Lunt på soverommet

Lunt på soverommet

Hei! For ikke lenge siden malte jeg soverommet grått og etter noen tester med forskjellige nyanser falt valget på LADY 1269 Demring. Rommet ligger nordvendt og med kun et vindu kan lyset være kaldt og blålig. Demring luner rommet og fremstår nøytral og fin, og best av alt er at den går til alt! Jeg benyttet LADY Pure Color som har en helmatt og vakker overflate.

Lunt og godt med LADY Demring

Vegg og nattbord i samme farge

Hos meg har også det hjemmesnekrede nattbordet fått noen strøk med veggmalingen (PS. Jotun anbefaler å bruke LADY Supreme Finish for tre og panel for en mer slitesterk overflate). I stedet for å jobbe med kontraster ønsket jeg at den lille hyllen skulle være en del av veggen. Helhetlig og fint, og så gir det rom for å leke mer med materialer og farge på gjenstandene jeg har stående på hyllen.

Lunt og godt med LADY Demring

Effektivt stylingtips

Synes du interiøret blir kjedelig er et velkjent men effektivt stylingtips å bruke noen av favorittplaggene dine som dekor. Jeg lar favorittkjolene mine henge fremme, den ekstra fine parfymeflasken står på nattbordet og det er ingen ting i veien for å både la sko og smykker også være en del av dekoren.

Lunt og godt med LADY Demring

Og tenk så enkelt det er å endre uttrykk bare ved å bytte ut disse. På denne tiden av året passer det fint med et lunere uttrykk og favorittkombinasjonen min akkurat nå er naturfarger- og materialer kombinert med grått.

Lunt og godt med LADY Demring

Sengetøy i beige lin, en lampe med detaljer i eik og et vevd teppe i jute var det som skulle til for å skape akkurat den lune og gode følelsen jeg ønsket meg. Og tekstiler, mer tekstiler enn jeg vanligvis bruker. Både deilig strikk på sengen og lette gardiner i lin. Sammen med den fine gråfargen på veggen synes jeg uttrykket ble både lunt og sofistikert på en gang.

Her kan du se hvordan det ble når jeg malte med LADY Cashmere i stuen min.

Foto og styling © elisabeth heier

Avatar
Avatar

Elisabeth – Interiørdesigner og stylist

Elisabeth Heier er gjesteblogger hos oss. Hun arbeider som interiørdesigner og stylist, og er alltid på jakt etter gode løsninger og noe vakkert å hvile øynene på. Bloggen hennes er blant Norges største inspirasjonsblogger innen interiør.

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…

Dekk bordet med snadder til påske

Påsken er en vakker tid på så mange måter. Det blir stadig lysere og lengre dager, krokusen sniker seg frem…

Oppgrader kjøkkenet med maling

Å bytte ut hele kjøkkeninnredningen kan bli en kostbar affære. Velger du å male kjøkkenet får du «nytt» kjøkken mye…

Lun stemning med Dempet Savanne

Matbloggerne Gitte Witt og Filip Loebbert har for første gang dristet seg til å male med farger, og har valgt…