Designerens tips #3

Designerens tips #3

Inspirasjon fra et flunkende nytt hus

Enten du skal bygge hus eller bare pusse opp litt; her får du noen gode tips fra designduoen Ert&Ris. Hvordan tenker en designer og illustratør når de har blanke ark til å skape drømmehuset? Jeg, Linn, den ene halvdelen av duoen, har nettopp flyttet inn i mitt funkishus i Sandefjord. Her på LADY Inspirasjonsblogg vil jeg dele noen gode tips fra oppussingen. Her er mitt tredje tips. La deg inspirere og stjel ideene!

Tips til gangen

Tips 1: Hvem sier at en garderobedør må være hvit? Velg garderoben til gangen i en farge som matcher interiøret generelt. Gangen er førsteinntrykket av huset, og her er det fint å sette sitt eget særpreg. Finn en farge du liker, feks blant Jotun LADY sitt lekre nye fargekart LADY Balance og få dørene sprayet profesjonelt. Du kan også bestille direkte hos en kjøkkenleverandør som kan hjelpe med dette. Disse høye skapdørene fra gulv til tak er levert av Funksjon kjøkken i Sandefjord.

Jotun LADY Designertips

Velg gjerne en farge på skapene som går igjen i møbler andre steder i huset, da skaper du en helhet. Jeg har valgt å plukke opp fargen på garderoben fra blant annet en stol i stua.

Jotun LADY Designertips

Tips 2: Vær kreativ med knottene. Det er utrolig hvor mye knottene har og si for totalinntrykket av skap. Her kan du finne på kombinasjoner som ingen andre har, og som er ditt avtrykk på stilen. Her er det store knotter i ask som egentlig er beregnet til knagger. ”The Dots” fra Muuto. Treverket i ask går igjen i parkett og andre detaljer i tre, også her er dette gjort for å skape en helhetlig stil i huset.

Se flere tips fra Linn: Designerens tips#1 og Designerens tips#2

Avatar
Avatar

ertogris – Designere og illustratører

ert&ris er en designduo bestående av to sprudlende og dyktige jenter, Linn og Jannicke. De er begge frilans designere og illustratører. Jentene har stor interesse for interiør og fargesammensetninger, og har stadig småprosjekter på gang som de gladelig deler med dere. ert&ris lager også de vakreste illustrasjoner på print.

7685 Subtle Green – en subtil og anvendelig grønntone

I fargekartet CANVAS presenterer vi hele 4 grønne farger for 2024. En av disse er den dempede og herlige grønntonen…

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…