En frisk grønn bris over landet!

En frisk grønn bris over landet!

Det går en frisk grønn bris over landet for tiden. Og den grønne brisen heter LADY 7163 Minty Breeze. Denne fargen har blitt veldig populær etter den ble lansert, og det er ikke uten grunn! Fargen er perfekt balansert med akkurat passe mengde sort i seg, og gir en behagelig dempet opplevelse. Dette er en vakker, nedtonet og grålig mintfarge.

LADY 7163 Minty Breeze

Selv om Minty Breeze er en minttone, oppleves den ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Den er lekker til både lysere minttoner som feks LADY 7555 Soft Mint, samt de gylne gråtonene og de mørkere grønne fargene Balanse og Oslo. Ekstra fin blir fargen hvis du maler med den supermatte LADY Pure Color.LADY 7163 Minty Breeze

Her har @leneorvik brukt den i stuen i den nye leiligheten sin. På kjøkkenet bak har hun malt med LADY 5180 Oslo. Bruk gjerne LADY Wonderwall på kjøkkenet, da blir det mye enklere å vaske veggene når du trenger det ;)

LADY 7163 Minty Breeze

Prøv den gjerne ut sammen med 10341 Kalk, 10342 Kalkgrå, samt dempede beige farger som 1016 Blek Sand, 10249 Mohair og 10249 Sober også! Fargen fremstår som hakket tøffere i kombinasjon med hvitere farger som 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit, enn 1001 Eggvhit og 1453 Bomull.

 

LADY 7163 Minty Breeze

Avstemte, beroligende farger: Vegg bak skap er malt med LADY Balance 7555 Soft Mint. Vegg til høyre er malt med LADY Balance 7163 Minty Breeze.

LADY 7163 Minty Breeze

Da Jenny Skavlan skulle male sitt nye syverksted var det LADY 7163 Minty Breeze hun la sin elsk på.

LADY 7163 Minty Breeze

Superfin ble den også i stuen til @baremalin – takk til Malin for lån av bildet:)

Søk gjerne på #mintybreeze på instagram for mer inspirasjon, så utrolig mange flotte bilder.

Lekker i gangen til @idestrup. Her ser den ganske så mye lysere ut når solen titter frem, lys og lekker. I kveldslyset blir den lun.

LADY 7163 Minty Breeze

Her har @ibell79 brukt den på panel. Minty Breeze + LADY Supreme Finish Supermatt = Sant!

Pass på at du får riktig Minty Breeze

Det er interessant hvordan en farge forandrer seg ift lyset. Kjøp gjerne en LADY prøveboks og test ut fargen hjemme hos deg i riktig lysforhold for å få et riktig inntrykk. Har du forresten hørt om Jotun Fargetrygghet? For å være sikker på at du får den fargen som står i fargekartene våre må du bruke Jotun maling og den må blandes over Jotuns blandemaskiner. Du skjønner, alle malinger har en helt unik resept for å komme frem til den samme fargen. Dette tester vår pigmentlab. hver eneste gang vi lager et nytt produkt slik at du kan være trygg på at du får akkurat den fargen du forespeilet deg.

 

LADY 7163 Minty Breeze

Hva med å freshe opp kjøkkeninnredningen litt? Her er det brukt LADY 7163 Minty Breeze på skapene og 7555 Soft Mint på veggen. Se hvordan du maler kjøkkeninnredningen her.

Interiørbloggerne Stylizimo og Elisabeth Heier har også trykket denne vakre fargen til sitt bryst.

LADY 7163 Minty Breeze

Her er et bilde fra gangen til Stylizimo. Her kan du lese og se bilder fra oppussingen av det nye huset hennes. Blir kjempelekkert!

LADY 7163 Minty Breeze

Og her har Elisabeth Heier brukt LADY 7163 Minty Breeze på barnerommet til sønnen. Bruk gjerne LADY Balance på barnerommet, inneklimavennlig og lukter minimalt.

LADY 7163 Minty Breeze

Plan A Interiørarkitekter brukte den på sitt nye kontor.

LADY 7163 Minty Breeze

Som du ser er dette en farge som passer i det fleste rom. LADY 7163 Minty Breeze fremhever interiøret ditt og kan løfte looken på et rom med flere hakk! Har du et rom den hadde passet i?

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Nye kalkmalingsfarger

LADY Minerals Kalkmaling er hentet fra naturen for å skape rom med vakre, kalkede vegger og unikt fargeuttrykk. Veggene får…

Lys og farge i herlig harmoni

Med høstens tema Fortid – Nåtid, belyser Oslo Design Fair hvordan vi er forankret i fortiden, men stadig beveger oss fremover i…

Lekestue i friske farger

I en gammel eplehage på Nordstrand i Oslo ligger det en liten, hvitmalt dukkestue. Her dekker Jenny på (4) så ofte…

Fargesjefens sommerhytte

Veggen bak vasken er malt i LADY Minerals 0394 Varmgrå og LADY Minerals Sealer. Inn til høyre er den lille sovehulen….

Idas kjøkken i LADY-farger

Ida er en norsk kokebokforfatter og vinner av den norske reality-serien Hele Norge baker, som ble sendt på TV3 våren…

Fra anonymt og grått, til tøft og sort hus

Huset er malt med Jotun OPTIMAL, og vinduskarmene med Jotun OPTIMAL Vindu og Dør, i fargen 9938 Dempet Sort. Huset skifter karakter Et hus…

Go to top