Utforsk våre digitale fargekart

Utforsk våre digitale fargekart

Vi har laget flere digitale fargekart som vi håper kan være til hjelp når du skal velge riktig farge og malingstype til ditt prosjekt. Du kan lagre bilder, farger og malingstyper slik at du har det klart på mobilen når du kommer til butikken. Kjekt, ikke sant? Les om de ulike digitale fargekartene, hent deg en deilig kopp kaffe og kos deg med dem :)

LADY-fargekart

LADY digitalt fargekart 2018

Det digitale LADY-fargekartet guider deg gjennom de nyeste LADY-fargene. Vår fargesjef gir deg tips til hvordan du kan bruke fargene, samt tips til gode kombinasjonsfarger. Se våre fargekart her.

LADY Minerals Kalkmaling – fargekart

Digitalt LADY Minerals Fargekart

I det digtale fargekartet for kalkmaling får du inspirasjon til hvordan du kan skape ditt unike uttrykk ved hjelp av kalkmalingen LADY Minerals. Du blir presentert for tre ulike temaet og får en enkel oversikt over alle fargene du kan få i kalkmaling.

Utendørs fargekart

 

Sist, men ikke minst; Hvis du skal male ute i år så anbefaler vi deg å sjekke ut det digitale utendørsfargekartet. Vi vil gå så langt å si at dette er det beste verktøyet du kan bruke for å finne riktig farge til ditt hus. Se utendørs fargekart her.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Category Development Manager West Europe and Scandinavia

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…