Deco Blue – en blå favoritt!

Deco Blue – en blå favoritt!

Med LADY Minerals Revive i fargen 4477 Deco Blue, har rommet fått en rustikk og vakker struktur i en elegant fargenyanse. Les mer om nyheten LADY Minerals Revive her!

Deco Blue – tidløs og moderne på samme tid!

Den perfekte blåfargen

LADY 4477 Deco Blue har vært manges favoritt helt siden den ble lansert for et par år siden. Fargen er elegant, dyp og rolig. Det er noe royalt og eksklusivt over denne blåfargen – og vår erfaring er at den er elsket av svært mange!

4477 DECO BLUE

For mange er LADY 4477 Deco Blue den perfekte blåfargen! Med supermatte LADY Pure Color kommer den virkelig til sin rett!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Fargekombinasjoner med Deco Blue

Vi har spurt skandinavisk fargesjef Nina K. Mørkve hva som er så spesielt med denne fargen! Og hvilke farger anbefaler hun i kombinasjon med denne blå nyansen?

LADY 4477 Deco Blue har vært en enorm hit! Den ligger helt klart i toppen av Jotuns mest solgte interiørfarger, forteller Nina. – Grunnen til det er nok at den føles både tidløs og moderne på samme tid. Den er på mange måter den ultimate, mørke blåtonen. Og den passer jo til så mye at det ikke er lett å begrense seg til kun noen få forslag… Men i her er noen tips!

4477 Deco Blue er fin til de lysere blå 4618 Kveldshimmel og 4017 Pilasterblå, for dem som liker kulørtonelike fargesammensetninger.

Deco Blue og Kveldshimmel

Her er veggene i bakgrunnen malt med LADY Pure Color 4477 Deco Blue. I front har veggene fått fargen 4618 Kveldshimmel – og dørene og listverk er malt i den samme nyansen, i LADY Supreme Finish Halvblank. De blanke detaljene gir fin kontrast til den supermatte veggen. Gulvet er malt med Trestjerner Gulvmaling matt glansgrad, i fargen 9938 Dempet Sort.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Kontrastfarger

LADY 4477 Deco Blue er en tøff komplementær kontrast til 10683 Cashmere, forteller Nina videre.

LADY 4477 Deco Blue er nydelig til gylne kontrastfarger som for eksempel 10683 Cashmere – eller til gyllenbrunt lær, som vist på denne sofaen.

Grønn match

Deco Blue kan være en fin aksent til grønntonene 7628 Treasure og 7629 Antique Green.

VillaFloris - DECO BLUE

I Villa Floris har Nina Lunde valgt fargen 4477 Deco Blue til stuen. Den passer perfekt til de gylne detaljene og den eksklusive stilen i huset. Hun har valgt 7163 Minty Breeze i mange av rommene i huset. Dette er også en frisk og god match til Deco Blue. Foto: Nina Lunde.

Nøytral kombinasjon

Dersom jeg skal nevne noen fine nøytraler som står godt til Deco Blue alene, så må det være 12078 Comfort Grey, 0394 Varmgrå og 1352 Form, avslutter vår fargeekspert Nina K. Mørkve.

Også den mer rødlige greige 10342 Kalkgrå eller den litt glemte 10578 Misty Shadow, vil være fine til. Skal jeg trekke frem noen beige varianter må det bli den nye 12076 Modern Beige eller klassikerne 1140 Sand og 1623 MarrakeshLADY 10342 Kalkgrå.LADY 10578 Misty Shadow.LADY 12076 Modern Beige.

Hvite nyanser

LADY 4477 Deco Blue kan matches med de fleste hvite nyanser; fra de hviteste hvite som 7236 Chi, 9918 Klassisk Hvit eller 1624 Letthet – og fungerer også til de mer gulaktige hvite, som velkjente 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

En farge for alle rom!

Blåfargen LADY 4477 Deco Blue har en personlighet som gjør at den passer nær sagt i alle husets rom. Som bildene i saken viser, passer den like godt til kjøkken, i stuen, på soverommet – eller på badet! Bare se hvor tøff og elegant den er her; i våtromsmalingen LADY Aqua!

DECO BLUE - LADY Aqua

LADY Aqua 4477 Deco Blue. Med våtromsmalingen LADY Aqua blir det enklere å skifte farge på baderommet. Den silkematte overflaten gir vakre farger og en pent resultat.

 LADY Aqua

LADY Aqua

 • Vakre, silkematte våtromsvegger
 • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
 • Fuktbestandig
 • Dekkgaranti

Ninas fargekombinasjoner er alltid treffsikre – og vi kan garantere et vakkert resultat med hennes tips og råd!

Den store navnejakten!

Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun. 

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…

Dekk bordet med snadder til påske

Påsken er en vakker tid på så mange måter. Det blir stadig lysere og lengre dager, krokusen sniker seg frem…

Oppgrader kjøkkenet med maling

Å bytte ut hele kjøkkeninnredningen kan bli en kostbar affære. Velger du å male kjøkkenet får du «nytt» kjøkken mye…

Lun stemning med Dempet Savanne

Matbloggerne Gitte Witt og Filip Loebbert har for første gang dristet seg til å male med farger, og har valgt…

Dempet kraft med gultonen 8583 Earthy Yellow

Våren er endelig på vei, og det er på tide å bringe litt friskhet og liv inn i hjemmet etter…