Designerens tips #3

Designerens tips #3

Inspirasjon fra et flunkende nytt hus

Enten du skal bygge hus eller bare pusse opp litt; her får du noen gode tips fra designduoen Ert&Ris. Hvordan tenker en designer og illustratør når de har blanke ark til å skape drømmehuset? Jeg, Linn, den ene halvdelen av duoen, har nettopp flyttet inn i mitt funkishus i Sandefjord. Her på LADY Inspirasjonsblogg vil jeg dele noen gode tips fra oppussingen. Her er mitt tredje tips. La deg inspirere og stjel ideene!

Tips til gangen

Tips 1: Hvem sier at en garderobedør må være hvit? Velg garderoben til gangen i en farge som matcher interiøret generelt. Gangen er førsteinntrykket av huset, og her er det fint å sette sitt eget særpreg. Finn en farge du liker, feks blant Jotun LADY sitt lekre nye fargekart LADY Balance og få dørene sprayet profesjonelt. Du kan også bestille direkte hos en kjøkkenleverandør som kan hjelpe med dette. Disse høye skapdørene fra gulv til tak er levert av Funksjon kjøkken i Sandefjord.

Jotun LADY Designertips

Velg gjerne en farge på skapene som går igjen i møbler andre steder i huset, da skaper du en helhet. Jeg har valgt å plukke opp fargen på garderoben fra blant annet en stol i stua.

Jotun LADY Designertips

Tips 2: Vær kreativ med knottene. Det er utrolig hvor mye knottene har og si for totalinntrykket av skap. Her kan du finne på kombinasjoner som ingen andre har, og som er ditt avtrykk på stilen. Her er det store knotter i ask som egentlig er beregnet til knagger. ”The Dots” fra Muuto. Treverket i ask går igjen i parkett og andre detaljer i tre, også her er dette gjort for å skape en helhetlig stil i huset.

Se flere tips fra Linn: Designerens tips#1 og Designerens tips#2

Avatar
Avatar

ertogris – Designere og illustratører

ert&ris er en designduo bestående av to sprudlende og dyktige jenter, Linn og Jannicke. De er begge frilans designere og illustratører. Jentene har stor interesse for interiør og fargesammensetninger, og har stadig småprosjekter på gang som de gladelig deler med dere. ert&ris lager også de vakreste illustrasjoner på print.

Frodige fargevalg i Villa Sole

Velkommen til flotte og herskapelige Villa Sole i Sandefjord! Her har kreative Kaia nettopp fornyet kjøkkenet og spisestuen med lune,…

Tidløs og herskapelig eleganse hos Ida

Den danske interiørdesigneren Ida Dalgaard-Thestrup har pusset opp et herskapelig hus fra 1907. Velkommen inn og la deg inspirere av…

Sophisticated Red – En stilsikker burgundertone

Nyheten Sophisticated Red er en dyp og stilsikker burgunderrød tone. Denne nyansen er lun, lekker – og lett å bli…

Heymat WILDLIFE – I kombinasjon med lekne LADY-farger

Den fargerike Wildlife-kolleksjonen fra Heymat vil bringe glede og eventyr til ethvert barnerom! Utforsk kolleksjonen og de kreative fargepalettene her….

Idyllisk sommerhus på Stadlandet

Fra gammel sveitservilla til lunt sommerhus: I ukens episode av Eventyrlig Oppussing, tar Halvor og teamet turen til vakre og…

Moderne minimalisme hos Alexandra Hoang

Da moteprofilen Alexandra Hoang og ektemannen Thien kjøpte leilighet i Barcode, endte de opp med å fornye både vegger, tak…