Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp en gammel familieeid seter. Ole er som alltid kreativ i sine løsninger og Halvor vil fornye hytta uten å miste sjelen.

Bildet over: Fantastisk flott spisestue på setra! Tak og vegger til høyre og venstre er malt med LADY Supreme Finish.

Hytta har store, fine rom, men samtidig et voldsomt potensiale for smartere løsninger, flere farger og et generelt lysere interiør.

Spisestue hvor tak og vegger er malt med LADY Supreme Finish

Halvor har respekt for den gamle setra som skal pusses opp og de gamle, flotte tømmerveggene hytta har. Stilen er derfor tenkt som tradisjonsrik, men komfortabelt og behagelig å være i. I stuen beholdes derfor tømmerveggene slik de er, og det settes inn større vinduer for mer lysinnslipp, samtidig som det innredes med nye møbler.

Nytt kjøkken og ny spisestue

Det gamle kjøkkenet fjernes og her lages det spisestue og gang. Veggene i den nye spisestua males LADY Supreme Finish Matt i fargen 12077 Sheer Grey, mens taket i spisestua først grunnes med Jotun Kvist- og Sperregrunning, og deretter males med LADY Supreme Finish Silkematt i fargen 10342 Kalkgrå.

 Jotun Kvist- og sperregrunning

Jotun Kvist- og sperregrunning

  • Kvistlakk og grunning i ett
  • Isolerer kvister og misfarget underlag
  • Sperrer nikotin, sot og kvister

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Halvor Bakke grunner med Jotun Kvist- og sperregrunning

Listverk rundt dører og vinduer males i fargen 1434 Elegant, også disse med LADY Supreme Finish, men i silkematt glansgrad.

På det nye kjøkkenet fjernes den gamle inngangsdøra. Denne erstattes med store vinduer for masse lys inn, og det settes opp kjøkkeninnredning med masse benkeplass og god arbeidshøyde. Veggene på det nye kjøkkenet males med LADY Supreme Finish Matt i fargen 12077 Sheer Grey.

Kjøkken malt med Supreme Finish

Herlig kombinert soverom for barn og voksne

Fra det gamle kjøkkenet var det inngang til et soverom. Denne døra tettes og det lages en ny inngang fra utsiden. Rommet forblir et soverom, men det bygges helt fantastiske plassbygde køyesenger. Den gamle sengen som sto der, settes dessuten tilbake slik at soverommet har plass til hele 5 personer.

Soverom for barn og voksne malt med LADY Supreme Finish

På dette rommet går Halvor først på med Jotun Kvist- og Sperregrunning, før det males med LADY Supreme Finish Matt i fargen 1462 Grå Skifer. En farge Halvor beskriver som en varm, nydelig gråfarge.

Fargen gjør rommet lunt og fint, og kler virkelig stilen på hytta. Listverket rundt vinduer og dører males i fargen 1434 Elegant, også disse med LADY Supreme Finish, men i silkematt glansgrad. Nydelige kombinasjonsfarger!

Han maler tømmerstøkkene på soverommet fordi de er nyere enn de flotte, gamle i stuen, og for å skape konstraster mellom de ulike rommene.

Master bedroom og eget bad

Det var lagt opp til dusj på den gamle setra, men aldri gjort noe med det. Nå derimot! Innenfor det nye kjøkkenet er det nå et lite, men svært praktisk bad med både dusj og vask. Også her er veggene og listene malt med LADY Supreme Finish.

Bad på Eventyrlig oppussing malt med LADY Supreme Finish

Veggene har fått fargen 1462 Grå Skifer og listverk rundt dører er malt i fargen 1434 Elegant.

Og innenfor det nye badet, hvor det tidligere var sovesal med fire køyesenger, har det blitt «master bedroom» med stor dobbeltseng.

Master bedroom malt med LADY Supreme Finish

Et virkelig lekkert og avslappende rom malt i fargene 1462 Grå Skifer og 1434 Elegant (listverk). Alt malt med LADY Supreme Finish.

Takk for denne sesongen Eventyrlig Oppussing. Det har vært en fornøyelse å følge dere også i år – og vi gleder oss allerede masse til neste sesong!

Se flere saker fra Eventyrlig oppussing her.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…

20217 Muted Coral – en elegant og dempet korallrød nyhet

Jord og sand, skjell og stener. Naturen byr på langt flere farger enn grønt. Solide jordfarger, avdempede gultoner og varme…