Vårens og sommerens farger!

Vårens og sommerens farger!

Kombinasjonen av fargene 8302 Laurbær og 20047 Blushing Peach gir en herlig vårfølelse!

Fornyelse med våren og sommerens farger

Nå kommer vårens fargenyanser og et hint av sommer. Gjør et tidløst og sobert fargevalg. Glem trendene. Det er ditt valg!

– Vi mennesker har på en eller annen måte alltid lyst til å fornye oss. Men noen ting er «evergreens», ting som alltid vil være der, som bestemors bakst, musikkslagere og møbelikoner. Slik er det med farger også.
Det er et tydelig tegn for fargene vi liker å ha rundt oss akkurat nå, det trygge og tidløse, forklarer Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun. – Denne våren vil vi ha det litt grønnere, med innslag av sarte farger.

Har du prøvd den nye appen, Jotun ColourDesign? Den er tilgjengelig i AppStore og Google Play.

LADY Spring and summer 2018

Vegg: LADY Pure Color 10678 Space, bord: LADY Supreme Finish Matt 20047 Blushing Peach.

Vil ikke være så «himla trendy»

– Vi er inne i en tid der det tidløse er høyaktuelt. Vi vil ikke være så himla trendy. «Trender» er et ord vi helst ikke bruker. Folk har ikke lyst til å følge «trendene», men velge selv. Det er en sterk individualisme som påvirker måten vi tar valg på, for farger og interiør vi vil omgi oss med, forklarer Lisbeth Larsen. Hun er opptatt av de enkle forandringene: – Det er ikke så mye som skal til!

LADY Spring and summer 2018

Det er ikke så mye som skal til! Bare et par strøk med LADY Pure Color 20047 Blushing Peach gir garantert vår i stua!

LADY Spring and summer 2018

Den støvede gulfargen LADY Pure Color 10683 Cashmere er en «evergreen farge» fra Jotun!

Det er i samspillet fargene i vårens kolleksjon kommer virkelig til sin rett.

Ta egne valg!

Jotuns kolleksjon for våren og sommeren gir rom for å ta egne valg og kombinere det spreke med det trygge.

– Noen ting er rett og slett godt å se på, og trygt å ha i omgivelsene våre, slik som grønne farger, sier Lisbeth Larsen om tendensene for tida vi er inne i.

LADY Spring and summer 2018

Vegg: LADY Pure Color 8302 Laurbær, bord: LADY Supreme Finish Matt 20047 Blushing Peach. Skje og tallerken fra HAY, iskopp fra Bolina.

Go green!

LADY 8302 Laurbær har vært med Jotun i mange år, og er en spesielt god grønnfarge. Vi ser at grønt er mer i tiden igjen, og overtar for det blå.
– Heng på en 8281 Pale Linden, som er en lysere variant, og få en fin kombinasjon av grønne nyanser.

LADY Spring and summer 2018

LADY Pure Color 8281 Pale Linden – et perfekt valg blant våren og sommerens farger!

Sensuell rød + grønn = sant

Når våren kommer og snøen forhåpentligvis snart forsvinner, åpner det seg grønne enger. Da vises sensuelle rødtoner fra sin beste side.

Det gjelder særlig for LADY 2859 Whispering Red – et friskt fargevalg. Rødtoner er flott på veggen sammen med LADY 20047 Blushing Peach, en støvete rosafarge som har vært rundt oss til alle tider, og en populær farge i LADYs fargekart for 2018.

LADY Spring and summer 2018

Vegg: LADY Pure Color 2859 Whispering Red, bord: LADY Supreme Finish Matt i samme farge som veggen. Rund fjøl og metall boks fra HAY, boller fra Serax.

LADY Spring and summer 2018

LADY Pure Color 20047 Blushing Peach. Vase og mugge fra Norway designs. Så vakkert stylet som bare Kråkvik & D’Orazio kan!

Dempet gul

Gult er alltid godt. LADY 10683 Cashmere ble lansert for noen sesonger siden og er fortsatt aktuell. Det er en dempet, støvete gulfarge, som igjen passer godt sammen med det grønne. De som har likt det beige, vil like denne. Det er i samspillet fargene i vårens kolleksjon kommer virkelig til sin rett.

LADY Spring and summer 2018

LADY Pure Color 10683 Cashmere

Gi rom for Space

Nøytralene har en viktig plass i kombinasjoner med vårens trygge, men likevel så dristige, fargepalett. Her har fargesjefen en klar anbefaling:
– Jeg kan med hånden på hjerte si at LADY 10678 Space er den beste nøytralen som er lansert på lang tid. Hvis du har vært litt hvit i fargevalget, så er denne varme varianten trygg, sier Lisbeth, som legger vekt på at valget skal være individuelt.

LADY Spring and summer 2018

Vegg: LADY Pure Color 10678 Space og bord LADY Supreme Finish Matt 20047 Blushing Peach. Lampe fra Gubi/Oslo Deco, kopp fra Bolina.

Vi tar tendensene på alvor; det som er best for deg, er ikke nødvendigvis det som er best ifølge trendene.

LADY Spring and summer 2018

Med de beste produktene fra Jotun er du sikret et vakkert resultat! Les mer om LADY Pure Color og LADY Supreme Finish her. 

Våren og sommerens palett

 

Alle foto i denne saken er stylet av Kråkvik & D’Orazio og fotografert av Lasse Fløde/Pudder Agency.

Barbro
Barbro

Barbro – Prosjektleder

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Samme panel – tre ulike farger

Se hvordan det samme rommet skifter uttrykk med forskjellige farger! Fargesett panelet En fargeforandring kan virkelig gjøre underverker for et…

Vakker helhet med enkelt grep

Elisabeth Heier har falt for LADY 1016 Blek Sand, og benyttet denne fargen på sine vinduer. Større rom med grå-beige…

Må alle detaljene være hvite?

Myke overganger på soverommet. Vinduene er malt med LADY Supreme Finish Matt 12078 Comfort Grey. Veggen har fått samme nyanse…

LADY Indentity fargekart – styling av bilder

LADY IDENTITY fargekart. (Styling av forsidebildet står litt lenger ned i bloggsaken) Hvor er stolen fra…? Vi får mange forespørsler…

Våre vakreste farger – nytt fargekart!

Dyp blå og lekker! LADY 5455 Industrial Blue har fått plass i vårt nye fargekart. Vi vet at mange av dere elsker…

Matt eller blank – hvilken glansgrad bør du velge?

Lekker fargesymfoni på eksklusivt panel! Rommet foran er malt med LADY Supreme Finish Silkematt 7629 Antique Green. Døren fremheves med…

Go to top