Et barnerom som vokser med barnet

Et barnerom som vokser med barnet

Med LADY Wonderwall får veggene en holdbar overflate på barnerommet. Få tips til hvordan du kan oppdatere rommet med enkle grep!

Mal barnerommet for å vare

På bare en sommer kan barnet vokse seg fra favorittlekene og temaer som før var altoppslukende. Barnerommet bør kunne følge barnet i flere år, uten at man må gjøre store endringer. Fra Peppa Gris til Frost, og plutselig er det plakater av idoler! Da er det greit at veggene ikke er tapetsert med et tema, men i stedet fungerer som et fint lerret.

LADY 12083 DEVINE

Høyttaler: Beoplay by Bang Olufsen, nattbord: Søstrene grene: Lampe, sengetøy, dyner og puter: KID Interiør, bokstavlampe: Jollyroom.no

Veggene er malt med vår mest robuste veggmaling LADY Wonderwall i fargen 12083 Devine. 

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vakker, matt og robust
  • Varig vakkert, matt utseende
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende

Rom for lek

På dette soverommet bor en liten jente på 4 år. Her det både Frost-figurer og fargerike leker, men akkurat nå ligger de fint oppbevart i lekekassen under sengen.

LADY 12083 DEVINE

Svane, sengeteppe og linsengetøy: Kid Interiør.

Dempet ferskenfarge til barnerommet

Fargen LADY 12083 Devine er en behagelig og dempet ferskentone som passer perfekt for et lite soverom. Rosa på rosa gir et mykt og barnevennlig uttrykk. Ulike grønne nyanser kan være gode følgesvenner til den gylne ferskenfargen.

LADY 12083 Devine

En dempet ferskentone. Fargen er gyllen, dempet og behagelig. Den er ikke direkte rosa, men mer som en grålig aprikos / ferskenfarge. Sammenligner man den med kjente rosafarger som 10580 Soft Skin, så fremstår den langt mer gyllen. 12083 Devine fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Tøffe detaljer

Farger påvirkes av omgivelsene. Velger man sorte elementer, vil veggfargen virke tøffere enn om man har rosa og hvitt.

LADY 12083 DEVINE

Fra babyrom til rom for større barn

Med små grep går man fra et nøytralt babyrom til et lekent rom for et større barn. Et godt tips er bildelister som gjør det enkelt å endre uttrykket. Her får bamser, bøker og andre ting stå fremme, og hyllepynten endrer seg hver uke.

LADY 12083 DEVINE

Bildelist i pleksiglass fra IKEA. Bamser og dukke: KID Interiør, tavle, neonlys og bokstavlys: Jollyroom.no. Bilde med sort ramme fra Desenio og bilde med treramme fra Jollyroom.no

LADY 12083 DEVINE

Teppe, bokstavlampe, glødepærer, seng: Jollyroom. Nattbord: Søstrene Grene, grønn lampe, sengetøy, dyne og puter: Kid Interiør, taklampe: Clas Ohlson, oppbevaringskurv: IKEA.

Lekent og tøft rom!

Fra nøytralt naturteppe til teppe med slott og enhjørning. Her er det rosa sengeteppet og blomstene tatt bort- og rommet er stylet med glødepærer og dynetrekk i hvit lin. – Så enkelt er det å endre uttrykk med få elementer!

LADY 12083 DEVINE

Eukalyptusgrener: KID Interiør, bilder: desenio.no, sakkosekk: Jollyroom.no

Grønne elementer blir et friskt innslag mot den lune ferskenfargen. Her har interiørdesigneren brukt ståltråd og kunstige eukalyptusgrener for å skape en illusjon av en klatreplante på sengen.

LADY 12083 DEVINE

Flodhest fra Kid Interiør

Veggene er malt med vår mest robuste veggmaling LADY Wonderwall i fargen 12083 Devine. 

Les mer om den matte nyheten her!

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vakker, matt og robust
  • Varig vakkert, matt utseende
  • Ekstremt slitesterk
  • Meget flekkavvisende

LADY 12083 DEVINE

Idé, styling og foto: Kristin Lindhjem, interiørdesigner/Studio Lindhjem 

Barbro
Barbro

Barbro – Brand Manager

Barbro har lang fartstid i Jotun, og har jobbet med både eksteriør- og interiørmalinger i en årrekke. Som prosjektleder for Jotuns mange fargekart, og gjennom ulike samarbeid og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

La deg inspirere av mørke farger

Mørke farger gir et eksklusivt og elegant uttrykk i hjemmet, og vi benytter anledningen til å inspirere med noe av…

7686 Mindful Green – en balansert grønntone

Vårt nyeste LADY-fargekart, CANVAS, presenterer flere grønne fargenyheter – som for eksempel den dype, mørke fargen 7686 Mindful Green! La…

Vakker Oslo-leilighet med kalkmaling

Hjemme hos Emilie Frøyland er det grønt og beige som spiller hovedrollene. Bli med inn i det avslappende og lekre…

Bli med Eventyrlig oppussing til Vingelen

Den vakre fjellbygda Vingelen, et stykke utenfor Røros, er kledd i vinterdrakt, og gutta i Eventyrlig oppussing skal pusse opp…

Muted Coral i Pop-up på Oslo Design Fair

Fargenyheten fra Jotun, LADY 20217 Muted Coral, er det mange som har forelsket seg i. Vi var veldig stolte over å…

Eventyrlig oppussing på Svalbard

Eventyrlig Oppussing tilbake på Svalbard og denne gang i nydelige høstfarger. Hytta de skal pusse opp ligger med utsikt over…