Nye, elegante kombinasjoner med DECO BLUE

Nye, elegante kombinasjoner med DECO BLUE

Trenger du hjelp til nye, elegante kombinasjoner med LADY 4477 Deco Blue? Se for eksempel hvor fantastisk flott fargen er i møte med LADY Pure Color Golden Bronze! Få flere tips fra fargesjefen her!

LADY Deco Blue er fargen som fikk landet til å eksplodere i blått!

Deco Blue – en klassiker!

Vi tør påstå at Deco Blue er fargen som fikk mange grå hjem til å ta sine første skritt mot et mer kulørt interiør igjen. Denne vakre og elegant blåtonen pryder alt fra stuer, kjøkken og soverom, til bad, barnerom og entreer.

At mange ønsker å beholde en farge man har blitt glad i, forstår vi godt. Derfor har vi tatt på oss oppgaven med å finne frem et knippe farger, som gir både atmosfæren og fargen 4477 Deco Blue, en ny piff i hjemmet ditt.

Her finner du spennende kombinasjoner av årets nye farger, så vel som noen gamle skatter.

Fargeforslag til Deco Blue

Vi har valgt å gi alle våre fargeforslag med den samme basen som utgangspunkt. I filmen ser vi at tilstøtende rom har favorittfargen 4477 Deco Blue, mens takbjelker er malt i LADY Supreme Finish 1563 Mørk Strandsand, og taket i 1024 Tidløs. Ved å gi detaljene en annen farge enn den tradisjonelle hvittonen, skaper man mykere overganger mellom detaljer og vegger.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

En farge med karakter

Brunt og blått er en kombinasjon som er ekstra aktuell i 2021. Og ikke hvilken som helst brun, men gjerne en gyllen og litt «sær» bruntone med karakter. LADY 10963 Golden Bronze er nettopp en slik tone, – og den kan skape spenning selv inntil de mest klassiske fargene man kan tenke seg.

10963 Golden Bronze finner du også i det nye fargekartet LADY REDISCOVER.

En gjenoppdaget skatt!

Dette er kombinasjonen for deg som liker myke nøytraler som smyger seg diskret inn i interiøret. LADY 1288 Granskygge er en dempet beigeaktig tone, dog ikke helt som alle andre beigetoner. Den har særpreg i form av et lite hint av noe grønnlig som ligger i undertonen. Den er rett og slett en gjenoppdaget skatt fra våre arkiver, som også har fått plass i vårt nye fargekart.

Kombiner vakre farger og ulike strukturer! Her er supermatte LADY Pure Color malt i fargen 1288 Granskygge – og LADY Deco Blue har fått vakker struktur med LADY Minerals Revive veggfornyer.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • Naturlig, mineralsk veggfornyer
 • Levende overflate med unikt fargeuttrykk
 • Tidsriktig fornyelse
 • Kommer i vakre LADY-farger

Frodig med grønt

Ved å tilføre den gylne grønntonen 8546 Local Green, skjer det store ting i rommet. Det nærmest spirer – og tilfører en rikelig dose frodighet. Du kjenner på lysten til å fylle rommet med grønne planter og vekster umiddelbart. Et deilig utgangspunkt for litt behagelig inspirasjon og vekst.

8546-Local-Green

LADY Wonderwall 8546 Local Green gir en god dash frodighet i interiøret! 

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

Varm kombinasjon med Warm Blush

Den rødrosa tonen 2856 Warm Blush, som alle ser ut til å elske! Trolig pga sin evne til å virke positiv, levende og rolig, på en og samme gang. Lunheten i tonen får deg rolig, mens den fine kuløren får deg glad. Blått og rosa altså, – en kombinasjon som skaper et unikt uttrykk.

Her her paletten med denne kombinasjonen!

Klassisk og harmonisk

Hvis ord som svalhet, ro og avslapning står høyt på listen for hva du ønsker å tilføre interiøret ditt, kan den nye blåtonen 4894 Ocean Air, være det rette valget. Kombinasjonen skaper et klassisk og harmonisk uttrykk. Med ett oppleves detaljer i svakt beige og grå toner, som noe klassisk og litt maritimt.

LADY Pure Color 4894 Ocean Air, med detaljer i 9918 Klassisk Hvit.

Se flere nye blåfarger og kombinasjoner med LADY Ocean Air i det nye fargekartet.

Nina
Nina

Nina – Skandinavisk Fargesjef Jotun

Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.

En drømmeleilighet i myke nyanser

En drømmeleilighet full av vakre detaljer! Velkommen hjem til den svensk influenseren, Elin Skoglund, og la deg inspirere av hennes…

Sommerlig og svalt på gjesterommet

Med nye farger fikk gjesterommet en frisk og sommerlig atmosfære. De gamle strieveggene fikk nytt liv med veggfornyeren LADY Minerals…

Nytt soverom i harmonisk fargepalett

Med ny farge ble det et helt nytt soverom! Veggene er malt med LADY Minerals Revive 1288 Granskygge. – Se…

Harmonisk fargepalett til hele huset

Kristin Lindhjem har utformet en nydelig og harmonisk fargepalett til det nye huset i Sandefjord. Rommene er malt med LADY…

Gult er vårens farge!

I 2021 vil vi se gult i alle varianter. – Vi ønsker god påske, med gul optimisme og tre deilige…

Nytt drømmehus med fokus på varige materialer

Flunkende nytt drømmehus med dempede farger og fokus på varige materialvalg. Veggfargen er LADY Pure Color 12077 Sheer Grey. Kjærlighet…