Designerens tips #3

Designerens tips #3

Inspirasjon fra et flunkende nytt hus

Enten du skal bygge hus eller bare pusse opp litt; her får du noen gode tips fra designduoen Ert&Ris. Hvordan tenker en designer og illustratør når de har blanke ark til å skape drømmehuset? Jeg, Linn, den ene halvdelen av duoen, har nettopp flyttet inn i mitt funkishus i Sandefjord. Her på LADY Inspirasjonsblogg vil jeg dele noen gode tips fra oppussingen. Her er mitt tredje tips. La deg inspirere og stjel ideene!

Tips til gangen

Tips 1: Hvem sier at en garderobedør må være hvit? Velg garderoben til gangen i en farge som matcher interiøret generelt. Gangen er førsteinntrykket av huset, og her er det fint å sette sitt eget særpreg. Finn en farge du liker, feks blant Jotun LADY sitt lekre nye fargekart LADY Balance og få dørene sprayet profesjonelt. Du kan også bestille direkte hos en kjøkkenleverandør som kan hjelpe med dette. Disse høye skapdørene fra gulv til tak er levert av Funksjon kjøkken i Sandefjord.

Jotun LADY Designertips

Velg gjerne en farge på skapene som går igjen i møbler andre steder i huset, da skaper du en helhet. Jeg har valgt å plukke opp fargen på garderoben fra blant annet en stol i stua.

Jotun LADY Designertips

Tips 2: Vær kreativ med knottene. Det er utrolig hvor mye knottene har og si for totalinntrykket av skap. Her kan du finne på kombinasjoner som ingen andre har, og som er ditt avtrykk på stilen. Her er det store knotter i ask som egentlig er beregnet til knagger. ”The Dots” fra Muuto. Treverket i ask går igjen i parkett og andre detaljer i tre, også her er dette gjort for å skape en helhetlig stil i huset.

Se flere tips fra Linn: Designerens tips#1 og Designerens tips#2

Avatar

ertogris – Designere og illustratører

ert&ris er en designduo bestående av to sprudlende og dyktige jenter, Linn og Jannicke. De er begge frilans designere og illustratører. Jentene har stor interesse for interiør og fargesammensetninger, og har stadig småprosjekter på gang som de gladelig deler med dere. ert&ris lager også de vakreste illustrasjoner på print.

Ny og barnevennlig stue

Tid for hjem laget en barnevennlig stue, med nye farger og gjenbruk av materialer. Tak og vegger er malt med…

Ett bad- tre stiler!

Se hvordan ett bad får tre helt ulike stiler ved å velge forskjellige farger! – Her er det malt med…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Elegant og gyllent på soverommet

Vi tilbringer store deler av livet på soverommet. I år er det kanskje på tide med fornyelse hjemme hos deg?…

Et godt inneklima i vårlige farger

Vi gleder oss til lysere dager! Med Jotun SENS får du ikke bare vakre, vårlige farger, men du kan også…

Opptatt av inneklima? – Velg SENS!

Vi oppholder oss mye innendørs, det er derfor viktig at vi har mulighet til å velge produkter som kan bidra…