3 Days of Design – interiørmessen i København

3 Days of Design – interiørmessen i København

Interiørdesignmessen 3 Days of Design finner sted i København i begynnelsen av september. Dette er kjent som et mekka for designentusiaster. Her er alt fra velkjente merkevarer som Fritz Hansen, til spennende, nyere aktører som Frama og New Works. Og selvfølgelig Jotun i Danmark, sjekk utstillingen vår!

Podiet er malt med LADY Pure Color 1024 Tidløs, og det vakre tekstilet er fra Astrid.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Nye farger i pop-up showroom

I Jotuns pop-up utstilling i København under 3 Days of Design presenteres det nye fargekartet LADY REDISCOVER på en spennende måte. Vi ba stylingduoen Kråkvik & D’Orazio gjøre sin tolkning av fargene, og du kan se resultatene her.

Hvis du er i København, er du hjertelig velkommen til å besøke oss i Gammel Mønt Gade 5. Pop-up-utstillingen er åpen til 10. oktober.

Her presenteres vårt lekne tema med dempede pasteller. Les mer om fargene her. Kunstobjektene i bildet er (fra venstre, gul vase) Hamdmade nature fra Pettersen /Hein, Tooth vase av Ali Gallefoss, stol i front: Basic chair av Falke Svatun / A part, Untitled (objekt) av Magnus Pettersen, og Extruded vase av Ali Gallefoss.

De vakre tekstilene er fra Astrid. Vase: Handmade Nature av Pettersen/Hein. Søylen den står på er malt med LADY Pure Color 12126 Silhouette og fargen til høyre er 6378 Iconic.

Rustikke, varme og jordnære toner med inspirasjon fra alle verdens kulturer. Les mer om denne fargepaletten her. 

Spennende og sosiale fargekombinasjoner som gir varme til interiøret. Disse fargene er perfekte for sosiale soner som kjøkken.

Veggen er malt med LADY Minerals kalkmaling 12188 Hummus og hyllen i samme fargen med LADY Supreme Finish Superblank. Alle de små objektene har ulike farger fra den varme fargepaletten.

Lune nøytraler i kalkmaling

Vi blir aldri lei av vakre og lune nøytrale! Se hvor varme disse fargene er, og kjenn hvilken god følelse de kan gi et rom. Les mer om temaet og fargene i bildet nedenfor.

Se hvor vakkert det er å kombinere forskjellige nøytraler med ulik tekstur og glansgrad! Her kombinerer vi LADY Minerals kalkmaling i fargen 1563 Mørk Strandsand, med supermatt LADY Pure Color i fargen 1276 Soft – og lengst fram, LADY Supreme Finish i halvblank glansgrad i fargen 1288 Granskygge. De vakre keramikkvasene er fra Jessica Coates.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Luftige blå toner og dempede farger som henter inspirasjon fra vår skandinaviske natur. Les mer om disse fargene her.  Tallerken fra Tina Marie og tekanne fra Yonobi.

Veggen er malt med LADY Minerals som gir et vakkert, kalkaktig utseende. Fargen er 1973 Antikkgrå.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

3 days of design – helt til oktober!

Du er hjertelig velkommen til å besøke pop-up-utstillingen vår i København i Gammel Mønt Gade 5. Vi har åpent til 10. oktober.

Velkommen!

Styling: Kråkvik & D’Orazio
Fotograf: Rikke Westesen

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Sommerhytta ved Lyseren – vinnerhytta 2020

Vinnerne av Sommerhytta 2020 ble Øyunn og Levi! Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess i Sommerhytta…

Hjemme hos Emily Slotte lyser solen

Se hvor fint det ble hos Emily Slotte da hun malte om spisestuen i solgule nyanser. Den svenske kreatøren Emily…

Slik lager du din egen unike hylle!

Ønsker du deg en slik kul og unik hylle? Se hvordan Catrine Svellingen @mykindofstyling – gjorde det!  En perfekt hylle…

Få tipsene av Frida Ramstedt, Trendenser

Trendenser, en av Nordens største interiørdesignblogger, drives av dyktige Frida Ramstedt. Hennes kunnskap om interiørdesign er imponerende. Bli kjent med…

Drømmeleilighet med vakre, originale detaljer

Interiørdesigneren, entreprenøren og influencer Arijana Heinrici har nylig flyttet inn i en vakker drømmeleilighet i Uppsala. Sjekk ut det fantastiske…

Deco Blue – perfekt til kjøkkenet!

Cindy valgte LADY 4477 Deco Blue til sitt nyoppussede kjøkken. Blått er en farge som mange av oss alltid kommer…