Blått soverom med personlig stil

Blått soverom med personlig stil

Annette Nordstrøm har laget et personlig, blått soverom i den vakre blågrønne fargen LADY Pure Color 5490 Serene Blue. Hun er ekspert på å mikse gammelt og nytt. Se bildene FØR og ETTER!

Annettes personlige interiørstil

– Gjenbruk og ting med affeksjonsverdi er viktig for meg, forteller Annette. – Det skaper også et personlig interiør som blir helt unikt. Et interiør med minner er også viktig; som små ting man har kjøpt på en reise, som bringer fram hyggelige tanker om steder man har besøkt.

Et soverom skal invitere til avslapping og god søvn, men også vekke deg om morgenen og gi masse energi til en ny arbeidsdag. Veggfargen Serene Blue fra LADY er perfekt til nettopp dette! Den er dyp og avslappende rolig i et kveldsmiljø, og når lyset flommer inn om morgenen, gir den masse energi.

Soverommet til Annette har blitt både koselig og stilfullt etter at hun pusset opp!

Slik så soverommet ut før

Det er nesten ikke til å tro, men dette er det samme rommet!

Alle veggene hadde ulike overflater, så Annette valgte å sette opp forgrunnede, slette veggplater, for et enhetlig uttrykk.

Farge- og malingvalg

De nye veggene ble malt med supermatte LADY Pure Color i 5090 Serene Blue. Det første strøket ble malt før listene ble satt opp, for å unngå skjøter. Deretter ble alt malt ett strøk til. Se mer om fremgangsmåten på Annettes blogg.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Paneltaket ble slipt og pusset, og malt med LADY Supreme Finish i Silkematt glansgrad i 9918 Klassisk Hvit. Det gamle panelet ser nå helt strøkent ut!

Panelet i taket ble beholdt og malt med LADY Supreme Finish Silkematt 9918 Klassisk Hvit.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suveren finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Se mer inspirasjon til blå soverom her!

Eksklusivt og lunt med tekstiler

– Tekstiler er viktig, og jeg legger mye arbeid i valgene av dem i et rom., forteller Annette. – De skaper en lun atmosfære. Et spesiallaget hodegjerde er med på å gi rommet et eksklusivt uttrykk i tillegg til at det er godt å sitte inntil. – Jeg nyter gjerne en kopp kaffe eller frokost på sengen i helgene, og ser på tv som er skjult i det store, gamle treskapet. Da er det viktig med god komfort med gode puter, sier hun videre.

Stoffvalget i rommet falt på kolleksjonen Modern Country til Mulberry Home som passer perfekt til Annettes stil og til huset, som er et 1800-talls gårdshus.

– En detalj som jeg er veldig tilfreds med er taklisten, som er montert litt ut fra veggen langs vinduene, slik at gardinskinnene blir skjult. Slik ble det også helt lystett i rommet, forteller Annette, som alltid er full av kreative og gode løsninger.

Fine og personlige detaljer

Det eneste nye interiøret er lampene over nattbordene på hver side av sengen. Det antikke skapet er kjøpt i Spania og skjuler nå tv!

Annette ekspert på å mikse gammelt og nytt! De nye lampene fra Scan Lamps har dimmer, noe som er praktisk på soverommet.

En vakker ovn og fine, små personlige detaljer på soverommet. Ingen tvil om at Annette skaper et personlig uttrykk på småbruket sitt! Les mer på bloggen hennes her.

Foto og styling: Annette Nordstrøm

Se Annettes filmer fra oppussingen!

 

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Ny og raffinert stue hos Ellen

Ny stil og raffinert stue hjemme hos Ellen. Se hvor fin og lun stuen ble med den dempede gulfargen LADY…

Stilfull eleganse hjemme hos Elisabeth

Hjemme hos Elisabeth er det både stilfullt og minimalistisk – og hyggelig og gjestfritt. Fargen på kjøkkenet er LADY Wonderwall…

Dette er årets farger i 2021!

Årets farger i 2021 vil uten tvil preges av året vi har lagt bak oss. Jotuns skandinaviske fargesjef, Nina Klæboe…

Farger og energi hos Alek Modin

Hold deg fast og gjør deg klar for vakre farger og et sanselig fargefyrverkeri! Hjemme hos Alek Modin opplever man…

Det beste med julen

Les alt om hvordan Emily Slotte skal feire julen i år – og få hennes oppskrift på julens beste karameller!…

Ostekake med smak av jul

Lag en deilig ostekake med smak av jul! Kanskje blir dette julens nye favorittdessert? Oppskrift og foto: Annette Nordstrøm Julens…