Downtown Camper – en urban oase

Downtown Camper – en urban oase

Skal du reise til Stockholm? Da kan vi gi deg et hot tips på et av Stockholms nyeste hoteller, Downtown Camper by Scandic. Mange av rommene er nemlig malt med LADY Pure Color!

Urban oase

Det nye livsstilshotellet Downtown Camper ligger midt i sentrum av Stockholm. Hoteller ligger litt opphøyd i terrenget, noe som gjør området til en rolig oase midt i byen. Helt perfekt for å komme hjem og slappe av etter en dag med eventyr, shopping og kultur. Hotellet er tenkt som et perfekt utgangspunkt for nysgjerrige gjester som vil oppdage det ekte Stockholm, men også som en møteplass for de som bor der.

Med en gang du ankommer Downtown Camper, merker du at dette er et annerledes hotell. En varm og inkluderende følelse kommer deg i møte, og du opplever en internasjonal atmosfære som sender tankene til New York eller London. Du kunne vært hvor som helst i verden.

Hotellet, som har en varm og avslappet karakter, er malt med Jotun LADY Pure Color.

Downtown Camper Stockholm malt med LADY Pure Color

I de varme, hjemmekoselige rommene er veggene malt med LADY 5180 Oslo og LADY 1623 Marrakesh.

Innredningen på Downtown Camper er lekent, moderne og inspirert av naturen og betongkarakteren i området rundt Brunkerbergtorg.

Nesten hjemme

Hotellet har vanlige rom i tillegg til mange store suiter og Camping Co-living, der opptil 12 personer kan bo med felles sosialt område. Her kan du skape din helt egen hotellopplevelse, slik at det føles som hjemme. Hele hotellet er designet for et godt opphold og spontane møter.

Downtown Camper Stockholm malt med LADY Pure Color

Veggene er malt i LADY Pure Color  i fargene LADY 5180 Oslo og  LADY 1623 Marrakesh.

LADY 5180 Oslo

En dyp, blå tone med grønne hint over seg, noe som gjør den til den perfekte aksentfargen til blågrønne toner om 7163 Minty Breeze, 6315 Jade eller 7555 Soft Mint. Også fin sammen med 10341 Kalk, 10342 Kalkgrå samt den grågrønne 5341 Prismegrønn. 5180 Oslo vil også fungere til en rekke gråtoner og beigefarger. En tøff og rå farge for interiøret som også er lekker til gylne bruntoner, retro teak og gyllent treverk for å nevne noe. Fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull på detaljer.

LADY 1623 Marrakesh

En varm beige tone.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Downtown Camper Stockholm malt med LADY Pure Color

Se den tøffe stilen i korridorer og åpne soner på hotellet. Vegger malt i LADY 5180 Oslo.

Creative spaces – rom for nye ideer

I stedet for tradisjonelle konferanserom, er det skapt rom som skal være inspirerende, Creative Spaces, med personlig karakter der folk kan møtes, brainstorme og ha workshops. Her skal tankene kunne flyte fritt!

Downtown Camper Stockholm malt med LADY Pure Color

Lounge og resepsjon på Downtown Camper.

På Downtown Camper har tanken vært å skape miljøer som inspirerer gjennom kreativitet, nysgjerrighet og oppfinnsomhet. Det føles innbydende å slå seg ned og nyte en kopp kaffe, mat og vin eller ha en god samtale.

I dag vil folk ha alt – nyte naturen og fortsatt bo i byen. Downtown Camper tilbyr det beste fra disse to verdenene, sier Jacob Dahlberg, General manager, Downtown Camper.

Se mer her om Downtown Camper

Tanja
Tanja

Tanja

I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. deler Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør, farger og design.

Fjern strietapet på en smart måte

Tøffe, slette vegger med mineralsk overflate! Med LADY Minerals Revive er løsningen nærmere enn du tror! Her vist i fargen…

Nyoppusset hyttedrøm

I samarbeid med Hytteliv og interiørdesigner Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tatt del i et spennende oppussingsprosjekt i Kragerø,…

Et rent og naturlig hjem

Trappen er laget av kinesisk poppel, og det er kjæresten til Nadia som har tegnet og bygget den. – Egentlig…

Nytt hjemmekontor i brune toner

Jobber du hjemmefra og trenger tips til hvordan du kan gjøre arbeidsplassen din litt mer spennende? Følg med her … Niki…

Nytt soverom med rosa makeover

Hvem har vel ikke drømt om et stemningsfullt, varmt, luftig og rosa soverom? Følg med, så skal vi vise deg…

Perspective Studio – unik konseptbutikk

Ikke hvilken som helst konseptbutikk. Les gründerduoens tanker rundt konseptet og valg av veggfarger i butikken. For noen år siden…

Go to top