Årets beste brune og gylne farger!

Årets beste brune og gylne farger!

Brune og gylne nyanser skaper lunhet i et kjøkken med rene linjer. Veggen nærmest er malt med 10965 Hipster Brown og veggen innerst er malt med 10961 Raw Canvas.

Brune farger – lune rom

Det er mange som har falt for de nye, brune nyansene denne sesongen – og det er slett ikke rart! Her er det et mangfold av vakre nyanser å velge mellom, og ikke minst – fargene gir utallige gode kombinasjonsmuligheter. Brunt mot hud- og rosanyanser er bare superlekkert! For ikke å snakke om bruntoner mot blått eller blågrønt. Her er det et vell av tidløse kombinasjoner som du vil trives i – uansett hvilken interiørstil du har.

De fleste brunnyansene passer også til litt gulaktige hvittoner som Bomull eller Egghvit, og er derfor gode valg for de som har ferdigmalte dører og vinduer i disse hvite nyansene.

Veggen under er malt med 10964 Smoked Oak, som er en dyp bruntone med varme i uttrykket. For de som kjenner 2500 Krydder og 2363 Solid fra før, vil denne oppleves som litt mørkere. Se hvor fint den passer til keramikk i blå og gylne nyanser!

10964 Smoked Oak

Veggen er malt med supermatte LADY Pure Color i 10964 Smoked Oak. Asjett fra Guri Sandvik / Norway Design, kjøkkenhåndkle i lin fra Himla / Bolina, presskanne fra Stelton, pepperbøsse i marmor fra Muuto, flaske i keramikk / Illums Bolighus, telys og lysholder fra Skagerak / vaarbutikk.no, flaskeåpner / stilleben.dk, sort asjett, telysholder ,«kakefat» krus i keramikk / Søstrene Grene, jernkulen er stylistens private. Foto: @ainachole, styling: @stylistsusanneswegen

Dette er sesongens aller, vakreste brune nyanser:

Harmonisk med ton-i-ton

Varme brunnyanser gir en følelse av et omsluttende, trygt teppe, og skaper en behagelig og god atmosfære i hjemmet. Trappegangen her har fått en liten raffinert detalj nederst på veggen i 10965 Hipster Brown, som gir en myk overgang til den varme, beigetonen 10966 Almond Beige. Kult og harmonisk på en gang!

Ton-i-ton

Bronse – god som gull!

Det er utrolig deilig å se at de gylne tonene er tilbake igjen! Da LADY presenterte de nye fargene tidligere i høst, var det mange som hadde nettopp 10963 Golden Bronze som sin favoritt! Vi beskriver fargen som en gulaktig bruntone – eller brunaktig okertone om du vil. Sammenlignet med fargen 10001 Dijon Yellow fra vårt forrige fargekart, er 10963 Golden Bronze langt brunere og mer dempet.

 Gyllent bakteppe

Det nydelige, skulpturelle speilet fra Artek, designet av Daniel Rybakken, får spille hovedrollen i dette bildet. Vi elsker hvordan han leker med former, lys og speil og skaper unike opplevelser gjennom sitt design! Veggfargen her er LADY Pure Color 10963 Golden Bronze.

Speil fra Artek / Vitra Scandinavia, armbånd og ring i horn / vaarbutikk.no, kam i tre fra Hay / Illums Bolighus, skål i keramikk fra Ragnhild Wiik/bok «Dialogues» fra Frama / pyramide i terrazzo / kopp i keramikk fra Jim Green / alt fra Bolina, Stoff fra Stoff og Stil. Foto: @ainachole, styling: @stylistsusanneswegen

Tre suverene, gylne nyanser fra LADY:

Fersken og sandfarger gir assosiasjoner til myk sand og solnedgang på ørkenhimmelen! I disse omgivelsene kan du roe helt ned og få et pusterom fra det travle hverdagslivet, og kanskje drømme om nye reiser til fjerne strøk med sol og varme. Se hvordan du kan skape gode kombinasjoner med LADY sitt siste fargekart!

10966 Almond Beige og 20047 Blushing Peach

Veggen i bakgrunnen har fått den gylne rosatonen 20047 Blushing Peach, og veggen og listen foran er malt i fargen 10966 Almond Beige. Rommet er vakkert iscenesatt av Kråkvik & D’Orazio. Foto: Line Klein. Sofa fra Menu, lampe fra Astep, bord og stol fra Fredericia. Se flere bilder fra dette nydelige huset nord for København.

Det er også vakkert og kombinere de blågrønne nyansene med gylne toner! Se hvor fint det ble med den dypgrønne, magiske 5454 Dark Teal på veggen i kombinasjon med 10963 Golden Bronze på gulvet.

Gyllent gulv

Stylist: Susanne Swegen, foto: Aina C. Hole. Stolen Standard fra Jean Prouvé / Vitra Scandinavia, håndkle i lin fra Himla / Bolina, saks fra Hay / Illums Bolighus, stekepanner i støpejern fra Lodge og liten sort vase i keramikk fra Løvfall / vaarbutikk.no, grønn vase i keramikk fra Guri Sandvik / Norway Designs, gaffel / Søstrene Grene

I bildet nedenfor ser du et alternativ med en litt lysere kombinasjon; 10961 Raw Canvas og den svale, mintgrønne 6350 Soft Teal. Dette er to farger som harmonerer helt nydelig. Se flere fargekombinasjoner i denne leiligheten her.

Én leilighet, tre stiler. LADY fargekart.

Vakre nyanser for kalkmaling

De naturlige, beige- og gylne bruntonene kommer virkelig til sin rett i den matte kalkmalingen LADY Minerals. La den lyse, kamelhårsfargen 10961 Raw Canvas, forgylle rommet! Med LADY Minerals får du en vakker tekstur på veggen og en look som er både rå, tøff og myk på en gang. Stryk malingen på med rause penselstrøk for å få et røffe og naturlige utseendet. Slik maler du med LADY Minerals.

Vegg malt med LADY Minerals 10961 Raw Canvas

Styling: Kråkvik & D’Orazio. Foto: Line Klein. Bord fra Menu, vase fra Dansk made for rooms, treobjekt med lokk fra Kristina Dam Studio, tekanne fra Sing Tehus, treskje er vintage.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

TED SPACE – Vårt fremtidige hjem?

I utstillingen Ted Space, under Stockholm Design Week, viste Hanna Nova hvordan hun tror vi kommer til å leve og…

Lun stue med blått paneltak!

Gjengen i Tid for hjem tar godt vare på stuen i den arkitekttegnede boligen! Se resultatet her! Arkitekttegnet bolig Den…

Sosialt kjøkken i friske grønnfarger

På kort tid ble rommet totalt forandret ved hjelp av Tid for hjem-gjengen! Les mer om fargene som ble brukt. …

Naturlig vakkert på hytta

Hent naturen inn i interiøret og skap den lune hyttestemningen du ønsker deg.  Familiehytte i nydelige omgivelser Denne flotte familiehytta…

Friskt og vårlig hjem i grønt og blått!

Hjemme hos Henriette Aaberg-Hansen slipper vintersola såvidt inn og kaster lys inn på nymalte vegger; et ørlite hint og håp…

En drøm av et kjøkken i lune farger

Dette var et mye større kjøkken enn det familien hadde sett for seg! Foto: Pandora Film/ TV 2 Tid for…

Go to top