Utforsk våre digitale fargekart

Utforsk våre digitale fargekart

Vi har laget flere digitale fargekart som vi håper kan være til hjelp når du skal velge riktig farge og malingstype til ditt prosjekt. Du kan lagre bilder, farger og malingstyper slik at du har det klart på mobilen når du kommer til butikken. Kjekt, ikke sant? Les om de ulike digitale fargekartene, hent deg en deilig kopp kaffe og kos deg med dem :)

LADY-fargekart

LADY digitalt fargekart 2018

Det digitale LADY-fargekartet guider deg gjennom de nyeste LADY-fargene. Vår fargesjef gir deg tips til hvordan du kan bruke fargene, samt tips til gode kombinasjonsfarger. Se fargekartet her.

LADY Minerals Kalkmaling – fargekart

Digitalt LADY Minerals Fargekart

I det digtale fargekartet for kalkmaling får du inspirasjon til hvordan du kan skape ditt unike uttrykk ved hjelp av kalkmalingen LADY Minerals. Du blir presentert for tre ulike temaet og får en enkel oversikt over alle fargene du kan få i kalkmaling.

SENS-fargekart

SENS digitalt fargekart

SENS-fargekartet har vi laget spesielt for deg som er opptatt av bruke en maling uten løsemidler, og som ikke avgir noen skadelig avdamping. SENS er den eneste malingserien som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund og kan trygt brukes av gravide. Få tips til hvordan du skaper lune, trygge og vakre hverdagsrom og barnerom. Se SENS-fargekartet her.

Utendørs fargekart

 

Sist, men ikke minst; Hvis du skal male ute i år så anbefaler vi deg å sjekke ut det digitale utendørsfargekartet. Vi vil gå så langt å si at dette er det beste verktøyet du kan bruke for å finne riktig farge til ditt hus. Se det her.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Rustikke, rå og ærlige farger

Rustikke farger og overflater omfavner oss i fargetemaet «EMBRACE». Farger på bildet over: Vegg: LADY Pure Color 12179 Embrace, gulvlister:…

Farger med energi og kreativ glede

Farger med energi! I LADYs fargekart TOGETHER presenterer fargepaletten PLAYFUL, som er både glad, selvsikker og energirik. Bilde over: Vegg:…

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner. Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182…

Hjemme hos Kirsten Visdal

Kirsten Visdal elsker LADY-fargen 10678 Space, og dette ble basefargen i familiens nyoppussede allrom. Tilslutt så jeg bare stripete vegger…

Hytte i blått – med smak av hav

Hytte i blått ved havet i Sandefjord. Malt i en innbydende fargepalett, som både snakker med havet og det vakre…

Hjemme hos Emma Ekman

Velkommen hjem til Emma Ekman og hennes villa fra 1956, og la deg inspirere av hennes øye for farger og…