Dempet palett i totalforvandlet leilighet

Dempet palett i totalforvandlet leilighet

I en gammel leilighet i Fyllingsdalen hadde det ikke skjedd noen ting på nærmere 40 år. Det har jo sin sjarm det, men det er mange lite praktiske løsninger, samt interiør og farger som hører hjemme i et annet tiår. Tid for hjem-gjengen er selvsagt klare for et nytt oppdrag!

Stue før oppussing.

Stuen slik den var før oppussing.

Stue etter oppussing.

Stuen etter oppussing. Tak malt med LADY Perfection 12082 Refined Yellow. Legg merke til spottene som er malt i samme farge som taket.

Fordelen med å bruke LADY Perfection i taket er at den er enkel å påføre uten drypp og søl, og den gir en vakkert og skjoldfritt resultat.

 LADY Perfection

LADY Perfection

Perfekt, helmatt tak
 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Designer i denne episoden er Astrid Maria Sætren, utdannet interiørarkitekt, men jobber mye med scenografi, film og TV. Og vi merker raskt at Astrid har noen noen litt uvanlige, men særdeles kule idéer! For det første overtaler hun Einar til at de skal gå ut om natten og spraye et hoppe-paradis på asfalten, noe som ser ut til å bli svært godt mottatt av nabolaget. Astrid velger også å spraye takspottene og gardinstengene i samme farge som henholdsvis taket og veggene slik at de blir mer usynlige. Ganske stilig!

Åpner opp leiligheten og maler med dempet palett

Den litt trange leiligheten åpnes opp, og males med dempede farger slik at det skal passe godt inn med møbler og øvrig interiør.

Lekker stue med tak og vegger malt med LADY fra Jotun.

Lekker leilighet med eik og nymalte vegger og tak.

Veggene er malt med LADY Pure Color i fargen 12082 Refined Yellow. LADY Pure Color er vår vakreste maling som gir et supermatt og eksklusivt utseende. Malingen lar ektheten i fargene komme til sin rett – helt utilslørt av glans.

Nytt kjøkken. Vegg malt med LADY fra Jotun.

Alt av vinduer, lister og altandør er grunnet med Jotun Heftgrunning Universal, malt med LADY Supreme Finish 15 Silkematt, farge 12082 Refined Yellow.

LADY 12082 Refined Yellow

En dempet gul tone. Fargen er behagelig og avslappet i uttrykket. Den fremstår mer gul og mindre rødlig enn f.eks. 10683 Cashmere som mange kjenner. 12082 Refined Yellow fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Markedets beste maling – til tre og panel
 • Enda vakrere finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Pure Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vakreste maling noensinne – supermatt
 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Og tror du de som eier leiligheten er fornøyde? Jepp, det stemmer! De blir både sjokkerte og målløse når de sier hvor fantastisk det har blitt.

Du kan se episoden på TV2 Play her.

Og vil du lese om flere Tid for hjem-prosjekter hvor vi har stått for malingen? Se artikler fra alle episoder her.

Avatar
Avatar

Audun Ibenholt – Digital Content Manager

Audun har skrevet blogg og jobbet med tekst i hele sitt voksne liv. Han er opptatt av merkevarebygging, kommunikasjon og tydelig språk. Sammen med Jotuns egne fargeeksperter og andre samarbeidspartnere ønsker han å inspirere og motivere til å komme i gang med oppussingsprosjekter - både små og store.

Herskapelig soverom med LADY 0288 Mexico

Bli med og drøm deg bort til Mexico med den nydelig gule tonen LADY 0288 Mexico, og dette vakre soverommet….

I denne vakre leiligheten er ingen vegger like

Velkommen inn i denne strøkne Oslo-leiligheten hvor de fleste rom er malt med LADY Minerals Kalkmaling – noe som skaper…

Nydelig fargetrio hjemme hos Maria Mena

Maria Mena ville ha en leilighet i rolige farger – men ønsket likevel at rommene skulle ha sine særpreg. Interiørarkitekt…

Nynostalgi med behagelig grønt gjesterom

Gjesterommet hjemme hos Kristin Lindhjem (@studiolindhjem) er designet av interiørarkitekt Maria Horgen. Hun og Jorunn Tharaldsen står bak den nydelige…

Livlig fargepalett hjemme hos interiørdesigneren

Gründeren av det svenske interiørbyrået JosefssonLjung, Erik Josefsson, har malt hele spisestuen på nytt i en vakker og livlig fargepalett….

Vårlig fargeinspirasjon fra LADY

Våren er en fin tid for maling og oppussing. Og uttrykket «en ny vår» passer i så måte helt perfekt!…