Bli med hjem til Amelia Widell sitt fargerike hjem

Bli med hjem til Amelia Widell sitt fargerike hjem

Velkommen hjem til interiørprofilen og MELIMELI-gründer Amelia Widells fargerike hjem! Når Amelia flyttet inn i sin nye leilighet ville hun satse på farger og valgte et nydelig utvalg av vakre LADY-farger. Her forteller Amelia mer om fargevalgene i hennes herlige leilighet.

Bildet over: Døren og den nærmeste veggen er malt i 3255 Pink Veil med LADY Pure Color på veggen og LADY Supreme Finish Pure Matt på listene. Veggen lengst unna er malt med LADY Pure Color i blå nyansen 5262 Sval Sjø. Garderobeskapet har også fått fargen 5262 Sval Sjø malt med LADY Supreme Finish Pure Matt. De rosa linjene er malt i fargen 2602 Butterfly med LADY Supreme Finish Silkematt.

Fra lys toppleilighet til fargerik leilighet fra århundreskiftet

Entreprenør og interiørdesigner Amelia Widell flyttet nylig fra et loft til en leilighet fra århundreskiftet sentralt i Stockholm. I sitt nye hjem bestemte hun seg for å satse helhjertet på farger!

– På loftet der jeg bodde før var det vanskelig å bruke maling fordi et loft ikke har så klare grenser mellom tak og vegg. Nå som jeg flyttet inn i en leilighet fra århundreskiftet, følte jeg at jeg ville gå all in på farger, sier Amelia.

Nå som jeg flyttet, følte jeg at jeg ville gå all in på farger!

Skap malt med LADY Supreme Finish

Koselig soverom med vakre pasteller. Veggene er malt med LADY Pure Color i fargen 5262 Sval Sjø. Garderobeskapet er også malt i fargen 5262 Sval Sjø med vår maling for tre og panel LADY Supreme Finish Pure Matt. De rosa linjene er malt i fargen 2602 Butterfly med LADY Supreme Finish Silkematt.

Amelia forteller at hun setter pris på fargerike toner i hjemmet sitt, men understreker samtidig viktigheten av balanse.

LADY 3255 Pink Veil malt med LADY Pure Color

Å ha det fargerikt, men samtidig harmonisk, er viktig for Amelia. Fargen 3255 Pink Veil, malt med LADY Pure Color på veggen, er akkompagnert av mønstrede tekstiler, oransje gardiner og fargerike interiørdetaljer.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Jeg elsker farger, men synes det er viktig at fargene matcher hverandre. Selv når det er fargerikt er det viktig med en rolig og harmonisk følelse.

Den lyserosa fargen 3255 Pink Veil, malt med LADY Pure Color, gjør at de fargede detaljene skiller seg ut på en fin måte.

De fargerike valgene

Det ene soverommet er malt i den isblå fargen 5262 Sval Sjø sammen med korallrosa detaljer i 2602 Butterfly, mens det andre soverommet har fått den turkise tonen 6383 Imagine. Stuen ble malt i den blek-rosa 3255 Pink Veil, mens kjøkkenet fikk korallrosa vegger i 2602 Butterfly, mens tre og panel ble malt i NCS S1580-R. Listene er malt i 9918 Klassisk Hvit. Modig og deilig med alle de fargerike fargene, synes vi. Sjekk den paletten!

LADY Supreme Finish på skap og LADY Pure Color på vegg

Så nydelige fargekombinasjoner! Veggene er malt med LADY Pure Color i fargen 5262 Sval Sjø. Garderobeskapet er også malt i fargen 5262 Sval Sjø med LADY Supreme Finish Pure Matt, vår beste maling til tre og panel. De rosa linjene er malt i fargen 2602 Butterfly med LADY Supreme Finish Silkematt. Det hvite panelet nederst er malt med LADY Supreme Finish Silkematt i 9918 Klassisk Hvit.

Ulike glansgrader gir liv til rommene

Ikke bare har Amelia kombinert to herlige farger på garderodeskapet, hun har også malt dem i forskjellige glansgrader – de store blå flatene i 5262 Sval Sjø med LADY Supreme Finish Pure Matt (vår matteste) og de rosa linjene i 2602 Butterfly med LADY Supreme Finish Silkematt (vår nest matteste). Les mer om LADY Supreme Finish og glansgrader her.

Tips! Lek med glansgrader på vegger og listverk for å få et livlig uttrykk.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

LADY Pure Color på vegg og LADY Supreme Finish på lister

Til og med sengegavlen har fått en korallrød nyanse. Så fint! Veggene er malt med LADY Pure Color i fargen 5262 Sval Sjø og lister med LADY Supreme Finish Silkematt i 9918 Klassisk Hvit. Den prikkete vasen og den stripete puten er fra hennes eget merke MELIMELI.

Jeg har blitt mye inspirert av den britiske Bloomsbury-stilen, som kan oppsummeres som «more is more».

LADY Pure Color på vegg i fargen 6383 Imagine

Også her kan vi kjenne igjen det stiplede signaturmønsteret på puffen og puten fra MELIMELI. Veggen er malt med LADY Pure Color i fargen 6383 Imagine og matches med sengegavl og gardin i tilsvarende nyanse. Det rosa speilet er også fra MELIMELI!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Interiørinteresse fra barndommen

For Amelia har interessen for interiør alltid eksistert.

– Jeg har likt interiør siden jeg var barn. Allerede som 7-åring bygde jeg møbler av trerester som lå i hagen vår på Gotland, forteller Amelia.

LADY Supreme Finish på dør og LADY Pure Color på veggene

For et nydelig lys og deilige farger! På kjøkkenet har Amelia malt én vegg i fargen 2602 Butterfly – et smart triks hvis du ønsker deg en fargerik farge, men ikke vil male hele rommet. De røde skapdørene er malt med LADY Supreme Finish Halvblank i NCS S1580-R og de hvite listene med LADY Supreme Finish Silkematt i 9918 Klassisk Hvit.

– Vi er superfornøyde med resultatet! Det føles veldig varmt og innbydende, forteller Amilia som riktignok har en liten malepause for tiden.

– Akkurat nå har jeg på en liten malepause (jeg er ganske lei av taping) men har planer om å lage dekorative malerier rundt dørene i noen rom når energien kommer tilbake, sier Amelia.

Tusen takk for at vi komme på besøk, Amelia :)

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…