LADY Design – effektfullt og elegant

LADY Design – effektfullt og elegant

Kobber – Gull – Skap ditt unike uttrykk

Denne sesongen skal det virkelig skinne av metaller og gylne detaljer i skandinaviske hjem! Vi har sett tendensen en stund, og kobber og gull vil garantert forgylle interiørene denne høsten. Det er ikke snakk om å dra fram utdaterte lysestaker fra 90-tallet av den grunn… Designet er mer minimalistisk enn den gang da – stilen er ikke lenger hyttekoselig. Velkommen til kobber og gull med «edge».

 

Tom-Dixon_kobber_EtchVi har forelsket oss helt i denne kobberlampen fra Tom Dixon. Perforeringene i metallet gir vakre mønster og skyggeeffekter – superlekkert! Lampen fåes blant annet hos Eske.

Endelig er det mulig å tilføre vakre skimmereffekter i kobber eller gull også til veggene! Du kan gjøre effekten nøyaktig tilpasset ditt eget ønske. Fargen kan være helt dekkende eller bare ha et svakt skimmer. Vår erfaring er at det blir aller finest med en mørk bunnfarge på veggen, f.eks. dype blåtoner som LADY Oslo eller LADY Nordisk Hav. Fargen LADY Dempet sort gir også en superfin bakgrunn for skimmereffekter!

 

LADY-Design_gulleffekt

Vi har også testet ut LADY Design på mange andre underlag – alt fra gamle bilderammer til keramikkvaser – og effekten er super! Her er det virkelig mulig å få til en dash glamour med en liten boks maling!

 

LADY-Design_gull-og-kobber

 

Du vil også få ulike effekter med forskjellig verktøy og kombinasjoner av farger.

Se flere bilder og last ned brosjyre med ulike teknikker på jotun.no

En vegg, et helt rom – eller bare noen detaljer? Ja, her er det bare å slippe de kreative evnene løs!

Se film om hvordan du enkelt lager fem forskjellige gull- og kobbereffekter:

Barbro
Barbro

Barbro – Prosjektleder

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Lekne reoler på LADY-malte vegger

Trondheim Design Event ble en fin mulighet til å vise fram det smarte reolsystemet, utviklet av gründerne Anniken Zahl Furunes og…

Rustikk og urban stil på badet

Hvorfor ikke blande noe nytt og noe gammelt? Vipps har du et nytt bad i urban stil, som dette badet designet…

Eksotisk spabad til hverdags

Tenk om hver dag var en spadag! Dette badet gir deg litt av den gode og eksotiske feriestemningen. Jordfarger og…

Dusty er fargene vi aldri går lei av!

Tidløse farger i ny bok I boka «Dusty» viser fotograf Jorunn Tharaldsen og interiørarkitekt Maria Horgen de mest tidløse fargene…

Prøv nyheten Jotun ColourDesign

Jotun ColourDesign Appen Jotun ColourDesign hjelper deg å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Et supert planleggingsverktøy for deg…

Nå skal det være rosa

Du kan trygt møte våren på en rosa sky eller la prikken over i-en være rosa! Det blåser en ROSA…

Go to top