Perfekt farge, også i taket!

Perfekt farge, også i taket!

Mange bruker god tid på å finne den perfekte veggfargen. Men det er nok ikke like mange som bruker like mye tid når de skal velge takfarge. «Taket skal jo bare være hvitt», er nok en uttalelse mange kjenner seg igjen i. Hvis du er en av de anbefaler vi deg å stoppe opp litt før du velger takfarge neste gang. Nå får du nemlig LADY-takfarger i mange lekre farger, ikke bare hvitfarger. Du kan velge mellom mange vakre lyse nyanser eller spennende mørke nyanser. Du kan skape en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge til taket. Benytt hvitnyanser som passer sammen med veggfargen, eller prøv en mørkere valør for et annerledes og spennende uttrykk.

Få tips til takfarger av vår Fargesjef

Ved å bruke LADY Perfection får man et perfekt helmatt tak. Har du den helmatte LADY Pure Color på veggen, så er det perfekt å bruke LADY Perfection i taket. Den er enkel å påføre og du slipper drypp, søl og skjolder i taket. I tillegg har den dekkgaranti. Det vil si at du er garantert dekk på to strøk!

04_lady-perfection-tak-8470-smooth-white-5249-linblaa-1024-tidlos

Her har vi malt taket i tre forskjellige farger. Fra venstre: Smooth White, Tidløs og siste bilde på høyre er malt i fargen Linblå.

Når Ola og Kari skulle male den nye leiligheten fikk de tips om å prøve en mørkere farge i taket. Det angrer de ikke på! Se hvor fint det ble hjemme hos Ola og Mari.

Einar Nilsson, maleren i Tid for hjem, synes også det er gøy å prøve farger i taket. Her har han malt kjøkkentaket i fargen LADY 9938 Dempet Sort. (PS. Her er det brukt LADY Pure Color veggmaling for å få denne fargen. Vi gjør oppmerksom på at det kan være vanskelig å få den pen på store flater. Det er en av årsakene til at vi nå tilbyr LADY Perfection).

Takfarge

Ble du fristet til å prøve en ny farge i taket? Spør gjerne våre fargeeksperter her på bloggen hvis du er usikker på hvilken farge som passer best i taket hos deg.

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Har du sett disse 5 helt nye beisfargene?

Nye beisfarger Det er ikke så ofte det kommer nye interiørbeisfarger. Årsaken til det er at når vi skal fargesette…

Nye kalkmalingsfarger

LADY Minerals Kalkmaling er hentet fra naturen for å skape rom med vakre, kalkede vegger og unikt fargeuttrykk. Veggene får…

Lys og farge i herlig harmoni

Med høstens tema Fortid – Nåtid, belyser Oslo Design Fair hvordan vi er forankret i fortiden, men stadig beveger oss fremover i…

Lekestue i friske farger

I en gammel eplehage på Nordstrand i Oslo ligger det en liten, hvitmalt dukkestue. Her dekker Jenny på (4) så ofte…

Fargesjefens sommerhytte

Veggen bak vasken er malt i LADY Minerals 0394 Varmgrå og LADY Minerals Sealer. Inn til høyre er den lille sovehulen….

Idas kjøkken i LADY-farger

Ida er en norsk kokebokforfatter og vinner av den norske reality-serien Hele Norge baker, som ble sendt på TV3 våren…

Go to top