Eventyrlig camping er i gang

Eventyrlig camping er i gang

6 kjendiser pusser opp 6 slitne campinghytter på 6 dager. Hva kan gå galt? Her blir det mye prøving, mye læring og mye moro! Velkommen til Raet camping i skjærgården utenfor Arendal, og velkommen til Eventyrlig Camping!

Bildet over: Gjengen i Eventyrlig Camping; artist og låtskriver Andreas Haukeland, skusespiller Line Verndal, programleder Halvor Bakke, kokk og programleder Kjartan Skjelde, programleder Siri Kristiansen, skuespiller Henrik Mestad og radioprogramleder Yasmin Mehmood. Foto: Olav Svaland.

Mye å gjøre på 6 uker

Det virker som spriket i planleggingen blant de 6 deltakerne er stort, men alle kommer seg i arbeidstøyet og setter i gang! Men det er først etter at førsteintrykket fra innsiden av hyttene, og skuffelsen ved å se hvor mye jobb det faktisk er, har lagt seg.

Slik så et par av hyttene ut før oppussing. Stort potensiale kan vi vel si…

Henrik Mestad derimot, han er positivt overrasket over hytta si, og tenker at dette er ganske alrigt – og masse som kan gjenbrukes. Og han har et par store planer for fasaden, nemlig å åpne hele den ene veggen. Det blir spennende!

Gøy å se hvordan deltakerne startet arbeidet og stripper hyttene for all «gammal moro». Like greit å begynne med blanke ark.

Nach-hytta, Singel-hytta og Tetris-hytta

Andreas Tix Haukeland har konseptet «nach-hytta», mens Line Verdal jobber med «Singel-hytta». Og Siri Kristiansen, som kaller prosjektet «Tetris-hytta» skal få «alt mulig» inn i hytta si, med soverom, stue, kjøkken, spisestue og peis. Litt ulike innganger til prosjektet, og det er jo moro.

Siri Kristiansen

Siri Kristiansen ønsker en hytt med «alt mulig», og det første hun starter med er maling.

Selv om det er svært ulike tanker og innganger til prosjektet, er det uansett godt med litt hjelpe, og deltakerne kan vinne ekspert-hjelp for å komme raskere til målet, og sette sine visjoner ut i live. Første konkurranse går på kunnskap rundt verktøy og hva ulike verktøy heter. Henrik stikker av med seier i første konkurranse, og velger å donere bort eksperthjelpen til Andreas.

Moro med maling

Kokken Kjartan beholder panelet i sin hytte, men ønsker ny farge og freshere look, og sprøytemaler derfor med LADY Supreme Finish. Og sånn som han koser seg! Og det skjønner vi jo godt. Har du ikke sprøytemalt før, så er det bare å teste!

Kjartan Slette

Også Siri Kristiansen kjører på med sprøytemaling, og er knallfornøyd med både utførelse og resultat.

– 1000 % perfekt gulfarge. Her traff jeg spikeren, sier Siri svært entusiastisk.

Gøye konsepter og deltakere

Moro at Eventyrlig Camping er i gang, og nå gleder vi oss til å følge deltakerne og deres konsepter videre. Det blir sikkert masse både glede og frustrasjon, og vi det blir moro å se hvordan hyttene etterhvert tar form.

Foto: TMM Produksjon

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Nok et eventyrlig hytteprosjekt

Høyt oppe på fjellet i Folldal ligger den gamle Reinslia Taubanestasjon. Her står nok et eventyrlig hytteprosjekt for tur, og…

Nydelig hytte i gruvesamfunnet Sulitjelma

I denne episoden drar gutta til en hytte i det gamle gruveområdet Sulitjelma, som er kledd i nydelig høstdrakt. Hytta…

Design et rolig soverom til babyen

Det er en stor omveltning å få en baby. Mange velger å pusse opp et nytt babyrom, og da er…

Lag ditt eget Sommerro-soverom hjemme

På Sommerro hotell i Oslo er over 100 av soverommene malt med LADY Minerals kalkmaling. Se bilder og bli inspirert…

Helt eventyrlig på Laupstad utenfor Svolvær

Rett utenfor Svolvær ligger Laupstad, og her finnes en gammel fiskebrygge som er gjort om til fritidsbolig. Her er det…

Vakkert interiør med 20217 Muted Coral

Med 20217 Muted Coral som bakteppe kan du forvandle intetsigende rom til soner hvor kreativiteten og energien din kan få…