Et koselig soverom i nye farger!

Et koselig soverom i nye farger!

Et koselig soverom, i lune, nye farger! Velkommen hjem til Ditte.

Ditte Svanfeldt er en inspirator og gründer som bor landlig til med familien. Hun er en livsnyter  av rang, men tar ingenting for gitt, og er dyktig til å se det store i de små ting. Ta en titt på datterens nymalte soverom i LADY-fargene 10963 Golden Bronze og 1973 Antikkgrå.

Med øye for detaljene

Ditte bor sammen med mannen David, tre døtre, hunden Gösta og katten Ture i en villa på landet. 31 åringen jobber med sine sosiale kanaler, samt med det nystartede selskapet Svanfeldts Coffee, som hun driver med mannen sin.

I år vant hun også prisen for Årets Instagram profil, som deles ut av svenske Rum 21. Når du besøker henne i sosiale medier, er det lett å forstå hvorfor hun fikk prisen! Dittes store interesse for interiørdesign og øye for detaljer gjennomsyrer hele huset, så vel som hennes Instagram-konto. I kombinasjon med en stor dose kjærlighet til familien og vennene hennes, er du invitert til en ekte og inspirerende kanal.

Velkommen til Dittes datters barnerom. Veggene er malt med supermatt LADY Pure Color i 10963 Golden Bronze og taket med LADY Perfection 1973 Antikkgrå.

Det vakre og naturlige huset

For fem år siden flyttet familien til det vakre hjemmet.- Og det var en selvfølge at det var nettopp til dette naturnære stedet de ville flytte til.

Jeg får energi fra naturen og det er også her jeg får all inspirasjonen min, sier Ditte.

Huset har gjennomgått en stor transformasjon siden de flyttet inn. Det eneste som ikke er gjort om er kjøkkenet, men Ditte har planene klare for oppgraderinger der i høst.

Soverom i nye farger

Den siste forvandlingen ble gjort i deres yngste datters rom. Ditte malte barnerommet med fargene LADY 10963 Golden Bronze, som pryder veggene, og LADY 1973 Antikkgrå i taket.

Fine farger til soverom! Veggene har fått fargen 10963 Golden Bronze med LADY Pure Color og taket med LADY Perfection 1973 Antikkgrå.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

  • Enkel å påføre – uten drypp og søl
  • Vakkert og skjoldfritt resultat
  • Stort fargeutvalg
  • Dekkgaran

Gyllenbrunt til veggene og grånyanse til taket

Dittes kjærlighet til naturen er klar, og for henne er det viktig å bringe roen inn i hjemmet. Hun liker seg best nær naturen, og i jordnære og rolige toner, da de har en avslappende og hyggelig effekt. På datterens soverom valgte hun en mørkere farge for å skape en koselig og dempet følelse. Det grå taket understreker og styrker den hyggelige stemningen ytterligere.

Mange tenker nok at rommet vil føles mindre med disse mørke fargene, men jeg synes heller det føles større. Vi er så fornøyde med resultatet, sier Ditte.

Se hvor lekkert de hvite detaljene popper ut mot de gylne veggene.

Mer inspirasjon til soverom her!

Høstplaner

Denne høsten vil Ditte tilbringe mest mulig tid ute i naturen med familien, for å samle energi og hente inspirasjon. Hun vil også lansere et nytt konsept gjennom kaffefirmaet sitt i høst, der en andel av salget øremerkes hjerneforskning.

De svarte og hvite detaljene er deilige mot den gyldne fargen.

Her er det rom for lek og moro. Veggene er malt i 10963 Golden Bronze med LADY Pure Color og taket i 1973 Antikkgrå med LADY Perfection.

Få mer inspirasjon på Dittes Instagram her.

Foto: Ditte Svanfeld

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Rustikke, rå og ærlige farger

Rustikke farger og overflater omfavner oss i fargetemaet «EMBRACE». Farger på bildet over: Vegg: LADY Pure Color 12179 Embrace, gulvlister:…

Farger med energi og kreativ glede

Farger med energi! I LADYs fargekart TOGETHER presenterer fargepaletten PLAYFUL, som er både glad, selvsikker og energirik. Bilde over: Vegg:…

Beroligende farger i vakkert samspill

Beroligende farger gir rom for refleksjon og samhold. Fargepaletten «CHERISH» inspirerer til myke kombinasjoner. Bilde over: Vegg: LADY Wonderwall 12182…

Hjemme hos Kirsten Visdal

Kirsten Visdal elsker LADY-fargen 10678 Space, og dette ble basefargen i familiens nyoppussede allrom. Tilslutt så jeg bare stripete vegger…

Hytte i blått – med smak av hav

Hytte i blått ved havet i Sandefjord. Malt i en innbydende fargepalett, som både snakker med havet og det vakre…

Hjemme hos Emma Ekman

Velkommen hjem til Emma Ekman og hennes villa fra 1956, og la deg inspirere av hennes øye for farger og…