En drømmeleilighet i myke nyanser

En drømmeleilighet i myke nyanser

En drømmeleilighet full av vakre detaljer! Velkommen hjem til den svensk influenseren, Elin Skoglund, og la deg inspirere av hennes lekre hjem og fantastiske stil. 

Bilde over: Kjøkkenveggen er malt med LADY Wonderwall, kjøkkenskapene med LADY Supreme Finish Superblank og taket med LADY Perfection takmaling – alt i fargen 1931 Kokos. Detaljer i tre: LADY Supreme Finish Halvblank 1876 Hvit Te.

Møt Elin Skoglund

Elin Skoglund er 26 år gammel, og kan beskrives som en multitasker. Hun er både selvstendig næringsdrivende, kreatør og en influenser, som daglig inspirerer tusenvis av mennesker gjennom kanalene sine. Her får tilhengerne følge store og små begivenheter i livet hennes, der interiørdesign og oppussing spiller en viktig rolle. I tillegg er hun partner i selskapet Poppy Poster, som selger høykvalitets kunst i poster-format. Elin hjelper også privatpersoner med innredning. – Det er åpenbart at Elin er både initiativrik og har «drive»!

Lekkert og solrikt kjøkken! Veggene på kjøkkenet er malt med LADY Wonderwall, kjøkkenskapene med LADY Supreme Finish Superblank og taket med LADY Perfection takmaling – alt i fargen 1931 Kokos. Alle detaljer i tre er malt LADY Supreme Finish Halvblank i 1876 Hvit Te

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Varig vakkert, matt utseende
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende

Interesse for interiørdesign

Elins interesse for interiørdesign startet allerede som barn. – Jeg husker at jeg hele tiden ommøblerte rommet mitt da jeg var liten. Foreldrene mine ble vant til riper i gulvet, da jeg stadig flyttet rundt på møblene, ler hun. Interessen har vokst enda mer de siste årene, ettersom vi har pusset opp to leiligheter og et hus, forklarer Elin.

Det blir vakre overganger og myke kombinasjoner når natursteinen møter den dempede beigetonen 1931 Kokos fra LADY.  – Den vakre natursteinen Calacatta er nydelig til 1931 Kokos som pryder både vegger, kjøkkendører og tak. Veggene er malt med LADY Wonderwall, kjøkkendørene med LADY Supreme Finish Superblank og taket med LADY Perfection.

Elin får mye inspirasjon fra Instagram, Pinterest og magasiner. Og en av de største inspirasjonskildene er å brainstorme ideer med samboeren sin. Dette paret skaper tydelig magi sammen!

Vakre farge kombinasjoner i Elins drømmeleilighet! – LADY 1876 Hvit Te på brystpanelet og 1931 Kokos på veggen og kjøkkendørene. Tredetaljene er malt med LADY Supreme Finish Halvblank og veggen med LADY Wonderwall.

Elins drømmeleilighet

Gjennom hele mitt voksne liv har jeg drømt om å bo i en leilighet av typisk karakter fra århundreskiftet, med stor takhøyde og vakre kakkelovner. Da samboeren min og jeg gikk inn i denne leiligheten på visningen, visste jeg med en gang at det var helt rett. Men leiligheten trengte å få tilbake sin gamle sjarm igjen. Vi fikk ganske raskt et klart bilde på hvordan vi ønsket at det skulle se ut, forteller Elin.

– Akkurat nå er jeg nyforelsket i hver tomme av leiligheten! – Men om jeg må velge ett favorittrom, blir det kjøkkenet. Jeg fikk både speildørene og den kjøkkenøya som jeg alltid har drømt om, forklarer Elin.

Fargevalgene

Elin fikk hjelp av venninnen og arkitekten Cecilie Holmboe til å ta fargevalgene i leiligheten. Cecilies oppgave var å roe ned Elins «crazy», turkise kakkelovn, og harmonisere den med den øvrige møbleringen.

Den fantastiske og fargerike kakkelovnen gjorde at Elin og Cecilie måtte tenke seg ekstra nøye om da de valgte ut fargene. Og visst ble det harmonisk med 1876 Hvit Te på brystpanelet og 1931 Kokos på veggen!

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

– Cecilie og jeg tok med oss minst 20 fargeprøver fra Jotun og begynte å testmale. Cecilie lærte meg å tenke rommet som tre forskjellige områder – detaljer av tre, vegger og taket. Jeg ønsket å ha en farge i taket, og sammen fant vi 7163 Minty Breeze som ble helt fantastisk.

Jeg går rundt og er konstant glad. Spesielt over alle fargevalg. Alt ble bare SÅ bra.

Taket i soverommet har fått mintfargen 7163 Minty Breeze – og er malt med LADY Perfection takmaling. 

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel å påføre – uten drypp og søl
 • Vakkert og skjoldfritt resultat
 • Stort fargeutvalg
 • Dekkgaranti

Liker du fargene hos Elin? Sjekk også ut hvilke farger Rikke valgte i sin leilighet.

Det er virkelig nydelig med et fargesatt tak. Det gir rommet et fantastisk løft! Taket er malt i 7163 Minty Breeze med LADY Perfection. Panelveggen er malt med LADY Supreme Finish Matt i 1931 Kokos, og brystpanel med LADY Supreme Finish Halvblank i 1876 Hvit Te.

Mange planer

Elins mål for året er å totalrenovere resten av hjemmet sitt og å bo seg inn. Så lengter hun etter å lage mange middager på det deilige kjøkkenet sitt, og fokusere litt mer på jobben.

Nydelig stue med deilige fargekombinasjoner! Taket er malt i 7163 Minty Breeze med LADY Perfection. Panelveggen er malt med LADY Supreme Finish Matt i 1931 Kokos og brystpanelet med LADY Supreme Finish Halvblank i 1876 Hvit Te.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Få mer inspirasjon fra Elins verden her.

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Se Emily Slotte sitt nye hjem

Vi besøker Emily Slotte i hennes nye hjem! Se bildene og fargene fra hennes vakre univers. – Veggen er malt…

Julestemning med blomster og varme farger

Ikke noe skaper julestemning som blomster! Bli med oss inn til Ruby Elise Blomsterverksted i Sandefjord.  Jul hos Ruby Elise…

Harmoniske farger hos energiske Alfa

Det ble harmonisk med nye farger på vegger og tak hos Alfa Krogh. Tak: LADY Perfection 10678 Space, vegg: LADY…

Fargesetting med energiske farger

Energiske farger i interiøret gir glede og inspirasjon! Les om hvordan du kan fargesette hjemmet med fargepaletten «PLAYFUL».  Energiske farger…

Vakker fornyelse av hjemmet med maling

Maling med én farge, for harmonisk og sømløs fornyelse: LADY 0280 Caravan er en gulbrun okertone. Trappen er malt med…

Tips til varme og harmoniske fargekombinasjoner

Trenger du gode tips til fargekombinasjoner? I fargepaletten «Embrace» finnes et vell av alternativer – Les noen av fargesjef Nina…