Design et rolig soverom til babyen

Design et rolig soverom til babyen

Det er en stor omveltning å få en baby. Mange velger å pusse opp et nytt babyrom, og da er det smart å tenke gjennom hvordan du skaper en rolig og trygg atmosføre hvor ungen sover godt. Interiørdesigner Kristin Lindhjem viser deg hvordan de innredet sitt barnerom.

Bildet over: Nydelig designet babyrom / barnerom med lune farger og et ryddig interiør – perfekt for ungen å finne roen. Rommet er malt i fargen JOTUN 8281 Pale Linden.

Kristin forklarer at deres babyrom ble designet med tanke på at barnet som skulle sove der fant roen om kvelden.

– Vi har ingen leker eller sterke farger som forstyrrer legging. Leker er på et eget rom og i stuen.

Babyrom malt i fargen 8281 Pale Linden

Vakkert barnerom med rolig atmosfære. Uten leker eller annet som kan forstyrre ved leggetid får barnet (forhåpentligvis) en god natts søvn.

Rommet er malt med Jotun LADY Pure Color på vegg, brysning, og tak i fargen 8281 Pale Linden. Samme farge er brukt på karmlister og gulvlister, men her er vår beste maling til tre og panel brukt, LADY Supreme Finish, med superblank glansgrad for å skape flotte kontraster.

– Tanken er at når barna er små, trenger de ro, derfor falt jeg for den nydelige dempede fargen 8281 Pale Linden, Jotun Lady. En behagelig lys grønntone, kombinert med en fin tapet med som spiller på de samme vakre fargetonene.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Tips til deg som skal innrede barnerommet

Kristin Lindhjem har et godt tips til deg som skal innrede barnerommet.

– Invester i ordentlig gode plissegardiner som hindrer dagslyset inn på rommet. Velg farge på plissegardinen og/eller liftgardinen som passer med veggfargen, så får du et helhetlig inntrykk. Velger du plissegardin med folie på innsiden hindrer den varmetap om vinteren, samt at den hindrer rommet fra å bli varmet opp om sommeren.

Babyrom malt med 8281 Pale Linden

En lun og rolig farge på babyrommet, sammen med plissegardiner som matcher veggfargen og holder lyset ute, hjelper barnet til en god natts søvn. Gardinen er fra Gardinmaker, lampen er fra Forgetmenot. Seng fra Stokke.

Kristin forklarer fargevalget på barnerommet slik:

– Rommet ligger rett ved siden av «master bedroom» som har fargen 8304 Timian på karmer og tak. En fin kombinasjon til vakre 8281 Pale Linden.

Babyrom malt med 8281 Pale Linden

JOTUN 8281 Pale Linden er en lys og dempet grønntone. Den vil oppleves som frisk, men likevel dempet med sitt grålige preg. Den er usedvanlig vakker til hvitt, – gjerne en av de krittende hvite eller de grålige hvite.

Takk for titten på det nydelige barnerommet, Kristin!

Ønsker du slike saker tilsendt på mail? Skriv deg opp på vårt nyhetsbrev her.

Se flere inspirerende barnerom her.

 

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Vakkert interiør med 20217 Muted Coral

Med 20217 Muted Coral som bakteppe kan du forvandle intetsigende rom til soner hvor kreativiteten og energien din kan få…

Eventyrlig tunnel i Egersund

I tredje episode går turen til en tunnel (!) i Egersund. Det er altså langt i fra en vanlig hytte…

Fantastisk sommerhytte på Portør

I denne episoden av Eventyrlig Oppussing går turen til sommerparadiset Portør. Gutta jobber på for å lage en hytte som…

Eventyrlig jubileumspremiere i Vesterålen

Jippi – Eventyrlig Oppussing er tilbake, og det med jubileumssesong – sesong nummer 10! Turen går til Hovden i Vesterålen…

Grå nyanser fra fargekartet NUANCES

Nedtonede gråtoner er perfekte som en bakgrunn for sinnsro. Grå nyanser kan kombineres med mange ulike farger for å skape…

Ferskennyanser fra fargekartet NUANCES

Rustikke rosatoner, fersken, korall og terrakotta kan fylle hjemmet med en følelse av jordnær stabilitet – gjennomtenkt, elegant og upretensiøst….