Nyoppusset blogg!

Nyoppusset blogg!

Vi har pusset opp bloggen slik at det skal bli enklere for deg å pusse opp hjemme

Det er nå 4 år siden vi startet LADY Inspirasjonsblogg. Den har vokst fra å være en liten blogg hvor vi formidlet nyheter en gang imellom – til å bli en av Norges mest leste interiørblogger! Og det er takket være deg og alle de andre interiørinteresserte som har funnet veien hit inn! Vi er så glade for alt engasjement; delinger, kommentarer og spørsmål om fargeråd. Over 30 000 kommentarer kan vi telle opp!

PS! Tips oss gjerne hvis det er noe du ser som burde endres/forbedres. 

Når babyen vår, bloggen, har vokst seg stor, har vi sett at det er behov for å gjøre litt endringer. Vi trengte rett og slett å rydde litt, utvide garderoben og sørge for at det blir lettere å finne det man leter etter. Litt smårydding har vi dog gjort underveis, men nå har vi endelig tatt den store sjauen. Bruken av bloggen har også endret seg, spesielt det at så mange spør oss om fargeråd. Det synes jo vi er kjempegøy – å hjelpe deg med å finne de fargene som passer hjemme hos akkurat deg.

Derfor er den største endringen etter oppussingen at vi nå skiller mellom «vanlige» kommentarer og fargerådspørsmål. Dette er fordi at vi da tilrettelegger for at du får beskjed på e-post når du har fått svar på ditt fargespørsmål og at du hele tiden har en tråd du kan følge. Du kan nå også laste opp bilder slik at våre fargedesignere får et bedre inntrykk av stilen din. I tillegg har vi lagt opp til at du fyller ut noen enkle opplysninger om eksisterende farger slik at fargerådene skal bli mer presise.

Guide til riktig veggfarge

Bakveggen er malt med LADY Pure Color supermatt 4477 Deco Blue, mens rommet i front har fått fargen LADY Pure Color 4618 Kveldshimmel. Dør, karm og list fikk samme farge for en rolig og myk overgang til veggen; LADY Supreme Finish 4618 Kveldshimmel. Gulvet er malt i Tre Stjerner 9938 Dempet Sort.

Passer 4477 Deco Blue hjemme hos deg? Nå er det enkelt å spørre våre fargeeksperter.

Egen fargerådside

Du kan fortsatt legge inn et fargeråd under et innlegg, men i tillegg har vi laget en egen fargerådsside hvor du kan:

  • Se fargeråd som omhandler utvalgte farger fra vår fargesjef.
  • Se alle fargeråd som har kommet inn.
  • Søke i farger for å se hvilke anbefalinger andre har fått rundt den fargen du er interessert i.
  • Stille et spørsmål angående farger.
JOTUN FARGETRYGGHET: Ved å bruke Jotuns produkter er du sikret at resultatet blir 
nøyaktig lik våre fargeprøver.
Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Nye kalkmalingsfarger

LADY Minerals Kalkmaling er hentet fra naturen for å skape rom med vakre, kalkede vegger og unikt fargeuttrykk. Veggene får…

Lys og farge i herlig harmoni

Med høstens tema Fortid – Nåtid, belyser Oslo Design Fair hvordan vi er forankret i fortiden, men stadig beveger oss fremover i…

Lekestue i friske farger

I en gammel eplehage på Nordstrand i Oslo ligger det en liten, hvitmalt dukkestue. Her dekker Jenny på (4) så ofte…

Fargesjefens sommerhytte

Veggen bak vasken er malt i LADY Minerals 0394 Varmgrå og LADY Minerals Sealer. Inn til høyre er den lille sovehulen….

Idas kjøkken i LADY-farger

Ida er en norsk kokebokforfatter og vinner av den norske reality-serien Hele Norge baker, som ble sendt på TV3 våren…

Fra anonymt og grått, til tøft og sort hus

Huset er malt med Jotun OPTIMAL, og vinduskarmene med Jotun OPTIMAL Vindu og Dør, i fargen 9938 Dempet Sort. Huset skifter karakter Et hus…

Go to top