3 Days of Design – interiørmessen i København

3 Days of Design – interiørmessen i København

Interiørdesignmessen 3 Days of Design finner sted i København i begynnelsen av september. Dette er kjent som et mekka for designentusiaster. Her er alt fra velkjente merkevarer som Fritz Hansen, til spennende, nyere aktører som Frama og New Works. Og selvfølgelig Jotun i Danmark, sjekk utstillingen vår!

Podiet er malt med LADY Pure Color 1024 Tidløs, og det vakre tekstilet er fra Astrid.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Nye farger i pop-up showroom

I Jotuns pop-up utstilling i København under 3 Days of Design presenteres det nye fargekartet LADY REDISCOVER på en spennende måte. Vi ba stylingduoen Kråkvik & D’Orazio gjøre sin tolkning av fargene, og du kan se resultatene her.

Hvis du er i København, er du hjertelig velkommen til å besøke oss i Gammel Mønt Gade 5. Pop-up-utstillingen er åpen til 10. oktober.

Her presenteres vårt lekne tema med dempede pasteller. Les mer om fargene her. Kunstobjektene i bildet er (fra venstre, gul vase) Hamdmade nature fra Pettersen /Hein, Tooth vase av Ali Gallefoss, stol i front: Basic chair av Falke Svatun / A part, Untitled (objekt) av Magnus Pettersen, og Extruded vase av Ali Gallefoss.

De vakre tekstilene er fra Astrid. Vase: Handmade Nature av Pettersen/Hein. Søylen den står på er malt med LADY Pure Color 12126 Silhouette og fargen til høyre er 6378 Iconic.

Rustikke, varme og jordnære toner med inspirasjon fra alle verdens kulturer. Les mer om denne fargepaletten her. 

Spennende og sosiale fargekombinasjoner som gir varme til interiøret. Disse fargene er perfekte for sosiale soner som kjøkken.

Veggen er malt med LADY Minerals kalkmaling 12188 Hummus og hyllen i samme fargen med LADY Supreme Finish Superblank. Alle de små objektene har ulike farger fra den varme fargepaletten.

Lune nøytraler i kalkmaling

Vi blir aldri lei av vakre og lune nøytrale! Se hvor varme disse fargene er, og kjenn hvilken god følelse de kan gi et rom. Les mer om temaet og fargene i bildet nedenfor.

Se hvor vakkert det er å kombinere forskjellige nøytraler med ulik tekstur og glansgrad! Her kombinerer vi LADY Minerals kalkmaling i fargen 1563 Mørk Strandsand, med supermatt LADY Pure Color i fargen 1276 Soft – og lengst fram, LADY Supreme Finish i halvblank glansgrad i fargen 1288 Granskygge. De vakre keramikkvasene er fra Jessica Coates.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

Luftige blå toner og dempede farger som henter inspirasjon fra vår skandinaviske natur. Les mer om disse fargene her.  Tallerken fra Tina Marie og tekanne fra Yonobi.

Veggen er malt med LADY Minerals som gir et vakkert, kalkaktig utseende. Fargen er 1973 Antikkgrå.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

3 days of design – helt til oktober!

Du er hjertelig velkommen til å besøke pop-up-utstillingen vår i København i Gammel Mønt Gade 5. Vi har åpent til 10. oktober.

Velkommen!

Styling: Kråkvik & D’Orazio
Fotograf: Rikke Westesen

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

LADY reklamefilm – en palett med rom for alt

I høst lanseres en helt ny LADY reklamefilm på tv, og av erfaring vet vi at mange er interessert i…

Nye, vakre farger i LADY kalkmaling

 – Nå er det mange nye farger tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Fargen på bildet er…

Supermatte vegger gjør hele forskjellen!

Supermatte og vakre vegger: Dette fantastiske soverommet er malt i gyllenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Taket er malt…

Nytt LADY fargekart – med stor digital lansering

I år ble presentasjonen av det nye LADY REDISCOVER fargekartet gjennomført med en stor digital lansering.  Vi har gjenoppdaget farger …

Slik skapte Emilia et vakkert og godt hjem

Litt utenfor Helsingborg bor Emilia Olsson i et vakkert hus med familien. Her pryder avdempede harmoniske farger veggene, noe som…

Vakker fornyelse av interiøret

Inspirasjon til vakker fornyelse. Vegg: LADY Pure Color 8118 Løvsal, panel: LADY Supreme Finish Superblank 6379 Cityscape og skapdører: LADY Supreme Finish…

Go to top