Tid for hjem – Produktinformasjon

Tid for hjem – Produktinformasjon

Denne høsten skal Kjersti Bergesen og hennes team trylle fram fantastiske forandringer sammen med både nye og kjente interiørdesignere. Det er bare å glede seg – og vi kan love spreke forandringer – med farger og maling fra Jotun og LADY.

Tid for hjem sendes hver tirsdag kl 20.00 på TV2, med repriser hver søndag. Her finner du en oversikt over hvilke malinger og farger som blir brukt i de ulike episodene:

Episode 5/22. september 

Tid for hjem program 5

I denne episoden, var et kjellerrom utfordringen for Tid for hjem teamet. Som så mange andre kjellere, var denne fullt av saker man kanskje kommer til å trenge. Rommet var absolutt ubrukelig, med lite dagslys og et gammelt teppe på gulvet. Det var nesten umulig å se for seg dette som et brukbart rom! Denne «umulige» oppgaven ble nøtten som designer Oliver Heath måtte løse. Han er arkitekt og interiørarkitekt fra England, og svært opptatt av biofilic design; hvordan naturmaterialer og dagslys, hint av natur gjør oss mer kreative og gir oss mer velbehag. Med utgangspunkt i sin filosofi, lagde han en plan der det blir plass til hele familiens mange behov – og resultatet blir helt utrolig bra!   

Vegger og himlinger er sparklet med Jotun Gipsplatesparkel og papirremse, deretter Jotun Sparkel Vegg & Tak medium. Vegger ble malt to strøk med LADY Balance, LADY 9918 Klassisk Hvit. Dør, vinduer, tilsetninger og lister er malt med LADY Supreme Finish Halvblank, 1001 Egghvit. Tapetet er satt opp med Jotun Lim Standard ferdigblandet lim.

Episode 4/15. september 

Tid for hjem program 4
4 gutter deler leilighet mens de studerer. De bor i 5 etg med masse skråtak i en bygård. De hadde et trangt og utrivelig kjøkken, ellers ganske tilfeldige innredningsløsninger. Designer i dette programmet var Karin Faber. Kul dame fra Stockholm. Utdannet ved Beckmanns. Gjort mange Tid for Hjem prosjekter. Ellers også scenograf innen film, var skuespiller i filmen Tourist som var representert i Cannes.

De rev vegg mot gang, lagde en åpnere løsning, bedre plass til kjøkken. Tilpasset skap til skråvegger, og lagde grunn oppbevaring for bedre plassutnyttelse. Nytt gulv, kjøkken, nyanser i grått på veggene. Ny sofa og TV-løsning. Det ble et trivelig hjem for studentene, som også egner seg for sosialt liv med gjester.

Alle vegger malt med LADY Balance: Den mørkeste veggfargen var malt i fargen: 6502-B. Den lyseste veggfargen: 1502-B. På veggene der det ble laget en forløpning hvor fargene gå fra mørkt til lyst er følgende gråfarger brukt: 6502-B, 5502-B, 4502-B, 3502-B, 2502-B, 1502-B. Takmaling: Sens 02, farge Hvit. Møbelmaling på hylle: LADY Supreme Finish 15, silkematt: 3020-B10G

Episode 3/8. september 

Tid for hjem program 3
Ungt par hadde kjøpt hus og holdt på å pusse opp hele huset og merket at de valgte ganske kjedelige og trygge løsninger. De ønsket at stuen skulle bli noe spesielt, og ba om hjelp fra Tid for hjem. Den nye designeren, Morten, er en dansk kunstner og interiørarkitekt. Han har gjort mye privathjem, men også butikker og restauranter. Også i Norge. Som kunstner jobber han mye med metall. Morten lagde et rom basert på naturmaterialer, – inspirert av utsikten. Tre, betong glass, stein, stål. Myke tekstiler. God planløsning. Fantastisk fin nisje til spiseplassen. Arbeidsplass i andre enden av rommet. Veldig fint ble det!

Alle gipsvegger og gipshimling sparklet med Jotun Gipsplatesparkel med papirremser, deretter Jotun Sparkel Vegg & Tak Medium, samt Jotun Sparkel for herdende masse (- en hurtigtørkende sparkel i pulverform). Himling og alle vegger malt med LADY Balance, farge RAL 9010 (Reinweiss)

Episode 2/1. september 

Tid for hjem 2015 - episode 2

Ny planløsning rundt tanken «kjøkkenverksted»
Eikegulv, ask finér kjøkkenfronter, ask finer «verktøyvegg», ventilator i benk. Røffe materialer til bord og benker. Tradisjonelle lamper bearbeidet til ny look. Enkel fargeskala, lyst tre, grønn matt, messing og sort metall.

Himling og vegger sparklet med Jotun Gipsplatesparkel og papirremse (alle hjørner og skjøter), deretter flere strøk med Jotun Sparkel Vegg & Tak medium.
Noe også sparklet med Jotun Sparkel for herdende masse; hurtigtørkende sparkel i pulverform.
Himling malt med Sens Tak 02 Hvit
Vegger malt med LADY Balance, farge S5010-B70G
Vinduskarmer umalte grunnet to strøk Jotun Kvist- og Sperregrunning
deretter to strøk med LADY Supreme Finish Halvblank, farge Jotun Klassisk Hvit, S0500-N
Tidligere malte vinduer, altandør m.v. grunnet med Jotun Heftgrunning Universal, deretter to strøk med LADY Supreme Finish Halvblank, farge Jotun Klassisk Hvit, S-0500 N
Alt maleverktøy fra Jordan
Fristet til å pusse opp kjøkkenet? Se hvordan du maler kjøkkeninnredningen:

Episode 1/25. august

Tid for hjem - episode 1

Kjøkken og stue med blått tak
Alle maleprodukter fra Jotun
Vegger og himling sparklet med Jotun Gipsplatesparkel og papirremse, deretter Jotun Sparkel Vegg & Tak medium.
Himling deretter helsparklet med Jotun rullesparkel og brede sparkelspader.
Alle vegger og det store ildstedet malt med LADY Balance 9918 Klassisk Hvit.
Noe vegg ved tapet malt med Lady Balance farge S3029-B
Tak og blått vindu malt med LADY Supreme Finish Superblank, farge: S3020-B (PS. Jotun anbefaler i utgangspunktet kun å bruke LADY Supreme Finish på tre og panel).

Øvrige hvite vinduer malt med LADY Supreme Finish Halvblank, i 9918 Klassisk Hvit.

PS. LADY Supreme Finish som blir brukt i dette programmet er nå for andre gang kåret til best i test!!!
Maleverktøy fra Jordan

Tanja
Tanja

Tanja – Digital Redaktør

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Nye, brede lister ga rommet et vakkert løft

Når man ser før- og etterbilder fra et oppussingsprosjekt, forventer man at før-bildet ser helt forferdelig ut. Men jeg var…

Vakre, hvitbeisede vegger og tak på hytta

Den nye vakre hvittonen er spesialutviklet av Jotuns fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Vinn den nye…

Nytt interiørbeis-fargekart

Skap flotte og naturlige rom. Her har vi beiset veggen med LADY Pure Nature i fargen 9049 Valnøtt. Et naturlig…

Nytt fargekart for kalkmaling!

LADY Minerals 5044 Blåis er en av de 54 vakre kalkmalingsfargene du finner i det digitale fargekartet. Tendensene viser nå…

De viktigste fargene i 2018

LADY 6352 Evening Green er en av de nye, grønne nyansene fra Jotun. Disse fargene har en naturlig, avslappende effekt…

Varm atmosfære med lune nyanser

Den rød-rosa fargen LADY 2856 Warm Blush gir en unik karakter til stuen. Stolen er Siesta Classic fra IK Hjelle og speilet er…

Go to top