Nyoppusset blogg!

Nyoppusset blogg!

Vi har pusset opp bloggen slik at det skal bli enklere for deg å pusse opp hjemme

Det er nå 4 år siden vi startet LADY Inspirasjonsblogg. Den har vokst fra å være en liten blogg hvor vi formidlet nyheter en gang imellom – til å bli en av Norges mest leste interiørblogger! Og det er takket være deg og alle de andre interiørinteresserte som har funnet veien hit inn! Vi er så glade for alt engasjement; delinger, kommentarer og spørsmål om fargeråd. Over 30 000 kommentarer kan vi telle opp!

PS! Tips oss gjerne hvis det er noe du ser som burde endres/forbedres. 

Når babyen vår, bloggen, har vokst seg stor, har vi sett at det er behov for å gjøre litt endringer. Vi trengte rett og slett å rydde litt, utvide garderoben og sørge for at det blir lettere å finne det man leter etter. Litt smårydding har vi dog gjort underveis, men nå har vi endelig tatt den store sjauen. Bruken av bloggen har også endret seg, spesielt det at så mange spør oss om fargeråd. Det synes jo vi er kjempegøy – å hjelpe deg med å finne de fargene som passer hjemme hos akkurat deg.

Derfor er den største endringen etter oppussingen at vi nå skiller mellom «vanlige» kommentarer og fargerådspørsmål. Dette er fordi at vi da tilrettelegger for at du får beskjed på e-post når du har fått svar på ditt fargespørsmål og at du hele tiden har en tråd du kan følge. Du kan nå også laste opp bilder slik at våre fargedesignere får et bedre inntrykk av stilen din. I tillegg har vi lagt opp til at du fyller ut noen enkle opplysninger om eksisterende farger slik at fargerådene skal bli mer presise.

Guide til riktig veggfarge

Bakveggen er malt med LADY Pure Color supermatt 4477 Deco Blue, mens rommet i front har fått fargen LADY Pure Color 4618 Kveldshimmel. Dør, karm og list fikk samme farge for en rolig og myk overgang til veggen; LADY Supreme Finish 4618 Kveldshimmel. Gulvet er malt i Tre Stjerner 9938 Dempet Sort.

Passer 4477 Deco Blue hjemme hos deg? Nå er det enkelt å spørre våre fargeeksperter.

Egen fargerådside

Du kan fortsatt legge inn et fargeråd under et innlegg, men i tillegg har vi laget en egen fargerådsside hvor du kan:

  • Se fargeråd som omhandler utvalgte farger fra vår fargesjef.
  • Se alle fargeråd som har kommet inn.
  • Søke i farger for å se hvilke anbefalinger andre har fått rundt den fargen du er interessert i.
  • Stille et spørsmål angående farger.
JOTUN FARGETRYGGHET: Ved å bruke Jotuns produkter er du sikret at resultatet blir 
nøyaktig lik våre fargeprøver.
Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

Et rent og naturlig hjem

Trappen er laget av kinesisk poppel, og det er kjæresten til Nadia som har tegnet og bygget den. – Egentlig…

Nytt hjemmekontor i brune toner

Jobber du hjemmefra og trenger tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt mer spennende? Følg med her … Niki…

Nytt soverom med rosa makeover

Hvem har vel ikke drømt om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom? Følg med, så skal vi vise deg…

Downtown Camper – en urban oase

Skal du reise til Stockholm? Da kan vi gi deg et hot tips på et av Stockholms nyeste hoteller, Downtown…

Perspective Studio – unik konseptbutikk

Ikke hvilken som helst konseptbutikk. Les gründerduoens tanker rundt konseptet og valg av veggfarger i butikken. For noen år siden…

Go to top