Er du gravid og skal male?

Er du gravid og skal male?

Mens man er gravid kan tiden virke uendelig lang! Benytt ventetiden til å planlegge et lunt babyrom, slik at dere sammen kan kose dere og bare nyte, når tiden endelig er inne. Her har vi malt med Jotun SENS 3-i-1 07 i fargen 10580 Soft Skin.

Trygt valg av maling for den gravide

For deg som er gravid er det ekstra viktig å ta hensyn til den lille i magen. Med SENS maling kan du føle deg helt trygg på at hverken du og babyen vil ta skade av malingen eller innholdet. Du kan altså male babyrommet klart med god samvittighet dersom du benytter malingsserien SENS.

 SENS 3i1 Vegg/panel/list 07

SENS 3i1 Vegg/panel/list 07

  • Trygg fra første strøk
  • Ingen malingslukt
  • Ingen skadelig emisjon
  • 3i1 – enkelt å få til et fint resultat

Enkelt å bruke!

Jotun SENS 3-i-1 er ikke bare trygt, men også enkelt å bruke! Skal du male vegger og lister i samme farge, kan du bruke det samme malingsspannet. Produktet kan brukes både på både vegger, panel og lister.  I SENS 3-i-1 Vegg/Panel/List 07 er glansen er dempet og silkematt, og malingen gir et fint, holdbart resultat.

Tips! Du kan også få Jotun Sens i en halvblank glansgrad! Bruk gjerne Jotun SENS i glans 30 til listverk i rommet. Det skaper stilige kontraster i lekent barnerom.

JOTUN-SENS-1012-GULLHÅR

Jotun SENS 3-i1 i silkematt glans, i den dempede fargen 1012 Gullhår.

Mal barnerommet i trygge farger

Jotun SENS er et trygt valg for den gravide! Bli bedre kjent med Sens i den lille filmen:

Her er paletten som ble presentert i videoen over. Se flere, fine barnerom og gode kombinasjonsfarger i det digitale SENS-fargekartet.

Ingen løsemidler

SENS-produktene inneholder ikke løsemidler og avgir ingen skadelig emisjon/avdamping. Jotun SENS er det naturlige valget for deg som er opptatt av å ivareta et best mulig inneklima, og er perfekt til oppussing av barnerom. Med SENS kan du være trygg på at du ivaretar din egen og familiens helse.

JOTUN-SENS-7555-Soft-Mint

Jotun SENS 3-i-1 07 i fargen 7555 Soft Mint.

JOTUN-SENS-10580-SOFT--SKIN

Her har vi malt med Jotun SENS 3-i-1 07 i fargen 10580 Soft Skin (vegg) og 2024 Senses (stol). En god gråfarge som matcher disse rosanyansene, er for eksempel 1462 Grå Skifer.

 SENS 3i1 Vegg/panel/list 07

SENS 3i1 Vegg/panel/list 07

  • Trygg fra første strøk
  • Ingen malingslukt
  • Ingen skadelig emisjon
  • 3i1 – enkelt å få til et fint resultat
Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Vårlig vakkert med rosa stue

Dagene har blitt lenger, og vi nyter lyset som er tilbake etter vinter og mørketid. Kanskje gir det deg den…

Norske håndlagde designlamper

Utstillingen over viser de to vakre Arkivlampene 4014 400 mm i hvit sandblåst, med sort oppheng. Disse lampene ble designet i…

Fra slitt kjøkken til smart oppholdsrom

Den nye peisen gjør seg godt i rommet og skaper en lun følelse. Tid for hjem tar utfordringen! Utfordringen for…

Delikat stue i ny fargeprakt

ETTER: Tid for hjem har laget et rom med delikate farger og fine flater. Her blir det fint å leve…

Moderne familiehytte i vakre farger!

De store vindusflatene kan skyves helt til side og skillet mellom ute- og inneområdet viskes ut. Ikke rart at familien ender…

Våre beste tips til fornyelse med maling!

Skap magi i interiøret ved bruk av farger! LADY Pure Color 5489 Free Spirit er en optimistisk farge – vakker i kombinasjon…

Go to top