Daniella Wittes nye hjemmekontor

Daniella Wittes nye hjemmekontor

Velkommen hjem til kreatøren Daniella Witte. Med sin lidenskap for vakre steder og miljøer som utstråler trivsel, har Daniella nylig redesignet hjemmekontoret sitt. Se så fint det har blitt, og hvor fin stemning det er i rommet. – Gangen er malt med LADY Pure Color i LADY 0486 Silke og kontoret i LADY 1276 Soft.

Daniella Witte

Daniella Witte bor i Lomma i Skåne og jobber som interiørstylist. Hun er en av Sveriges mest anerkjente stylister og begynte å interessere seg for interiør allerede som barn.

– Du skulle sett oppussingsprosjektene mine da jeg var 10 år! Det var ofte en total makeover av jenterommet i både farger og møbler, og mine snille venner hjalp til og fikk betalt med tyggegummi. Inspirasjonen fikk jeg fra både mor og bestemor, som alltid hadde forskjellige kreative prosjekter på gang, forklarer Daniella.

Inspirasjon til det nye hjemmekontoret. Trebitene er malt med LADY 0486 Silke og LADY 1276 Soft. 

Inspirasjonen til Daniella

– Inspirasjon får jeg når tankene mine er i balanse og i ro. Når det skjer, er jeg vanligvis ute i naturen. Strukturer, nyanser, former og lys er det som utløser en idé. Instagram og Pinterest er nyttig når jeg for eksempel leter etter en spesiell detalj. – Men jeg har alltid fått energi av å gjøre noe nytt. Å skape det samme som noen andre, gir meg ikke den indre stimulansen og energien som jeg får ved nye prosjekter.

Daniella Witte Kontor

Vakre skaper på kontoret, malt med LADY Supreme Finish matt i LADY 1276 Soft. Se så lekker kombinasjonen mellom den gylne beigetonen og tredetaljene er.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Nytt kontor

I lang tid har Daniella planlagt å lage et bærekraftig hjemmekontor, men dette prosjektet har blitt nedprioritert,  til tross for at tegningene har vært klare i et år. Men i høst brukte Daniella kvelder og helger på oppussing. Det ble satt opp en vegg for å skille kontoret fra den lange gangen. Her ble det også installert sprossevinduer, som ga sårt tiltrengt lys, og som styrket husets karakter og stil.

Daniella Witte kontor

Vakre sprossevinduer ble satt opp for å gi lys og luft mellom hjemmekontoret og gangen. Veggene er malt med LADY Pure Color i 1276 Soft, og legg merke til hvor fint det blir når veggen og interiøret er malt i den samme, matte fargen. I kontoret ble det rom til to arbeidsplasser, samt god plass til oppbevaring. Samtidig er rommet veldig hyggelig og går hånd-i-hånd med den øvrige innredningen.

Kontor er ofte kalde, harde og ganske triste. Vi håper at vår løsning med spesialtilpasset innredning og fargevalg kan være til inspirasjon for andre! Også med tanke på holdbarhet, design og funksjon! 

Daniella Wittes kontor

Deilig, lun og god arbeidsplass.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suverän finish – både på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Jämn och vacker yta
 • Matt, silkematt, halvblank, superblank

Farger

På arbeidsplassen ønsket Daniella å skape en god følelse gjennom varme og lys i myke kontraster. Valget falt derfor på fargen LADY 1276 Soft. Dette er en dempet gyllen tone som passet godt til fargene i resten av huset.

Daniella Witte kontor

Forlengelsen av gangen ble malt i LADY 0486 Silke.

Dette er en perfekt varmhvit farge som bryter forsiktig mot det hvite listverket. Veldig passende i dette noe mørkere rommet, men også som en basisfarge til hele huset. Jeg skal male flere rom i denne behagelige fargen.

Daniella Witte kontor

Gangen er malt med LADY Pure Color 0486 Silke og hjemmekontoret i LADY Pure Color 1276 Soft. Legg merke til takhøyden og effekten man oppnår med sprossevinduer mellom rommene.

Forventninger til 2021

Dette blir et spennende år, som jeg har store, men ydmyke forventninger til! Vi går forhåpentligvis inn i en tid som passer meg bedre enn tiden før pandemien. Jeg føler allerede at det føles mer kjærlig. Helse, restitusjon og langsiktighet, er de tre stikkordene jeg har for 2021.

Få mer inspirasjon og følg Daniella Witte her.

Liker du denne fargepaletten? Les mer om våre sanselige nøytraler her.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Frisk opp med nye farger og supermatte vegger!

Supermatte vegger skaper en dempet og behagelig stemning. Bli inspirert til å finne den nye, perfekte nyansen til ditt hjem! …

Slik bor interiørdesigner Linda Elmin

Linda Elmin bor i et hjem fullt av personlighet og historie. – Bli med oss på besøk til interiørdesigneren, som…

Hjemme hos Ida Gran-Jansen

Hjemme hos Ida Gran-Jansen og familien, skaper dempede farger harmoni i deres lekre, nye hus. – Les hennes beste tips…

Vårlige pasteller i hjemmet til Annette Nordstrøm

Småbruket til Annette er et personlig hjem, med et interiør som er lekent og inspirerende. Velkommen inn for en sanselig…

Interiørdesigner med kjærlighet for maling!

Christina Pettersen Skjevik er en kreativ og aktiv interiørdesigner. Hun har tatt ut en vakker fargepalett fra LADY. Velkommen inn…

Et drømmekjøkken i dempede nyanser

Et drømmekjøkken i tidløs design. – Kristin og Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, og det lekre kjøkkenet…