Perfekt farge, også i taket!

Perfekt farge, også i taket!

Mange bruker god tid på å finne den perfekte veggfargen. Men det er nok ikke like mange som bruker like mye tid når de skal velge takfarge. «Taket skal jo bare være hvitt», er nok en uttalelse mange kjenner seg igjen i. Hvis du er en av de anbefaler vi deg å stoppe opp litt før du velger takfarge neste gang. Nå får du nemlig LADY-takfarger i mange lekre farger, ikke bare hvitfarger. Du kan velge mellom mange vakre lyse nyanser eller spennende mørke nyanser. Du kan skape en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge til taket. Benytt hvitnyanser som passer sammen med veggfargen, eller prøv en mørkere valør for et annerledes og spennende uttrykk.

Få tips til takfarger av vår Fargesjef

Ved å bruke LADY Perfection får man et perfekt helmatt tak. Har du den helmatte LADY Pure Color på veggen, så er det perfekt å bruke LADY Perfection i taket. Den er enkel å påføre og du slipper drypp, søl og skjolder i taket. I tillegg har den dekkgaranti. Det vil si at du er garantert dekk på to strøk!

04_lady-perfection-tak-8470-smooth-white-5249-linblaa-1024-tidlos

Her har vi malt taket i tre forskjellige farger. Fra venstre: Smooth White, Tidløs og siste bilde på høyre er malt i fargen Linblå.

Når Ola og Kari skulle male den nye leiligheten fikk de tips om å prøve en mørkere farge i taket. Det angrer de ikke på! Se hvor fint det ble hjemme hos Ola og Mari.

Einar Nilsson, maleren i Tid for hjem, synes også det er gøy å prøve farger i taket. Her har han malt kjøkkentaket i fargen LADY 9938 Dempet Sort. (PS. Her er det brukt LADY Pure Color veggmaling for å få denne fargen. Vi gjør oppmerksom på at det kan være vanskelig å få den pen på store flater. Det er en av årsakene til at vi nå tilbyr LADY Perfection).

Takfarge

Ble du fristet til å prøve en ny farge i taket? Spør gjerne våre fargeeksperter her på bloggen hvis du er usikker på hvilken farge som passer best i taket hos deg.

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Perspective Studio – unik konseptbutikk

Ikke hvilken som helst konseptbutikk. Les gründerduoens tanker rundt konseptet og valg av veggfarger i butikken. For noen år siden…

Lekne reoler på LADY-malte vegger

Trondheim Design Event ble en fin mulighet til å vise fram det smarte reolsystemet, utviklet av gründerne Anniken Zahl Furunes og…

Rustikk og urban stil på badet

Hvorfor ikke blande noe nytt og noe gammelt? Vipps har du et nytt bad i urban stil, som dette badet designet…

Eksotisk spabad til hverdags

Tenk om hver dag var en spadag! Dette badet gir deg litt av den gode og eksotiske feriestemningen. Jordfarger og…

Dusty er fargene vi aldri går lei av!

Tidløse farger i ny bok I boka «Dusty» viser fotograf Jorunn Tharaldsen og interiørarkitekt Maria Horgen de mest tidløse fargene…

Prøv nyheten Jotun ColourDesign

Jotun ColourDesign Appen Jotun ColourDesign hjelper deg å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Et supert planleggingsverktøy for deg…

Go to top