Og vinneren er…

Og vinneren er…

Vi hadde en super dag på jobb i går! Så utrolig morro å kunne ringe og fortelle at «Du har vunnet en LADY Makeover til en verdi av 50 000 kr». Og da personen i andre enden blir så ufattelig glad, da er det ekstra morro!

Vi har hatt kjempedeltagelse på konkurransen vår, «Hvilken farge er du?». Vi er ydmyke over at så mange hadde lyst til å delta. Vi har delt ut 280 sett med LADY neglelakker og fått utrolig mange hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger på FB siden vår, til og med bilder av flotte lakkede negler. Alle vinnerne finner du her og du kan fortsatt ta quizen og se hvilken farge du er, selv om konkurransen er avsluttet.

Så var det vinneren av selve hovedpremien da. Den gikk til Bettina Gavoll-Hansen fra Oslo!

«Det er helt komisk hvor utrolig bra det passet å vinne dette nå! Kjempegøy! Etter en vannskade for 4 uker siden, har vi bestemt oss for å flytte kjøkkenet. Dermed endte vi i en noe ufrivillig oppussingsprosess, men nå ble det straks litt lettere med denne hjelpen fra Jotun LADY! Jeg ble veldig glad!!!» Bettina Gavoll-Hansen

Bettina ble LADY Sober. Så får vi se om det blir fargene fra hennes Wonderwall (Hvit Te, Marrakesh, Sober, Oliventre) hun velger til slutt. Hun vinner LADY maling for 10 000 kr, malerarbeid for 30 000 kr og et gavekort fra H&C til 10 000 kr!

Selv om du ikke vant, så håper vi at du har blitt inspirert til å ta en titt på det nye LADY Wonderwall fargekartet vårt, se bilder og farger fra kartet her.

Her er forresten litt morsom «statistikk» fra quizen vår:

44% er den omtenksomme i venninnegjengen som alltid stiller opp.

Desidert flest blir mest inspirert av stemning og atmosfære (57%).

Gutt som gråter bilde er noe de fleste ikke vil ha inn i stuen sin, deretter kom filleryer, minimalisme og så til slutt overfylte bokhyller.

Å være alene på en øde øy (39%) og det være gnien (38,5%) er det de fleste er redde for.

New York er favoritt reisestedet til hele 45%.

Og ja, det var ikke overraskende at det var George Clooney som fikk flest stemmer (57%). Som nummer to kom Jonas Gahr Støre med 21%.

Og hva er det vi helst ikke være foruten i en måned: Venninnekveld (61%), med mulighet for å farge etterveksten som nummer to! ;)

Igjen, tusen takk for all deltagelse.

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

En urban lady

Vi følger med på alle som tagger oss på Instagram (@jotunlady). Vi blir så inspirert av alle de flotte hjemmene…

Vinn en herlig førjulspakke!

Hjemmelaget konfekt og julepyntet kjøkken Lite er koseligere enn å pusle på kjøkkenet før jul, synes jeg! I år har…

KONKURRANSE

Ta et bilde av noe du har malt med LADY Supreme Finish. Hashtag bildet på instagram med #ladyspringsummer og tag…

Vinn gavekort på maling

Instagramkonkurranse I samarbeid med Norske Interiørbloggere har vi nå en instagramkonkurranse hvor man kan vinne et gavekort på LADY maling til…

Julekalender – Luke Nr. 24

I dag er det selveste Julaften! I kalenderens siste luke har vi lagt en kjempefin premie fra Wik og Walsøe. 1…

Julekalender – Luke Nr. 23

Vi har kommet til lille julaften! I dagens luke finner vi Kubus bollen fra by Lassen (verdi kr. 999,-) Om premien…

Go to top