Årets fineste pakkekalender

Årets fineste pakkekalender

La årets pakkekalender bli til en hyggelig samlingsstund for familien. Fargen øverst på veggen er LADY Minerals kalkmaling 12126 Silhouette. Nederste del er malt i samme farge med LADY Pure Color.

Adventskalender

La årets pakkekalender bli en hyggelig hobbysyssel som samler hele familien. – Kalenderen trenger slett ikke å koste mye penger – og det er kanskje heller ikke nødvendig at alle i familien skal ha sin egen kalender med 24 pakker….? Få tips til hvordan du kan gjøre det her.

Malte gaveposer

Vi har laget en dekorativ pakkekalender med poser som er malt i vakre LADY-farger. Det betyr at posene gjerne kan være gjenbruk, og ha forskjellige motiver og farger – ettersom dette uansett blir dekket med maling.

I vår pakkekalender har alle i familien fått hver sin fargekode, slik at pakkene kan åpnes på rundgang.

Tips! La hver av familiemedlemmene få sin egen fargekode. Våre poser er fra Granit, men du kan gjerne gjenbruke gamle gaveposer.

Kort med takknemlighet

En pakkekalender trenger ikke å fylles med dyre gaver. Vi valgte heller å skrive et lite takknemlighetskort for hver dag i adventstiden.

– Kanskje du heller vil dele et dikt eller noen fine ord? En annen versjon kan f.eks. være å lage kort som inneholder aktiviteter som man kan gjøre sammen den dagen. – Lag en kalender som blir en hyggelig og nær opplevelse – og som passer perfekt for din familie.

 Takknemlighetskort eller aktivitetskort? Lag en spesiell kalender som passer akkurat til din familie – eller for deg og kjæresten?

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Slik gjør du:

 1. LADY veggmaling – bruk gjerne restemaling eller benytt anledningen til å teste en ny farge!
 2. Pensel og dekkepapp
 3. Hvite papirkort og papirposer + hvit tusj – (fra Granit)
 4. Stempel og stempelpute, stoffbånd + hvitt bånd (Alt i bildene er fra Granit)
 5. Pynt og papirstjerner (fra IKEA)
 6. Einerkvister fra naturen

Gjør det personlig med stempel!

Slik gjør du:

 • Forbered et bord med dekkepapp e.l. Begynn med å male kort og poser.
 • Posene trenger to strøk. (La dem tørke i en times tid mellom strøkene). Sett posene på hodet med åpningen ned mens de tørker. Du tenger ikke male dem helt opp til kanten, ettersom den skal brettes inn.
 • Når kortene har tørket, kan du skrive på din lille hilsen på dem. Kortene fordeles slik at du ikke får det kortet du selv har skrevet i din pose.
 • Kortene som henges utenpå posene, stemples med dato.
  • Har du ikke ferdige kort, kan du fint bruke vanlig tegnepapir også. – Og dersom du ikke har stempel, kan du printe ut et ark med datoer/tekst i en passende font.
 • Tilslutt fylles posene med kort/ en liten sjokolade/- eller det som passer til familien din/barnas alder.
 • Toppen av posen brettes to ganger rundt. Lag hull til bånd med hullmaskin, og tre båndet gjennom posen og datokortet.

Vakkert på veggen

Vi har brukt en rund trestang, kjøpt på byggevarehandel, som vi dekorerte med einerkvister. De er festet til stangen med ståltråd og dekorert med de hvite papirstjernene. Velg den pynten du liker – eller la det grønne fra naturen være dekoren.

Tilslutt henges pakkene opp og knytes fast i dekorstangen – og kalenderen er ferdig til adventstiden. Dette blir en veldig hyggelig daglig begivenhet for familien i adventstiden, og skaper minner og samhold.

Farger på pakkeposer: 10246 Velvet, 12123 Contemporary White, 6378 Iconic, 12119 Vintage Brown. Papirstjernene er fra IKEA. – Foto og styling: Annette Nordstrøm. 

Veggen er malt med LADY Minerals kalkmaling (øverst) og LADY Pure Color (nederst) – begge i den nye fargen 12126 Silhouette.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Rustikke, rå og ærlige farger

Rustikke farger og overflater omfavner oss i fargetemaet «EMBRACE». Farger på bildet over: Vegg: LADY Pure Color 12179 Embrace, gulvlister:…

Farger med energi og kreativ glede

Farger med energi! I LADYs fargekart TOGETHER presenterer fargepaletten PLAYFUL, som er både glad, selvsikker og energirik. Bilde over: Vegg:…

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner. Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182…

Hjemme hos Kirsten Visdal

Kirsten Visdal elsker LADY-fargen 10678 Space, og dette ble basefargen i familiens nyoppussede allrom. Tilslutt så jeg bare stripete vegger…

Hjemme hos Emma Ekman

Velkommen hjem til Emma Ekman og hennes villa fra 1956, og la deg inspirere av hennes øye for farger og…

Hyggelig hjemmekontor med nytt skrivebord

Med et hyggelig hjemmekontor og selvlaget skrivebord, får du en god start etter sommerferien!  Hjemmekontor med høy trivselsfaktor I august…