Deco Blue – perfekt til kjøkkenet!

Deco Blue – perfekt til kjøkkenet!

Cindy valgte LADY 4477 Deco Blue til sitt nyoppussede kjøkken. Blått er en farge som mange av oss alltid kommer tilbake til – og 4477 Deco Blue er en vakker klassiker!

Nyoppusset sveitservilla

Cindy Braaen (43) bor sveitservillaen hennes oldefar bygget i 1912. Her bor hun sammen med sin mann og tre barn. Mannen til Cindy er snekker og har pusset opp hele huset, og med ny utestue, terrasse og svømmebasseng, fremstår villaen i fornyet prakt.

Med cremehvit kjøkkeninnredning og benkeplate i valnøtt, matcher LADY Supreme Finish 4477 Deco Blue på panelveggene på kjøkkenet. Ekstra vakkert blir det med kontrasten mellom den matte glansgraden i det blå, mot glansen av hvite detaljer og tak som er malt i LADY Supreme Finish 9918 Klassisk Hvit.

Jeg valgte Deco Blue fordi det er en så ren, dempet og behagelig farge.

LADY 4477 Deco Blue

Elegant, dyp og rolig. Det er noe royalt og eksklusivt over denne fargen,  noe som gjør at man lett fascineres. Sett den inntil de varme grå, beige og greige fargene og løft interiøret til nye høyder. Fargen er en nydelig basisfarge i hjemmet for den som trives med litt mørkere vegger. Fungerer godt til hvittonene 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit, 1453 Bomull.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suveren finish – selv på dører og lister
  • Ekstremt slitesterk
  • Suveren flyt
  • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Lekker stringhylle mot vakkert, matt og nymalt panel.

Varier gjerne mellom ulike glansgrader i interiøret, for et spennende uttrykk!

ADY Supreme Finish 4477 Deco Blue

Vakker og klassisk kontrast –  blått og hvitt.

Les gjerne mer om LADY Supreme Finish og ulike glansgrader her.

Stor konto på Instagram

Hverdagene er travle med tre barn og stor iver for interiør. Cindy deler nesten daglig bilder av hjemmet deres på @villavang og bruker mye tid på en ryddig og delikat feed. Nesten 75.000 følger hennes konto, så det er ingen tvil om at hennes stil treffer mange!

Vi gleder oss til flere fine bilder fra @villavang. Takk for kjøkkenpraten!

Les mer om elegante fargekombinasjoner med DECO BLUE her.

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Årets fineste pakkekalender

La årets pakkekalender bli til en hyggelig samlingsstund for familien. Fargen øverst på veggen er LADY Minerals kalkmaling 12126 Silhouette….

Hjemmekontor i luftige omgivelser

Barnerommet ble til nytt og luftig hjemmekontor med LADY Minerals Revive 4894 Ocean Air.  Inspirerende hjemmekontor I dag har mange…

Helhetlig fargesetting – også i taket!

Skap en helhetlig fargesetting – og husk å ta med taket i fargeplanleggingen! På bildet er taket malt med LADY…

Studio Føy presenterer nye prototyper

Hils på bordet «Oppi»; nytt og spennende design fra Studio Føy, som ønsker seg en produsent. Veggene er malt med…

Sommerhytta ved Lyseren – vinnerhytta 2020

Vinnerne av Sommerhytta 2020 ble Øyunn og Levi! Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess i Sommerhytta…

Sommerhytta i skogkanten

Esra og Arber pusser opp Sommerhytta i skogkanten. – Gjennom ti uker har fire ulike par gjennomført en omfattende oppussingsprosess…