– For en respons!

– For en respons!

Dette er så gøy!

Vi har hatt en utrolig morsom tid med lansering av høstens nye fargekart. Det er MYE jobb som legges ned i forkant, før fargekartet ligger foran oss. Og endelig kan vi vise frem alt vi har jobbet med!

 

Lansering LADY fargekart Galleri Riis

Liker måten fargene presenteres på

Lanseringen er en happening vi er glade for at så mange er opptatt av, og vil være en del av. Vi innrømmer at vi er proppfulle av stolthet over mottakelsen vi har fått. Det er fargene som betyr noe, og stemningen vi opplever når vi viser frem fargekartet for aller første gang. Det er så gøy med begeistringen og alle de hyggelige tilbakemeldingene.

– Men det er først og fremst den umiddelbare responsen som er så gøy, at publikum liker måten fargene er satt opp på, og som gjør det så enkelt å ta i bruk – og bli inspirert! Da har vi fått til noe, mener vår globale fargesjef Lisbeth Larsen, som var strålende fornøyd etter lansering og pressevisninger i Oslo og Stockholm.

Se ekspertenes dom:

Lansering LADY fargekart Galleri Riis

Stemningen City Motions presenteres i nye fargetoner i blått og grått – her utstilt med nøye utvalgte detaljer som prikker inn den fine stilen.

Lansering LADY fargekart Galleri Riis

Ton-i-ton er fargene presentert som et godt bevis på at det er enkelt å kombinere innenfor samme fargefamilie. Inspirert? Slik setter du sammen din egen fargepalett.

Lansering LADY fargekart Galleri Riis

Få, men vakre detaljer setter stemningen sammen med fargene. Slik som stilretningen City Motions ble presentert på lanseringen av LADY fargekart på Riis Galleri i Oslo.

Mange av de besøkende har allerede funnet sine favorittfarger, som feks Nina Holst fra Stylizimo blog:

Stylozimos favorittfarger fra LADY

En vakker palett! Foto: Nina Holst, Stylizimoblog.no

Interiørblogger Elisabeth Heier: «Jotun are known to use a lot of time and resources for their research on tendencies and to develop colors that not only look beautiful but that you actually will love surrounding yourself with. This year again I´m impressed about their new color chart.»

LADY 1877 Vallmofrö

Selv enkle detaljer kan være effektfulle. Veggen er malt med den nye LADY Pure Color i fargen LADY 1877 Valmuefrø.

Nydelige Savanna Sunset og Blushing Peach

Her ser du vakre LADY 20046 Savanna Sunset sammen med LADY 10580 Soft Skin

LADY lanserar ny färgkarta på Formex

LADY er godt synlig i sin fargeprakt på Formex i Stockholm, Nordens største møteplass for innredningsdesign. Vi er sprekkferdige av stolthet:-)

Her kan du se noe av responsen fra Sverige:

Presselansering Formex Stockholm

Daniella Witte, en av Sveriges mest anerkjente stylister og fotografer tok turen innom.

Danilla Witte/Elle Decoration: «Utan tvekan mässans mest inspirerande monter och pressvisning hade Jotun där deras egna ansikte utåt, Lisbeth Larsen, stolt presenterade årets färgkollektion»

Presselansering Formex Stockholm

Stefan ”Trendstefan” Nilsson og Emma Olbers, svensk designer, til høyre.

Trendstefan: «Den största snackisen från Formex hösten 2017 är färgföretaget Jotun. Alltså inte ett prylföretag utan de som gör färgen bakom. Och jag har tjatat om det under våren, sommaren och nu i början på hösten. Vi har slutat engagera oss i ”rätt” sorts saker, och istället handlar allt om färgen på väggen bakom.»

 

Vakre blåfarger sammen med bruntoner

Blåtoner i kombinasjon av nyanser i brunt er spennende nyheter i det nye fargekartet.

 

Lansering av fargekart Lisbeth Larsen

Vår globale fargesjef Lisbeth Larsen presenterte fargene og stemningene i det nye fargekartet.

Se det nye fargekartet her.

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Elisabeth Heier sin drømmeleilighet

Det nye kjøkkenet har fått fargen LADY 1928 Sommersne. Elisabeth Heier, en av Norges største interiørbloggere, har totalrenovert drømmeleiligheten sin…

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

MY BEIRUT – en ny og gyllen farge

Bli kjent med 20116 MY BEIRUT, en frisk og gyllen ferskentone. I april lanserte Jotun en ny farge, 20116 My Beirut i…

Delikat og stilig midt i byen

Lyse fargetoner er delikat og stilig. Se hvordan interiørspesialisten Katerina Dima har kombinert lysegrå og hvite fargetoner med brune og…

Lekne reoler på LADY-malte vegger

Trondheim Design Event ble en fin mulighet til å vise fram det smarte reolsystemet, utviklet av gründerne Anniken Zahl Furunes og…

Sosialt kjøkken med blått tak

En dyp blåfarge i taket er ganske dristig – men du verden – SÅ tøft! Fargen heter LADY Perfection 5030…

Go to top