Lag ditt eget Sommerro-soverom hjemme

Lag ditt eget Sommerro-soverom hjemme

På Sommerro hotell i Oslo er over 100 av soverommene malt med LADY Minerals kalkmaling. Se bilder og bli inspirert til hvordan du selv kan skape Sommerro-stilen på ditt eget soverom.

Bildet over: Vegger malt med LADY Minerals Kalkmaling i fargen 8469 Green Leaf gir liv til rommet. Når lyset kommer inn blir det vakkert spill i malingen som skaper en unik atmosfære.

Gjennomført på alle måter på standardrommene til Sommerro. Malt med LADY Minerals Kalkmaling i fargen 8469 Green Leaf.

LADY 8469 Green Leaf

En grønn mellomtone for de som ønsker mer dybde. Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Fungerer godt til Bomull og Egghvit.

Magiske Sommerro ble en stor hit umiddelbart etter åpning for både turister og fastboende i Oslo, med vakre hotellrom, digge restauranter og fantastisk interiør. Stedet er en destinasjon i seg selv, og å komme inn i eksempelvis Ekspesdisjonshallen på hotellet gir en enorm «Wow-følelse»!

PR & Content Manager på Sommerro, Elise Merckoll Middelthon forteller at ingenting var tilfeldig når hotellet og interiøret ble skapt;

– Vi jobbet tett med byantikvaren for å ivareta så mye som mulig av originale elementer fra 1930-tallet, og interiøret er sterkt påvirket av Art Deco-tiden, men med bruk av norske produsenter som blant annet Hadeland Glasverk.

Soverom malt med LADY Minerals kalkmaling

Gjennomført soverom med kalkmalte vegger med LADY Minerals 8469 Green Leaf og matchende innredning.

Designet av GrecoDeco

På de kalkmalte soverommene, malt i fargen 8469 Green Leaf, kan du virkelig finne roen og nyte en god natts søvn. Det er interiørdesigner Adam Greco fra meget anerkjente GRECODECO som har designet hotellet, og tanken rundt de kalkmalte soverommene var veldig klar;

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt utseende
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

– Malinger fra perioden da Oslo Lysverker ble bygget var mineralbasert og hadde et kalkaktig utseende. Vi tenkte derfor at Jotuns kalkmaling var nyttig for å oppnå det samme utseendet. Kalkmalingen tilbyr en rikere tekstur, og det til en kostnad som bare var litt over standard maling. Dette var enormt effektivt for å øke forskjønnelsen av standardrommene på hotellet, forklarer Adam Greco.

Kalkmalt soverom på Sommerro hotell

Herlig fargespill og tekstur på den kalkmalte veggen malt med LADY Minerals Kalkmaling. De kalkmalte veggene er også med på å løfte detaljene i rommet.

Kalkmalingen tilbyr en rikere tekstur, og det til en kostnad som bare var litt over standard maling.

Ved å blande flere materialer, slette vegger med maling, stoff, stein og treverk får du spennende interiør som varer lenge.

Soverrom på Sommerro malt med kalkmaling fra Jotun

Vakkert når den kalkmalte veggen møter treverk og stoffer. Her ser du rommets lille kjøkkenavdeling, samt inngangen til badet.

Elise Merckoll Middelthon avslutter med å si;

– Jeg føler meg veldig privilegert som kan komme til en så vakker arbeidsplass hver dag, der hver detalj har en historie og betydning. Ikke minst er det givende å se resultatet av arbeidet vi gjør; gjester som møtes og nyter i restaurantene våre, eller kommer uthvilt ned til en deilig frokost i Ekspedisjonshallen.

Og med det takker vi for besøket på Sommero, og håper du nå fikk inspirasjon til å skapet ditt helt eget Sommero(m) hjemme. Med farger og maling fra Jotun er du sikret et vellykket, vakkert og varig resultat.

Syns du det er stilig med kalkmaling? Se flere inspirerende rom malt med LADY Minerals her.

Les mer om LADY Minerals Kalkmaling og lær hvordan du maler med den.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Fantastisk sommerhytte på Portør

I denne episoden av Eventyrlig Oppussing går turen til sommerparadiset Portør. Gutta jobber på for å lage en hytte som…

Eventyrlig jubileumspremiere i Vesterålen

Jippi – Eventyrlig Oppussing er tilbake, og det med jubileumssesong – sesong nummer 10! Turen går til Hovden i Vesterålen…

Grå nyanser fra fargekartet NUANCES

Nedtonede gråtoner er perfekte som en bakgrunn for sinnsro. Grå nyanser kan kombineres med mange ulike farger for å skape…

Ferskennyanser fra fargekartet NUANCES

Rustikke rosatoner, fersken, korall og terrakotta kan fylle hjemmet med en følelse av jordnær stabilitet – gjennomtenkt, elegant og upretensiøst….

Nyanser av beige fra fargekartet NUANCES

Beige fargetoner er og blir en favoritt, og de ulike beige tonene er det mange som ønsker seg. Beige nyanser…

Nyanser av blått fra fargekartet NUANCES

Nyanser av blått kan gjøre underverker ved å skape soner for ro og fokus i hjemmet, og blått er kjent…