5 vakre malte bad

5 vakre malte bad

Maler du baderomsveggene, kan du velge akkurat den stil og atmosfære du ønsker deg. Lekent, luftig, elegant eller kanskje litt dristig? Velger du maling til bad finnes det et hav av muligheter, og ikke minst lekre fargekombinasjoner som skaper ditt helt unike baderom. Det beste av alt? Trenger du forandring, maler du over på et blunk!

Nyhet!

Har du fått med deg at LADY nettopp har fått en ny våtromsmaling? Den heter LADY Aqua, og inngår i Jotuns våtromssystem, er fuktbestandig og gir deg allikevel vakre silkematte våtromsvegger. La deg inspirere av disse vakre baderommene.

Unike og lekre baderom

1. Behagelig og fresht

Mal badet med LADY Aqua

LADY Aqua i fargen 7163 Minty Breeze

Velger du en behagelig palett av blågrønne minttoner og kjølige gråtoner, får du et fresht uttrykk og en behagelig atmosfære på baderommet. Dette er farger som er lekkert i kombinasjon med rent hvitt, mørkere gråtoner eller dempede blåtoner.

Inntil Minty Breeze og Hvit Poesi bør du ha rene, nøytrale hvittoner på evt. flis, detaljer og møbler – som LADY 9918 Klassisk Hvit. Unngå gylne hvite og beige toner. Inntil LADY 6325 Balanse vil både rene hvite, gylne hvite, grått, beige og brunt fungere flott.

En frisk grønn bris over landet!

Matte vegger har vært en trend i lang tid, og nå skal også baderommet ha matte vegger. LADY Aqua gir badet silkematte vegger, og er den eneste malingen i markedet med silkematt glans – uavhengig av vinkel.

2. Tidløs og lun favoritt

Mal badet med LADY Aqua

LADY Aqua i fargen 1032 Grå Harmoni

Grå Harmoni og Grå Skifer er lune og gylne, og to av våre mest populære gråtoner. Disse er lekre sammen med den ”myke”, sofistikerte og dristige Dempet Sort, eller hvittonene 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull. Unngå å bruke disse sammen med kalde eller nøytrale gråtoner, da de vil oppleves litt ”skitne” sammen med disse.

LADY Aqua kan brukes på vegger og tak, den er fuktbestandig og hindrer fukt å trenge inn i underlaget. Malingen har dekkgaranti, inneholder soppdrepende midler, og er enkel å vedlikeholde og vaske. Systemet er så vanntett, at det også er godkjent for dusjsonen. Fantastisk, ikke sant?!

3. Vakre gråblå nyanser for lunhet og varme

Mal badet med LADY Aqua

LADY Aqua i fargen 4629 Skyggeblå

Dette er paletten for deg som elsker lune gråtoner, og varme dypere blåtoner. Varmgrå er en lun og varm gråtone, som er lekker til lysere varianter som 10679 Washed Linen eller en dypere, lun grå som 1352 Form. 4629 Skyggeblå er en blågrå farge med en klar, varm og rød undertone.

Er du av den mer dristige typen? Mal badet i 4477 Deco Blue, en fantastisk farge som gir en følelse av dempet luksus.

4. Varm base og et hav av muligheter

Mal badet med LADY Aqua

LADY Aqua i fargen 10678 Space

De beige og brune tonene i denne paletten gir en varm stemning, og er et perfekt utgangspunkt for å tilsette andre mer kulørte farger som rustrødt, varmblå eller mørkt brunt. Rustrøde toner kan skape en lun og orientalsk stil, mens de blå kan dreie uttrykket i en mer klassisk retning.

Farger som 1140 Sand og 1931 Kokos passer godt til denne paletten. De er også gode pekepinner dersom du har andre lune, beige detaljer du ønsker å kombinere paletten med, og er usikker på om det passer. Fargene er nemlig lekre til en mengde ulike tresorter og overflater med lune farger.

Denne paletten gir deg all verdens muligheter til å skape den akkurat atmosfæren du ønsker, bare ved å tilsette ulike fargedetaljer.

5. Fargerikt, energisk og friskt

Mal badet med LADY Aqua

LADY Aqua i fargen 2782 Deco Pink

Grønt og rosa er viktige farger denne sesongen, og ønsker du et fargerikt og friskt bad – er dette paletten for deg!

Grønt er frodig, svalt og behagelig på samme tid – og gir samtidig masse energi. Kombinerer du paletten med lekre grønne planter, vil rommet fremstå utrolig levende! Velger du en rosa nyanse, vil dette gi badet et lekkert og feminint preg.

I paletten finner du også vår helt nøytrale Klassisk Hvit, – det er hvittonen for dere som ønsker det helt hvitt og rent. Ingen gule, røde eller blå undertoner her. Kun hvitt. PS! Det finnes mange hvitnyanser, så husk også å ta hensyn til evt. hvittoner i baderomsinnredning, flis o.l.

Se flere vakre baderom og les mer om nyheten LADY Aqua her.

Silkematt, vakkert og vanntett

Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom. LADY Aqua inngår som en del at Jotuns godkjente våtromssystem, og er det eneste SINTEF* godkjente våtromssystemet på markedet.

Å leke seg med farger er utrolig gøy, og ikke minst er det spennende å se hvor forskjellig uttrykk baderommet får, bare ved å gjøre små fargeendringer. Velger du maling på baderomsveggen, er du garantert et ”levende” rom – hvor du kan endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Nytt bad på 123, til en rimelig penge – akkurat slik vi drømmer om!

Lyst på et tidsriktig, men rimelig bad?

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Lekne reoler på LADY-malte vegger

Trondheim Design Event ble en fin mulighet til å vise fram det smarte reolsystemet, utviklet av gründerne Anniken Zahl Furunes og…

Rustikk og urban stil på badet

Hvorfor ikke blande noe nytt og noe gammelt? Vipps har du et nytt bad i urban stil, som dette badet designet…

Eksotisk spabad til hverdags

Tenk om hver dag var en spadag! Dette badet gir deg litt av den gode og eksotiske feriestemningen. Jordfarger og…

Dusty er fargene vi aldri går lei av!

Tidløse farger i ny bok I boka «Dusty» viser fotograf Jorunn Tharaldsen og interiørarkitekt Maria Horgen de mest tidløse fargene…

Prøv nyheten Jotun ColourDesign

Jotun ColourDesign Appen Jotun ColourDesign hjelper deg å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Et supert planleggingsverktøy for deg…

Nå skal det være rosa

Du kan trygt møte våren på en rosa sky eller la prikken over i-en være rosa! Det blåser en ROSA…

Go to top