Stockholm Furniture Fair 2017

Stockholm Furniture Fair 2017

I forrige uke gikk Stockholm Furniture Fair 2017 av stabelen. Det er den svenske versjonen av Oslo Design Fair. Her kommer de fleste av de store møbel- og interiørleverandørene. Og det er så mye vakker skandinavisk design å se! Det er mange arrangementer over flere dager og flere steder, og de fleste store interiørbutikker, presse, bloggere og instagrammere fra Skandinavia er tilstede. Og Jotun LADY har fått lov til å være med å pryde flere av standene på messen.

Noen smakebiter

Woud

Det blir spennende å se hva som kommer i din lokale butikk etterhvert. Kanskje blir de noe fra Woud? Et dansk designmerke «med en drive for å skape nye originaler». Her er de på messen:

Stockholm Furniture Fair 2017

Her har de brukt den supermatte LADY Pure Color i fargen LADY 4477 Deco Blue (den er egentlig litt mer blå enn hva den ser ut som her, lyssettingen på standen gjør det vanskelig å få riktig fargegjengivelse). Se hvor tøft det blir med den lekre skinnsofaen ved siden av. Den bryter veldig fint opp. Du kan også bruke en tøff farge som feks LADY 10683 Cashmere på feks et møbel, en stripe eller lignende for å få noe av samme effekten.

Stockholm Furniture Fair 2017

Studio Føy

De norske designerne Guro Sørbø Midtun og Siri Line, en designduo basert i Oslo, var også tilstede på Stockholm Furniture Fair.

Stockholm Furniture Fair 2017

LADY 2856 Whispering Red har fått lov til å være bakgrunnsfarge for disse flotte krakkene fra Studio Føy.

Ferm Living

Eller kanskje det blir noen spennende interiører fra Ferm Living?

Stockholm Furniture Fair 2017

Mye lekkert her. Se den daybeden blant annet! Her har Ferm Living brukt en spennende kombinasjon av LADY 2024 Senses og LADY 2993 Kilim (igjen, litt vanskelig med riktig fargegjengivelse fra slike messestander som har mye belysning). For å få et riktig fargeinntrykk kan du se på lamellene under, kanskje du blir inspirert til å prøve en ny fargekombinasjon?

Arkdes – coming soon

I tillegg er Jotun LADY også med å sponse Arkdes sin utstilling «Designed to last» som åpnet i Stockholm i forrige uke, i forbindelse med Stockholm Furniture Fair. Utstillingen varer frem til 19. mars og er vel verdt å få med seg for de som skal til Stockholm i nærmeste fremtid. Mer om det får du her på bloggen om ikke så lenge :)

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Sett farge på tilværelsen!

Ferdige med hvite rom! Vi fargesetter mange hjem, og opplever at folk flest nå ønsker seg farger. Mange av oss…

Har du sett disse 5 helt nye beisfargene?

Nye beisfarger Det er ikke så ofte det kommer nye interiørbeisfarger. Årsaken til det er at når vi skal fargesette…

Nye, brede lister ga rommet et vakkert løft

Når man ser før- og etterbilder fra et oppussingsprosjekt, forventer man at før-bildet ser helt forferdelig ut. Men jeg var…

Vakre, hvitbeisede vegger og tak på hytta

Den nye vakre hvittonen er spesialutviklet av Jotuns fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Vinn den nye…

Nytt interiørbeis-fargekart

Skap flotte og naturlige rom. Her har vi beiset veggen med LADY Pure Nature i fargen 9049 Valnøtt. Et naturlig…

Nytt fargekart for kalkmaling!

LADY Minerals 5044 Blåis er en av de 54 vakre kalkmalingsfargene du finner i det digitale fargekartet. Tendensene viser nå…

Go to top