Desert Pink – for dempet og gyllen sensommerstemning hjemme

Desert Pink – for dempet og gyllen sensommerstemning hjemme

En lys og behagelig stue som er malt i fargen LADY 12120 Desert Pink. – dempet gyllen rosa, med et hint av fersken.

Varm og imøtekommende atmosfære

Det er ikke uten grunn at LADY 12120 Desert Pink er en av de bestselgende fargene fra den første paletten i fargekartet Rediscover. Fargen pryder forsiden på fargekartet, og den er både varm og samlende, men det er også en farge som bidrar til å skape et lunt og inspirerende miljø.

LADY 12120 Desert Pink er en gyllenrosa tone og  kan også beskrives som en ferskentone, da den har klare gylne undertoner i det rosa. Les mer om hva vår fargesjef Lisbeth Larsen sier om fargen her.

LADY 12120 Desert PinkLik farge – ulike overflater

Bak skjenken er det malt med LADY Minerals kalkmaling, for et taktilt og unikt uttrykk og en perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og andre materialer. Rundt peisen er det malt med LADY Wonderwall, som gir en slitesterk og vaskbar overflate. Husk at du fint kan kombinere samme farge i ulike produkter; da får du et interessant interiør! Peisen er også malt med LADY Wonderwall i fargen LADY 9918 Klassisk Hvit.

Varme og rustikke nyanser skaper en helt spesiell atmosfære, og gir assosiasjoner til grunnleggende materialer som leire, stein, sand og jord. Vase og blomster fra RubyElise.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levende kalkmatt utseende
  • Unikt fargeuttrykk
  • Enkelt å lykkes
  • Dekkgaranti

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vakker, matt og robust
  • Varig vakkert, matt utseende
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende

En god fargepartner

LADY 12120 Desert Pink er enkel å kombinere med ulike beige- og gråtoner, og er derfor veldig godt egnet til mange interiører og møbler. Og den er veldig vakker til dypere toner, for eksempel mørke kjøkkeninnredninger.

Tips! Prøv ut chatboten vår her på bloggen! (Se nederst til høyre) Der kan du få mange gode tips til matchende fargekombinasjoner. – Eller besøk gjerne nettsidene våre for enda flere produkt- og fargeråd!

LADY 12120 Desert Pink – en varm og omsluttende farge, som matcher både møbler og detaljer.

Foto og styling: Annette Nordstrøm

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner. Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182…

Våre vakreste farger – Nytt fargekart!

I fargekartet «Våre vakreste farger» finner du mange tips og trygge, gode interiørfarger. Fargene på bildet er to av våre…

Nye farger i LADY Minerals kalkmaling!

 – Nå er det mange nye farger tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! – Se alle fargene…