Et barnerom som vokser med barnet

Et barnerom som vokser med barnet

Med LADY Wonderwall får veggene en holdbar overflate på barnerommet. Få tips til hvordan du kan oppdatere rommet med enkle grep!

Mal barnerommet for å vare

På bare en sommer kan barnet vokse seg fra favorittlekene og temaer som før var altoppslukende. Barnerommet bør kunne følge barnet i flere år, uten at man må gjøre store endringer. Fra Peppa Gris til Frost, og plutselig er det plakater av idoler! Da er det greit at veggene ikke er tapetsert med et tema, men i stedet fungerer som et fint lerret.

LADY 12083 DEVINE

Høyttaler: Beoplay by Bang Olufsen, nattbord: Søstrene grene: Lampe, sengetøy, dyner og puter: KID Interiør, bokstavlampe: Jollyroom.no

Veggene er malt med vår mest robuste veggmaling LADY Wonderwall i fargen 12083 Devine. 

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vakker, matt og robust
  • Varig vakkert, matt utseende
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende

Rom for lek

På dette soverommet bor en liten jente på 4 år. Her det både Frost-figurer og fargerike leker, men akkurat nå ligger de fint oppbevart i lekekassen under sengen.

LADY 12083 DEVINE

Svane, sengeteppe og linsengetøy: Kid Interiør.

Dempet ferskenfarge til barnerommet

Fargen LADY 12083 Devine er en behagelig og dempet ferskentone som passer perfekt for et lite soverom. Rosa på rosa gir et mykt og barnevennlig uttrykk. Ulike grønne nyanser kan være gode følgesvenner til den gylne ferskenfargen.

LADY 12083 Devine

En dempet ferskentone. Fargen er gyllen, dempet og behagelig. Den er ikke direkte rosa, men mer som en grålig aprikos / ferskenfarge. Sammenligner man den med kjente rosafarger som 10580 Soft Skin, så fremstår den langt mer gyllen. 12083 Devine fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Tøffe detaljer

Farger påvirkes av omgivelsene. Velger man sorte elementer, vil veggfargen virke tøffere enn om man har rosa og hvitt.

LADY 12083 DEVINE

Fra babyrom til rom for større barn

Med små grep går man fra et nøytralt babyrom til et lekent rom for et større barn. Et godt tips er bildelister som gjør det enkelt å endre uttrykket. Her får bamser, bøker og andre ting stå fremme, og hyllepynten endrer seg hver uke.

LADY 12083 DEVINE

Bildelist i pleksiglass fra IKEA. Bamser og dukke: KID Interiør, tavle, neonlys og bokstavlys: Jollyroom.no. Bilde med sort ramme fra Desenio og bilde med treramme fra Jollyroom.no

LADY 12083 DEVINE

Teppe, bokstavlampe, glødepærer, seng: Jollyroom. Nattbord: Søstrene Grene, grønn lampe, sengetøy, dyne og puter: Kid Interiør, taklampe: Clas Ohlson, oppbevaringskurv: IKEA.

Lekent og tøft rom!

Fra nøytralt naturteppe til teppe med slott og enhjørning. Her er det rosa sengeteppet og blomstene tatt bort- og rommet er stylet med glødepærer og dynetrekk i hvit lin. – Så enkelt er det å endre uttrykk med få elementer!

LADY 12083 DEVINE

Eukalyptusgrener: KID Interiør, bilder: desenio.no, sakkosekk: Jollyroom.no

Grønne elementer blir et friskt innslag mot den lune ferskenfargen. Her har interiørdesigneren brukt ståltråd og kunstige eukalyptusgrener for å skape en illusjon av en klatreplante på sengen.

LADY 12083 DEVINE

Flodhest fra Kid Interiør

Veggene er malt med vår mest robuste veggmaling LADY Wonderwall i fargen 12083 Devine. 

Les mer om den matte nyheten her!

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vakker, matt og robust
  • Varig vakkert, matt utseende
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende

LADY 12083 DEVINE

Idé, styling og foto: Kristin Lindhjem, interiørdesigner/Studio Lindhjem 

Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Deilig kake til 17. mai feiringen!

Hipp hurra for 17. mai! Vi feirer dagen med en lekker, rød fløyelskake – eller Red Velvet kake, som er…

Lidenskaplig opptatt av estetikk!

Marianne Haga Kinder, for mange kjent gjennom Instagram-profilen @inspirasjonsguidennorge, bor i et vakkert funkishus på Ullern. Bli med på visning…

Drømmehytta i sommerparadiset!

Panelveggene på Hvaler-hytta ble malt med LADY Supreme Finish Matt 0394 Varmgrå. Hytte for en aktiv familie Da Turid og…

Inspirasjon til hjemmekontoret

LADY 20145 Wisdom er magisk, beroligende, og oppfordrer til klare tanker  – i en elegant atmosfære på hjemmekontoret. Ny jobbhverdag Det kreves tilpasninger…

IKEA-hacks for et personlig interiør

Frodig og naturlig med 8546 Local Green. IKEA skapet fikk nytt liv med LADY Supreme Finish. Vi vil stadig fornye oss, men…

Ny farge og ny struktur!

To fluer i ett smekk! Ny vegg og ny farge med LADY Minerals Revive.  Mineralske og unike slette vegger LADY…

Go to top