Om Jotun

Jotun er Norges ledende produsent av maling og pulverlakker og er innenfor en rekke av sine områder blant de ledende selskaper, både i Europa og på verdensbasis. Jotuns Visjon er å utvikle, produsere og markedsføre produkter og tjenester som møter de løpende krav til kostnadseffektivitet, miljøhensyn og høy kvalitet.

Mer informasjon om Jotun får du her.

LADY fra Jotun

LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene. LADY fra Jotun leverer høykvalitets interiørmaling. LADY har et bredt spekter av høykvalitetsmaling til ulike bruksområder som vegg, tak, panel, listverk, møbler og baderom. Se alle LADY-produktene her.

Malingtekniske spørsmål:

På dagtid kan du chatte live med våre malingseksperter eller ringe de på telefon 33 45 75 30. På kveldstid, helger og når chatten er offline kan du sende spørsmål på e-post: chat.no@jotun.no. Vi gjør oppmerksom på at hvis du ønsker fargeråd er det våre fargeeksperter på LADY Inspirasjonsblogg du skal kontakte.

Få mer inspirasjon, råd og tips på jotun.no

Utforsk våre vakre farger når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Bli inspirert av våre fargeeksperter, se de nye trendene innen interiør og få ideer til hvordan du skal gå frem for å få det resultatet du ønsker deg. Kom i gang med våre maletips, se filmer om hvordan du maler på en enkel måte.