Vakker helhet med enkelt grep

Vakker helhet med enkelt grep

Elisabeth Heier har falt for LADY 1016 Blek Sand, og benyttet denne fargen på sine vinduer.

Større rom med grå-beige vinduer

For noen uker siden fikk jeg endelig malt vinduskarmene mine i stuen. Jeg hadde tenkt på å gjøre denne endringen ganske lenge, og ikke minst siden jeg valgte å male listverket i samme farge som veggene da jeg renoverte leiligheten min. Med alle de avgjørelsene som måtte tas på veldig kort tid, valgte jeg det jeg trodde var det tryggeste alternativet – hvite vinduskarmer. (Se det nederste bildet).

Vinduene var vakkert malt i hvitt også, men for en forskjell det gjør når hele veggen, inkludert listverk og karmer, har samme farge. Rommet får en ny dimensjon, og ser faktisk litt større ut. Jeg kan også se for meg hvor fint det ville blitt om jeg også hadde malt takene i samme nyanse! Med en lys farge som denne, kunne jeg faktisk også ha gjort det. Uten å overdrive ambisjonsnivået – er vinduene et perfekt prosjekt man rekker å gjøre på en helg.

Maling av alt i samme farge er et godt tips hvis du føler at vinduene deler opp veggen eller hele rommet i forskjellige deler.

Helhetlig uttrykk

Elisebeth-Heier

Fargen som er benyttet på både vegger, lister og vinduskarmer er LADY 1016 Blek Sand. Jeg har benyttet LADY Supreme Finish Matt på alle lister og vinduskarmer og LADY Pure Color på veggene.

Elisebeth-Heier

Det kan se ut som en del av vinduet er hvitt på bildet over, men alt er malt i den samme lysegrå-beige fargen. Se hvor mye lyset kan lure øyet for å få det til å virke som rammen på den åpne delen av vinduet er hvit. Lyset er magisk og påvirker og endrer interiøret gjennom dagen.

Maling av alt i samme farge er et godt tips hvis du føler at vinduene deler opp veggen eller hele rommet i forskjellige deler, og du søker etter et mer enhetlig uttrykk. Resultatet er et mer elegant og moderne rom.

Elisebeth-Heier

Før-bilde med hvite vinduskarmer.

Liker du den monokrome fargestilen? Les mer om Elisabeth Heier sin leilighet her.

Må alle detaljer være hvite? Slett ikke! Les mer om fargesetting av detaljene her.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Ekstremt slitesterk
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
  • Suveren flyt
  • Suveren finish –selv på dører og lister

Foto: ©Elisabeth Heier

Elisabeth
Elisabeth

Elisabeth – Interiørdesigner og stylist

Elisabeth Heier er gjesteblogger hos oss. Hun arbeider som interiørdesigner og stylist, og er alltid på jakt etter gode løsninger og noe vakkert å hvile øynene på. Bloggen hennes er blant Norges største inspirasjonsblogger innen interiør.

Samme panel – tre ulike farger

Se hvordan det samme rommet skifter uttrykk med forskjellige farger! Fargesett panelet En fargeforandring kan virkelig gjøre underverker for et…

Må alle detaljene være hvite?

Myke overganger på soverommet. Vinduene er malt med LADY Supreme Finish Matt 12078 Comfort Grey. Veggen har fått samme nyanse…

LADY Indentity fargekart – styling av bilder

LADY IDENTITY fargekart. (Styling av forsidebildet står litt lenger ned i bloggsaken) Hvor er stolen fra…? Vi får mange forespørsler…

Våre vakreste farger – nytt fargekart!

Dyp blå og lekker! LADY 5455 Industrial Blue har fått plass i vårt nye fargekart. Vi vet at mange av dere elsker…

Matt eller blank – hvilken glansgrad bør du velge?

Lekker fargesymfoni på eksklusivt panel! Rommet foran er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 7629 Antique Green. Døren fremheves med…

Moderne nøytrale farger

Med en deilig touch av fersken! LADY 10290 Soft Touch er en av de nye, vakre nøytrale nyansene. De nye…

Go to top