Stylizimos julegaveønsker

Stylizimos julegaveønsker

Vi nærmer oss andre jul i vårt «nye» hus, og med renovering som fortsatt pågår er det kanskje ikke så rart at ønskene går til hus og hjem. Jeg må innrømme at jeg elsker gaver(!), og selv om den største gleden er å gi, så er jammen gleden også stor over å få ;)

Trender er selvfølgelig veldig spennende, men jeg prøver å tenke litt mer langsiktig når det kommer til interiøret. Nå ønsker jeg meg ting som varer og som jeg blir glad i, og har øynene på norsk design om dagen. Her er derfor noen norske godbiter jeg skulle ønske lå under juletreet i år:

Nedre foss

Noe som gikk rett inn på ønskelista er denne nye og flotte «Ildhane» lysestaken designet av Anderssen & Voll for deres nye varemerke «Nedre Foss» (bilde over). Jeg elsker den enkle, men likevel spennende formen. Helt klart tidløs!

Høie pledd

En annen ting jeg kunne tenke meg, siden jeg er en skikkelig frysepinne er et ullpledd fra Høie of Scandinavia. Litt tekstur og perlestrikk hadde vært lekkert i i sofaen det også, så jeg sier; Ja takk, begge deler!

Blossom

Rålekre «Blossom» speil m/lampe designet av Andreas Bergsaker ville vært perfekt til smykkene mine på soverommet, men så vidt jeg vet finnes denne kun som prototype ennå, så juleønsket får bli at den blir satt i produksjon.

jotun-lady-4477-deco-blue_tcm21-91244

Et ønske jeg vet vil gå i oppfyllelse i år derimot, er et rom i den vakreste fargen «LADY 4477 Deco Blue«. Vi pusser nemlig opp gjesterommet i disse dager, og noen heldige gjester skal få sove godt i denne nydelige fargen. Tror jammen jeg må være gjest i eget hus så jeg kan nyte den jeg også.

Dare to

På gjesterommet ønsker jeg meg også et oppbevaringsystem hvor gjestene våre kan henge/legge fra seg sakene sine på en smart og fin måte uten å ta for mye plass. DARE TO systemet designet av de flinke jentene Anniken Zahl Furunes og Hege Åbelvold hadde vært perfekt her!

thumb

Et annet norsk produkt jeg ønsker meg er denne tøffe trebollen Wooden Bowl i mørk eik fra Menu, designet av Stokke Austad. Jeg liker så godt den enkle formen og det mørke treverket.

Kizu

Lamper er noe vi absolutt trenger mer av her hjemme, og den lekre bordlampen Kitzu i marmor designet av Lars Tornøe hadde kommet godt med. Jeg er sikker på at denne vil gi et nydelig lys, og fremstå som en flott skulptur foran mørke vegger malt i f.eks LADY 9938 Dempet Sort eller LADY 4744 Sophisticated Blue (bilde nedenfor)

LADY_4744_Sophisticated_Blue

Sist men ikke minst så kunne vi trengt en ny fjøl eller to på kjøkkenet, og på Designers Saturday i høst ble jeg introdusert for Trefjøla konseptet, og fikk brått lyst på noen nye trefjøler derifra. «Family» designet av Camilla Akersveen / Lars Ernst Hole synes jeg er veldig fint!

Trefjøla_Family

Nå er det bare og håpe at jeg har vært snill nok i år da… :)

Ønsker dere alle en herlig førjulstid!

Nina Holst
Nina Holst

Nina Holst – Interiørstylist og fotograf

Nina Holst inspirerer daglig mange gjennom sin blogg «Stylizimo Blog». Hun er kjent for sin rene stil med gjennomtenkte detaljer og spennende kontraster, noe som har ført til priser og nominasjoner både i Norge og i utlandet.

Nye, brede lister ga rommet et vakkert løft

Når man ser før- og etterbilder fra et oppussingsprosjekt, forventer man at før-bildet ser helt forferdelig ut. Men jeg var…

Vakre, hvitbeisede vegger og tak på hytta

Den nye vakre hvittonen er spesialutviklet av Jotuns fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Vinn den nye…

Nytt interiørbeis-fargekart

Skap flotte og naturlige rom. Her har vi beiset veggen med LADY Pure Nature i fargen 9049 Valnøtt. Et naturlig…

Nytt fargekart for kalkmaling!

LADY Minerals 5044 Blåis er en av de 54 vakre kalkmalingsfargene du finner i det digitale fargekartet. Tendensene viser nå…

De viktigste fargene i 2018

LADY 6352 Evening Green er en av de nye, grønne nyansene fra Jotun. Disse fargene har en naturlig, avslappende effekt…

Varm atmosfære med lune nyanser

Den rød-rosa fargen LADY 2856 Warm Blush gir en unik karakter til stuen. Stolen er Siesta Classic fra IK Hjelle og speilet er…

Go to top