Skandinavisk stil på badet

Skandinavisk stil på badet

Dette badet gir garantert en frisk og god start på dagen! Vakre fliser fra Modena i kombinasjon med et friskt, grønt tak; malt med LADY Aqua i fargen 8478 Pale Green.

Sans for gode rom

Aina Sollie Steen er Interiørdesigner og kjent for mange gjennom Sinnasnekkern og som designer i Tid for hjem. Aina driver i tillegg Steen & Aiesh, sammen med Tahani Aiesh, og i kompaniskap har de utviklet flere bad i ulik stil for Modena. Dette har vært selve drømmejobben for dem, som elsker å skape gode rom å leve i!

Steen & Aiesh

Tahani Aiesh & Aina Sollie Steen

En god morgen på badet

– Det skandinaviske uttrykket handler mye om å ta naturen inn, sier Aina Sollie Steen. Det skal være deilig å komme inn på badet om morgenen, og en naturlig fargepalett vil gi en behagelig start på dagen. – Dette er de fargene jeg ser rundt meg her hvor vi bor i Skandinavia, sier Aina. Denne stilen er rolig, harmonisk og naturlig – og noe som aldri går av moten. Det er lurt å velge et tidløst preg, når man pusser opp et bad som skal vare lenge.

Bad i skandinavisk stil

Badet har fått en egen adskilt våtsone, som inneholder to dusjer og et badekar. En super løsning for barnefamilien! De blågrønne glassflisene innerst i våtsonen gir en følelse av hav og klart vann – og er vakre i kombinasjon med fliser som ser ut som gammelt treverk eller drivved.

Skift stil oftere med maling!

For å kunne hente inn flere farger eller kanskje skifte stil på badet oftere, er det en god idé å bruke en kombinasjon av fliser og malte flater. Det er langt enklere å male en vegg eller et tak, enn å skifte alle flisene på et helt bad. LADY Aqua våtromsmaling inngår i Jotuns våtromssystem, er fuktbestandig og gir deg allikevel vakre silkematte våtromsvegger.

Bad i skandinavisk stil

Flisene i dusjen har en nydelig trestruktur som henter inn den naturlige følelsen på badet.

Skandinavisk stil

På gulvet er det valgt ulike typer fliser som er satt sammen i et mønster som gir en følelse av betong i kombinasjon med tre. Ved å mikse fliser med forskjellig form og uttrykk, kan man skape helt unike uttrykk, og som her, trekke inn naturlige elementer i rommet.

Bad i skandinavisk stil

Grønt tak

Må alle tak være hvite? Nei – absolutt ikke! Her har Aina valgt helt utenfor boksen og malt taket grønt – med LADY Aqua i fargen 8478 Pale Green. En beroligende farge i taket kan bidra til å skape akkurat den lune, gode stemningen du ønsker deg. Den nye våtromsmalingen er silkematt og vakker, og fungerer også flott i taket! Les mer om Jotuns våtromssystem her:

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Inngår i Jotuns våtromssystemer
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

Bad i skandinavisk stil

Våtsonen er avdelt med en halvvegg i stål og frostet glass, og innenfor finnes to dusjer og badekar. Dette gir god plass til hele familien. Alt blir vått – men det er jo helt greit!

Foto: Jorunn Tharaldsen. Badet er utviklet i samarbeid med Bonytt, og du kan besøk Modena inspirasjonssenter for å se dette og flere vakre baderom!

Blågrønne farger til badet

Det føles så deilig, friskt – og riktig – med farger av vann og natur på badet! LADY har en lang rekke farger i disse nyansene – så her er det mye å velge mellom!

Se flere inspirasjonsbilder til badet her.

LADY Aqua - 4629 Skyggeblå

LADY Aqua 4629 Skyggeblå

7163 Minty Breeze

LADY Aqua 7163 Minty Breeze

LADY Aqua 6325 Balanse

LADY Aqua 6325 Balanse

 

Barbro
Barbro

Barbro – Prosjektleder

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Tidløst hos arkitekt Andreas Martin Löf

Bli med og se den prisbelønte arkitekten Andreas Martin Löf sin nye leilighet malt med LADY 1024 Tidløs fra det nye LADY…

Interiørnyheter og trender for 2019

Nøytrale, sobre nyanser og fokus på materialbruk, er viktige interiørtendenser i tiden som kommer.  Moment – balanse og trygghet Besøkende…

Stylizimo’s favoritter fra det nye fargekartet

Jotun LADY lanserte sitt nye fargekart for 2019 forrige uke og nok en gang hadde de klart å komme opp…

Uttrykk deg med farger

Med supermatte vegger i LADY Pure Color – malt i fargen 12083 Devine, blir omgivelsene gode å være i! Personlige…

Fargerik og sjarmerende sommerhytte

Med nydelig sjøutsikt og deilige sommerfarger, har hytta blitt familiens nye drømmested. Hyttedrøm nær Oslo Elisabeth Gathe hadde vokst opp…

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

Go to top