettermiddagslys, til en lysere og mer nedtonet nyanse i gråvær. Den luner det ellers hvitmalte rommet, og er så vakker sammen med de andre fargene jeg har valgt ut her inne. Sammen med forskjellige nyanser av burgunder og lilla, grått og sennepsgult blir uttrykket varmt og innbydende.

 

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom

 

Å tilsette noe sort i interiøret er ofte den lille detaljen du trenger for å stramme opp inntrykket. Her synes jeg Bandit-printet passer så godt, og den lille barnestolen fikk sort sete for å ta igjen det sorte i plakaten over. Ulike print og plakater er også en fin måte å tilføre personlighet på, og selv ganske små barn vil elske å få være med å velge ut veggdekoren sin.

 

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom

 

Den nye LADY Balance malingen er snill mot inneklimaet og i tillegg enkel å male med. Overflaten blir matt og vakker, og jeg ble overrasket over hvor lett malingen fløt sammen og tørket. Fint for utålmodige sjeler som meg, som helst vil unnagjøre to strøk så raskt som mulig. Min andre favoritt fra LADY Balance kartet, LADY Minty Breeze har jeg malt med på gutterommet. Gleder meg til å vise dere resultatet!

Elisabeth
Elisabeth

Elisabeth – Interiørdesigner og stylist

Elisabeth Heier er gjesteblogger hos oss. Hun arbeider som interiørdesigner og stylist, og er alltid på jakt etter gode løsninger og noe vakkert å hvile øynene på. Bloggen hennes er blant Norges største inspirasjonsblogger innen interiør.

Lunt på soverommet

Hei! For ikke lenge siden malte jeg soverommet grått og etter noen tester med forskjellige nyanser falt valget på LADY 1269 Demring….

Ny stue med LADY Cashmere

Allerede på Jotuns lansering av det nye fargekartet forelsket jeg meg hodestups i Cashmere (LADY 10683 Cashmere). Litt mer edgy…

Tips til borddekning

Fire sommerlige borddekninger! Det er like hyggelig å dekke et pent bord enten det er bryllup eller en formell hagefest….

Mal påskeegg i din favorittfarge

Naturfarger og hvitt til påskefrokosten Noe av det beste med påskefri er å ha tid til ekstra lange og gode…

Barnerom med favorittfargen

Hei, Elisabeth her igjen! Den siste tiden har vi holdt på med en liten makeover på barnerommene her hjemme, jeg har allerede…

Enkel fornyelse av kontoret

Hei, Elisabeth Heier her. Jeg har stadig noen maleprosjekter på gang, og nå sist var det kontoret sin tur til…

Go to top