– For en respons!

– For en respons!

Dette er så gøy!

Vi har hatt en utrolig morsom tid med lansering av høstens nye fargekart. Det er MYE jobb som legges ned i forkant, før fargekartet ligger foran oss. Og endelig kan vi vise frem alt vi har jobbet med!

 

Lansering LADY fargekart Galleri Riis

Liker måten fargene presenteres på

Lanseringen er en happening vi er glade for at så mange er opptatt av, og vil være en del av. Vi innrømmer at vi er proppfulle av stolthet over mottakelsen vi har fått. Det er fargene som betyr noe, og stemningen vi opplever når vi viser frem fargekartet for aller første gang. Det er så gøy med begeistringen og alle de hyggelige tilbakemeldingene.

– Men det er først og fremst den umiddelbare responsen som er så gøy, at publikum liker måten fargene er satt opp på, og som gjør det så enkelt å ta i bruk – og bli inspirert! Da har vi fått til noe, mener vår globale fargesjef Lisbeth Larsen, som var strålende fornøyd etter lansering og pressevisninger i Oslo og Stockholm.

Se ekspertenes dom:

Lansering LADY fargekart Galleri Riis

Stemningen City Motions presenteres i nye fargetoner i blått og grått – her utstilt med nøye utvalgte detaljer som prikker inn den fine stilen.

Lansering LADY fargekart Galleri Riis

Ton-i-ton er fargene presentert som et godt bevis på at det er enkelt å kombinere innenfor samme fargefamilie. Inspirert? Slik setter du sammen din egen fargepalett.

Lansering LADY fargekart Galleri Riis

Få, men vakre detaljer setter stemningen sammen med fargene. Slik som stilretningen City Motions ble presentert på lanseringen av LADY fargekart på Riis Galleri i Oslo.

Mange av de besøkende har allerede funnet sine favorittfarger, som feks Nina Holst fra Stylizimo blog:

Stylozimos favorittfarger fra LADY

En vakker palett! Foto: Nina Holst, Stylizimoblog.no

Interiørblogger Elisabeth Heier: «Jotun are known to use a lot of time and resources for their research on tendencies and to develop colors that not only look beautiful but that you actually will love surrounding yourself with. This year again I´m impressed about their new color chart.»

LADY 1877 Vallmofrö

Selv enkle detaljer kan være effektfulle. Veggen er malt med den nye LADY Pure Color i fargen LADY 1877 Valmuefrø.

Nydelige Savanna Sunset og Blushing Peach

Her ser du vakre LADY 20046 Savanna Sunset sammen med LADY 10580 Soft Skin

LADY lanserar ny färgkarta på Formex

LADY er godt synlig i sin fargeprakt på Formex i Stockholm, Nordens største møteplass for innredningsdesign. Vi er sprekkferdige av stolthet:-)

Her kan du se noe av responsen fra Sverige:

Presselansering Formex Stockholm

Daniella Witte, en av Sveriges mest anerkjente stylister og fotografer tok turen innom.

Danilla Witte/Elle Decoration: «Utan tvekan mässans mest inspirerande monter och pressvisning hade Jotun där deras egna ansikte utåt, Lisbeth Larsen, stolt presenterade årets färgkollektion»

Presselansering Formex Stockholm

Stefan ”Trendstefan” Nilsson og Emma Olbers, svensk designer, til høyre.

Trendstefan: «Den största snackisen från Formex hösten 2017 är färgföretaget Jotun. Alltså inte ett prylföretag utan de som gör färgen bakom. Och jag har tjatat om det under våren, sommaren och nu i början på hösten. Vi har slutat engagera oss i ”rätt” sorts saker, och istället handlar allt om färgen på väggen bakom.»

 

Vakre blåfarger sammen med bruntoner

Blåtoner i kombinasjon av nyanser i brunt er spennende nyheter i det nye fargekartet.

 

Lansering av fargekart Lisbeth Larsen

Vår globale fargesjef Lisbeth Larsen presenterte fargene og stemningene i det nye fargekartet.

Se det nye fargekartet her.

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Nye, brede lister ga rommet et vakkert løft

Når man ser før- og etterbilder fra et oppussingsprosjekt, forventer man at før-bildet ser helt forferdelig ut. Men jeg var…

Vakre, hvitbeisede vegger og tak på hytta

Den nye vakre hvittonen er spesialutviklet av Jotuns fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Vinn den nye…

Nytt interiørbeis-fargekart

Skap flotte og naturlige rom. Her har vi beiset veggen med LADY Pure Nature i fargen 9049 Valnøtt. Et naturlig…

Nytt fargekart for kalkmaling!

LADY Minerals 5044 Blåis er en av de 54 vakre kalkmalingsfargene du finner i det digitale fargekartet. Tendensene viser nå…

De viktigste fargene i 2018

LADY 6352 Evening Green er en av de nye, grønne nyansene fra Jotun. Disse fargene har en naturlig, avslappende effekt…

Varm atmosfære med lune nyanser

Den rød-rosa fargen LADY 2856 Warm Blush gir en unik karakter til stuen. Stolen er Siesta Classic fra IK Hjelle og speilet er…

Go to top