«Våre vakreste farger» i et eget fargekart

«Våre vakreste farger» i et eget fargekart

En godtepose av et fargekart!

For mange er det å velge riktig farge i hjemmet noe av det morsomste de vet! Nye farger setter virkelig inspirasjonen i sving, og mange interiørinteresserte elsker nettopp den kreative delen av oppussingen, der de kan fordype seg i nyanser og fargekombinasjoner.

Guide til riktig veggfarge

LADY 2856 Warm Blush har blitt en populær farge og er selvfølgelig med blant «Våre vakreste farger»

For andre er det nærmest overveldende å skulle velge én farge blant tusenvis av farger. De ønsker rett og slett hjelp til å finne et utvalg av gode, trygge farger som de kan velge mellom. Uansett hvilken side du befinner deg på denne skalaen, er jeg helt sikker på at du vil sette stor pris på Jotuns flotte fargekart – Våre vakreste farger! Dette er et unikt verktøy, som er utviklet både for den proffe fargeeksperten og for den som ønsker mer hjelp! Målet for alle er uansett å finne frem til en god farge som fungerer perfekt hjemme hos DEG!

Mange nye farger i årets fargekart

Fargekartet «Våre vakreste farger» skal alltid gjenspeile de aller beste og mest tidsriktige LADY-fargene. Det betyr at fargekartet oppgraderes jevnlig med nye farger, og at nye godbiter får plass i fargekartet! I år har vi gjort en stor oppgradering der hele 23 nye farger er tatt med; og disse er nøye utvalgt av Jotuns fargeksperter. De nye fargene har vært i markedet gjennom våre trendfargekart, og har på kort tid blitt store favoritter hos trofaste LADY-kunder.

The sophisticated blues

LADY 4477 Deco Blue

Viktige farger som 4477 Deco Blue, 10679 Washed Linen og 5249 Linblå bare måtte være med! Det samme gjelder grønne skjønnheter som 8422 Green Marble og 8469 Green Leaf, samt de vakreste rosatoner, 2856 Warm Blush og 2024 Senses. Store, viktige basisfarger er også kommet inn i varmen blant topp nyansene akkurat nå, dette gjelder blant annet 0394 Varmgrå, 10678 Space, og 8470 Smooth White.

Duse farger med LADY MInerals Kalkmaling

LADY 8470 Smooth White, her malt med kalkmalingen LADY Minerals.

Nyhet! LADY Minerals farger

Kalkmaling er en av de virkelig store interiørtrendene for tiden! Jotun utvider derfor kontinuerlig sortimentet av farger som kan blandes i LADY Minerals. Det finnes nå over 30 nydelige LADY farger som kan blandes i dette produktet. I fargekartet «Våre vakreste farger» er alle nyansene markert med en liten stjerne, slik at du lett skal kunne se hvilke farger som også finnes i vår kalkmaling.

Enkel merking av kalkmalingsfargene

Senses og Soft Skin er to av fargene som er merket med stjerne og derfor kan blandes i LADY Minerals Kalkmaling.

Fargekombinasjoner

Fargene i fargekartet er nøye utvalgt og gruppert slik at du enkelt kan finne passende kombinasjoner. Kartet gir deg en god oversikt over nyanser; fra de hvite og lyse nyansene til mørkere og kulørte fargene. Hele tiden har fargeekspertene fokus på at fargen skal være vakker på en stor vegg og at fargen skal gjøre hjemmet ditt behagelig å være i.
Før du velger farge, er det smart å vurdere lysforhold og andre elementer i interiøret som kan ha stor påvirkning på fargene. Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller oppstrøk på en vegg i det rommet som du skal male.

Store fargeprøver i Jotuns Fargesenter

Samtlige av fargene i fargekartet «Våre vakreste farger» finnes i større fargeprøver hos de aller fleste av Jotuns forhandlere! Og hele 62 av disse presenteres i tillegg på ekstra store fargeprøver i A3-format. Dette gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg.

Få tips til gode kombinasjonsfarger
Tips! Bak på alle fargeprøvene finner du også anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Se jotun.no for å finne din nærmeste forhandler.

Store fargeprøver gjør det enkelt å velge
Jotuns Fargesenter Inne, inneholder i tillegg en egen trendseksjon med de aller nyeste fargene! Disse er hentet fra det siste LADY fargekartet som du også kan finne i butikkene nå.

Finn riktig maling

Når du endelig har valgt den perfekte fargenyansen, er det på tide å finne det beste produktet til din malejobb! Uansett om du skal i gang med et stort eller lite prosjekt, er det noen egenskaper som er viktig for interiørmaling. Den skal være lett å påføre, gi jevn og god dekk, ha lite sprut – og produktet må gi den fargen du har valgt. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. I fargekartet finner du mange tips til hvilken maling som dekker dine behov. Her finner du flere nyttige filmer som gir gode tips om påføring.

Jotun Fargetrygghet

Fargetrygghet er et nøkkelord for alle Jotuns malinger. Bruker du Jotun sine produkter blandet over Jotuns blandemaskiner, kan du være helt sikker på at malingsfargen du velger er den samme som den du finner i fargekartet.

Jotun Fargetrygghet

Lykke til med ditt fargevalg! Del gjerne resultatet med oss på Instagram – vi elsker å se hvor fint dere får det! @jotunlady

Fargekartet kan du hente hos din nærmeste Jotun-forhandler, eller du kan bestille det her.

Barbro
Barbro

Barbro – Prosjektleder

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

Et rent og naturlig hjem

Trappen er laget av kinesisk poppel, og det er kjæresten til Nadia som har tegnet og bygget den. – Egentlig…

Nytt hjemmekontor i brune toner

Jobber du hjemmefra og trenger tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt mer spennende? Følg med her … Niki…

Nytt soverom med rosa makeover

Hvem har vel ikke drømt om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom? Følg med, så skal vi vise deg…

Downtown Camper – en urban oase

Skal du reise til Stockholm? Da kan vi gi deg et hot tips på et av Stockholms nyeste hoteller, Downtown…

Perspective Studio – unik konseptbutikk

Ikke hvilken som helst konseptbutikk. Les gründerduoens tanker rundt konseptet og valg av veggfarger i butikken. For noen år siden…

Go to top