3 vakre paletter

3 vakre paletter

Simplicity, Balance og Beauty – i vakker harmoni

Fargene i det nye fargekartet er delt inn i tre temaer: Everyday Simplicity, Everyday Balance og Everyday Beauty. Disse spiller litt ulike roller i hjemmet, og man kan kombinere basert på ønsket grad av ro på den ene siden og energi – innsprøyting på den andre siden.

I disse filmene får du en kort presentasjon av de tre palettene. Selve fargekartet kan du bestille her.

Everyday Balance (grønntoner, med en anelse blått)

Dette er en videreføring av den blågrønne tendensen som har vært i mote – og interiørbildet en stund. Fargene beveger seg nå over i mint-toner, og nye farger som Lady Balance 7163 Minty Breeze #ladymintybreeze og Lady Balance 7555 Soft Mint #ladysoftmint vil garantert danne et godt grunnlag for et rom i balanse.

 

Everyday Simplicity (gråtoner i elegant samspill med gult)

I dette temaet ligger de viktige gråtonene, fra den helt lyse og nye fargen LADY Balance 1973 Antikkgrå #ladyantikkgrå, til den allerede populære LADY Balance 9938 Dempet Sort #ladydempetsort. Inn kommer også den helt nye og spennende gulgrønne fargen LADY Balance 1864 Anononymous #ladyanononymous – en tidsriktig farge helt klart inspirert av dagens motebilde. Temaet Everyday Simplicity er maskulint og stramt, samtidig balansert og varmt.

 

Everyday Beauty (hudtoner med et snev av rødme)

Helt klart sesongens nyeste og samtidig mest feminine tema. Inspirasjonen er hentet fra dagens makeup trender, hvor pudrede hudtoner spiller på lag med de mer energiske røde nyanser. En myk og elegant fargekolleksjon som balanserer mellom harmoni og energi. Fargen LADY Balance 2024 Senses #ladysenses en støvet, feminin nyanse som lett lar seg kombinere med forskjellige innredningstiler. Rødfargen LADY Balance 2859 Whispering Red #ladywhisperingred er både mystisk og avdempet i sin fremtreden.

[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=pduY4U77KDI[/YouTube]

LADY BalanceVeggen her er malt i den vakre fargen LADY Balance 7163 Minty Breeze #ladymintybreeze

Eksklusiv matt overflate OG et godt inneklima

Det er ikke bare fargekartet som er nytt denne høsten. LADY Balance #ladybalance er også en helt ny malingtype, der vi har kombinert det beste fra to verdener. Med mål om å skape vakre rom det er godt å være i, har vi laget denne nye malingen. Den gir både et godt inneklima og en tidsriktig matt overflate. LADY Balance lukter minimalt og har fått den internasjonale godkjenningen «Eurofins Indoor Air Comfort Gold». Eurofins er Europas ledende forskningsmiljø på inneklima.

Se alle bilder og farger fra det nye fargekartet her.

Lisbeth

Lisbeth – Global Fargesjef

Lisbeth er Global Fargesjef i Jotun og en av Norges mest etterspurte trendanalytikere. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart.

Ny og barnevennlig stue

Tid for hjem laget en barnevennlig stue, med nye farger og gjenbruk av materialer. Tak og vegger er malt med…

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…