Stockholm Furniture Fair 2017

Stockholm Furniture Fair 2017

I forrige uke gikk Stockholm Furniture Fair 2017 av stabelen. Det er den svenske versjonen av Oslo Design Fair. Her kommer de fleste av de store møbel- og interiørleverandørene. Og det er så mye vakker skandinavisk design å se! Det er mange arrangementer over flere dager og flere steder, og de fleste store interiørbutikker, presse, bloggere og instagrammere fra Skandinavia er tilstede. Og Jotun LADY har fått lov til å være med å pryde flere av standene på messen.

Noen smakebiter

Woud

Det blir spennende å se hva som kommer i din lokale butikk etterhvert. Kanskje blir de noe fra Woud? Et dansk designmerke «med en drive for å skape nye originaler». Her er de på messen:

Stockholm Furniture Fair 2017

Her har de brukt den supermatte LADY Pure Color i fargen LADY 4477 Deco Blue (den er egentlig litt mer blå enn hva den ser ut som her, lyssettingen på standen gjør det vanskelig å få riktig fargegjengivelse). Se hvor tøft det blir med den lekre skinnsofaen ved siden av. Den bryter veldig fint opp. Du kan også bruke en tøff farge som feks LADY 10683 Cashmere på feks et møbel, en stripe eller lignende for å få noe av samme effekten.

Stockholm Furniture Fair 2017

Studio Føy

De norske designerne Guro Sørbø Midtun og Siri Line, en designduo basert i Oslo, var også tilstede på Stockholm Furniture Fair.

Stockholm Furniture Fair 2017

LADY 2856 Whispering Red har fått lov til å være bakgrunnsfarge for disse flotte krakkene fra Studio Føy.

Ferm Living

Eller kanskje det blir noen spennende interiører fra Ferm Living?

Stockholm Furniture Fair 2017

Mye lekkert her. Se den daybeden blant annet! Her har Ferm Living brukt en spennende kombinasjon av LADY 2024 Senses og LADY 2993 Kilim (igjen, litt vanskelig med riktig fargegjengivelse fra slike messestander som har mye belysning). For å få et riktig fargeinntrykk kan du se på lamellene under, kanskje du blir inspirert til å prøve en ny fargekombinasjon?

Arkdes – coming soon

I tillegg er Jotun LADY også med å sponse Arkdes sin utstilling «Designed to last» som åpnet i Stockholm i forrige uke, i forbindelse med Stockholm Furniture Fair. Utstillingen varer frem til 19. mars og er vel verdt å få med seg for de som skal til Stockholm i nærmeste fremtid. Mer om det får du her på bloggen om ikke så lenge :)

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Våre beste rødfarger

Vakre fargepaletter med rødt Våre fargerådgivere har satt sammen flere vakre fargepaletter med våre beste rødfarger. Rødt står for kjærlighet, kraft,…

Interiørdesigner med sans for gode fargenyanser

Interiørdesigner Karina Lilleeng Holmen har hatt ansvar for interiøret i hjemmet til Siri Løining og Kristian Kjelling. Kjøkkenet fra Sigdal,…

Lun hule med praktfulle detaljer

Vårt ønske var at rommene i huset vårt skulle oppleves mørke, intime og ikke minst varme – men med «edge»,…

Stor fargeguide

Gode kombinasjonsfarger og anbefalt hvitfarge til detaljene Vi har designet det nye LADY-fargekartet slik at du raskt og enkelt kan…

København – reisetips til den interiørinteresserte

Hvis du skal til København er 108 vel verdt et besøk. Utsøkt og annerledes mat i uformelle og tøffe omgivelser….

Årets beste brune og gylne farger!

Brune og gylne nyanser skaper lunhet i et kjøkken med rene linjer. Veggen nærmest er malt med 10965 Hipster Brown…

Go to top