Utforsk våre digitale fargekart

Utforsk våre digitale fargekart

Vi har laget flere digitale fargekart som vi håper kan være til hjelp når du skal velge riktig farge og malingstype til ditt prosjekt. Du kan lagre bilder, farger og malingstyper slik at du har det klart på mobilen når du kommer til butikken. Kjekt, ikke sant? Les om de ulike digitale fargekartene, hent deg en deilig kopp kaffe og kos deg med dem :)

LADY-fargekart

LADY digitalt fargekart 2018

Det digitale LADY-fargekartet guider deg gjennom de nyeste LADY-fargene. Vår fargesjef gir deg tips til hvordan du kan bruke fargene, samt tips til gode kombinasjonsfarger. Se fargekartet her.

LADY Minerals Kalkmaling – fargekart

Digitalt LADY Minerals Fargekart

I det digtale fargekartet for kalkmaling får du inspirasjon til hvordan du kan skape ditt unike uttrykk ved hjelp av kalkmalingen LADY Minerals. Du blir presentert for tre ulike temaet og får en enkel oversikt over alle fargene du kan få i kalkmaling.

SENS-fargekart

SENS digitalt fargekart

SENS-fargekartet har vi laget spesielt for deg som er opptatt av bruke en maling uten løsemidler, og som ikke avgir noen skadelig avdamping. SENS er den eneste malingserien som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund og kan trygt brukes av gravide. Få tips til hvordan du skaper lune, trygge og vakre hverdagsrom og barnerom. Se SENS-fargekartet her.

Utendørs fargekart

 

Sist, men ikke minst; Hvis du skal male ute i år så anbefaler vi deg å sjekke ut det digitale utendørsfargekartet. Vi vil gå så langt å si at dette er det beste verktøyet du kan bruke for å finne riktig farge til ditt hus. Se det her.

Tanja
Tanja

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Fjern strietapet på en smart måte

Tøffe, slette vegger med mineralsk overflate! Med LADY Minerals Revive er løsningen nærmere enn du tror! Her vist i fargen…

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

Et rent og naturlig hjem

Trappen er laget av kinesisk poppel, og det er kjæresten til Nadia som har tegnet og bygget den. – Egentlig…

Nytt hjemmekontor i brune toner

Jobber du hjemmefra og trenger tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt mer spennende? Følg med her … Niki…

Nytt soverom med rosa makeover

Hvem har vel ikke drømt om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom? Følg med, så skal vi vise deg…

Downtown Camper – en urban oase

Skal du reise til Stockholm? Da kan vi gi deg et hot tips på et av Stockholms nyeste hoteller, Downtown…

Go to top