Røft og rosa med kalkmaling

Røft og rosa med kalkmaling

Tøft og elegant med ulik struktur på veggen! Nederste del er malt med LADY Minerals og øverste del i LADY Pure Color – begge i fargen 2782 Deco Pink. Se hvor fint det  ble når Tid for hjem brukte denne fargen!

Røft og rosa

Tid for hjem-teamet oppgraderte denne stua med norsk design og lekre farger! Den norske designeren Oscar Magnus Naarud sitt speil, Rise & Shine fra New Works, blir som et kunstverk på veggen!  LADY Minerals 2782 Deco Pink gir et mykt og fint bakteppe for kule designobjekter. (Foto: TV 2)

Røft og rosa

Den kreative gjengen i Tid for hjem har gjort flere spennende prosjekter så langt denne sesongen – og denne leiligheten er intet unntak. Fra helt utdatert og kjedelig 60-tallslook, er leiligheten nå forvandlet til en urban og tidsriktig bolig for et ungt par. Her er det fin balanse mellom norsk design, myke fargenyanser og røffe detaljer! Vi synes Kalkmalingen LADY Minerals og fargene som ble valgt, passet uttrykket ekstra godt!

Tid for hjem oppgraderer kjøkkenet.

For å slippe lyset gjennom leiligheten og samtidig skape en avgrensning mot kjøkkenet, ble det satt inn en liten skillevegg med rillet Flutex-glass mot inngangsdøren. Veggen ble bygget i akoya, grunnet med Jotun Kvist og Sperregrunning, deretter malt med LADY Minerals 1462 Grå Skifer.

Designer med spennende plan

Drømmeleiligheten til det unge paret ligger i et rekkehus fra 50-tallet. Her er det nok av oppussing å ta tak i! Paret ønsket seg et funksjonelt kjøkken, og en mer åpen løsning mot stuen. Dette prosjektet ble en spennende utfordring for designeren Oscar Magnus Naarud. Oscar så raskt at løsningen var og knytte stue og kjøkken sammen. Ved å rive en del av stueveggen, oppleves kjøkken, gang og stue som ett areal, og den tradisjonelle entreen forsvinner. Ved hjelp av en spennende fargepalett med basis i grått og rosa, har leiligheten fått en moderne og kul stil.

Tid for hjem

Slik så det ut da Tid for hjem kom til unsetting! Her er det nok av oppussing å ta tak i!

Ingen tvil om at maler Einar i Tid for hjem trives med å male med LADY Minerals:

Hvis du skulle være i tvil – vi anbefaler at LADY Minerals alltid males med pensel for å få det rette uttrykket. Se tips til hvordan du gjør det her.

Kjøkken med kalkmaling

Sort kjøkken med vegger i kalkmaling, gir en New York loftfølelse – akkurat som paret ønsket seg! Med kalkmaling på kjøkkenet er det smart å bruke LADY Minerals Sealer til slutt, for gi ekstra slitestyrke. Det er en transparent behandling som vil bevare det naturlig, matte utseende, samtidig som det gir beskyttelse mot vann.

Nå får du LADY Minerals Kalkmaling i hele 54 vakre LADY-farger. Les om de nye fargene her.

Kjøkken med LADY Minerals

Her har det blitt godt med benkeplass og arbeidsrom til matlaging! Den sorte kjøkkeninnredningen er fra IKEA. Den grå veggen er malt med LADY Minerals i 1462 Grå Skifer.

Lys og imøtekommende stue

Leiligheten har bra med vinduer og godt lys, men fine lamper blir aldri feil! Lampen over spisebordet er Glo-ball S1 fra Flos. Stua har også fått mange fine møbler, blant annet sofaen Outline fra Muuto og spisestuestoler fra Fredericia. Det antikke spisebordet ble kjøpt på nettauksjon og pusset opp. Det sorte kaffebord, Bowl, er fra Fogia.

Stue i Deco Pink

Vindusrekka gir godt lys til leiligheten og skaper en åpen følelse i rommet. Vinduene ble malt med LADY Supreme Finish Halvblank i fargen 9918 Klassisk Hvit.

Bollo stol fra Andreas Engesvik

Norsk design liker vi! Loungestolen, Bollo, er designet av Andreas Engesvik for Fogia, og passer perfekt inn i den moderne, rosa stua!

Se hvor fint det er å kombinere kalkmalingen LADY Minerals og den supermatte LADY Pure Color i samme farge!  Nå er LADY Pure Color også blitt enda mattere og vakrere – og de to produktene passer perfekt sammen! Les mer om nyheten her.

Følg Tid for hjem på TV 2 på tirsdager kl 20:00 eller se alle sesongens episoder TV 2 Sumo.

LADY 1462 GRÅ SKIFER

En gulaktig grå tone. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtone. Lekker til både beige og blått. En svært anvendelig mørk grå farge.

LADY 2782 DECO PINK

En usedvanlig lekker ny rosatone! Akkurat passe gylden og dempet i tonen til å fungere nydelig inn med gråtoner, grønntoner og duse rødtoner. Fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Barbro
Barbro

Barbro – Prosjektleder

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

MY BEIRUT – en ny og gyllen farge

Bli kjent med 20116 MY BEIRUT, en frisk og gyllen ferskentone. I april lanserte Jotun en ny farge, 20116 My Beirut i…

Delikat og stilig midt i byen

Lyse fargetoner er delikat og stilig. Se hvordan interiørspesialisten Katerina Dima har kombinert lysegrå og hvite fargetoner med brune og…

Lekne reoler på LADY-malte vegger

Trondheim Design Event ble en fin mulighet til å vise fram det smarte reolsystemet, utviklet av gründerne Anniken Zahl Furunes og…

Sosialt kjøkken med blått tak

En dyp blåfarge i taket er ganske dristig – men du verden – SÅ tøft! Fargen heter LADY Perfection 5030…

Rustikk og urban stil på badet

Hvorfor ikke blande noe nytt og noe gammelt? Vipps har du et nytt bad i urban stil, som dette badet designet…

Stue med smarte soner

Stua fikk gode løsninger for oppbevaring. Skapene ble malt med LADY Supreme Finish Silkematt i fargen 7555 Soft Mint. Utfordringer…

Go to top