Et kreativt fristed i Bergen

Et kreativt fristed i Bergen

Vakre LADY Minerals kalkmaling i fargen 10679 Washed Linen, skaper en rustikk og rå atmosfære i studioet!

Samarbeid i Studio Each

Studio Each er først og fremst et kreativt interiørstudio. – Det skal også være en arbeidsplass, som regelmessig vil bli forvandlet til en unik møteplass mellom mennesker – og vakre gjenstander, forteller Per Olav Sølvberg, som er en av driverne. I det nye studioet som han har startet med kompanjongen Adrian Pedersen, oser det av estetikk og kreativitet!

Det er også en butikk, som vil selge kunst og designprodukter. – Vi vil tilby unike produkter fra ulike kunsthåndverkere og designere, sier Per Olav videre. – Det er i stor grad snakk om up-and-coming kunstnere og designere, og studioet selger tingene i kommisjon. Det er givende å hjelpe nye navn opp og frem!

Studio Each

I butikken vil også være en fast kolleksjon fra Frama cph og Aure studio (bildet over), og de vil være de eneste i Bergen som har deler av disse kolleksjonene.

Rå finish til veggene

Da de skulle gjøre klar studioet, tok de kontakt med Jotun for tips til hvordan de skulle få bort den grove fiskebeinstrien på veggene. De ønsket seg en finish til veggene som var rå og tøff – og betongaktig. Valget falt derfor på å bruke veggfornyeren LADY Minerals Revive. Den var veldig fin å bruke, forteller Adrian. – Og den grove og stygge strien forsvant helt!

Les mer om hvordan du sletter ut strievegger med LADY Minerals Revive her.

Ettersom deler av rommet allerede hadde slett underlag av treplater, valgte de å grunne disse med Jotun Kvist- og Sperregrunning – og male over med LADY Minerals Kalkmaling. Til slutt endte gutta med å male over veggene som de hadde slettet ut med LADY Minerals Revive også, fordi de ønsket samme farge i hele rommet.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

 Jotun Kvist- og sperregrunning

Jotun Kvist- og sperregrunning

 • Isolerer kvister og misfarget underlag
 • Kvistlakk og grunning i ett
 • Sperrer nikotin, sot og kvister

Studio Each

LADY Minerals kalkmaling 10679 Washed Linen.

Studio Each

Kalkmalingen gikk helt fint å male på hyllene også, sier Adrian. Det er selvsagt lov å være kreativ og bruke kalkmalingen på denne måten – selv om ikke Jotun anbefaler denne løsningen! For en mer varig finish, vil vi anbefale LADY Supreme Finish på hyller og andre møbler.

Studio Each Studio Each

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levende kalkmatt utseende
 • Unikt fargeuttrykk
 • Enkelt å lykkes
 • Dekkgaranti

LADY 10679 Washed Linen

En varm gråbeige tone. Fargen er akkurat passe myk og lun på veggen. Fargen kan minne litt om Kalk, men den er noe mindre rødlig. Det betyr at den passer langt bedre til Egghvit og Bomull.

Kreativ duo

Adrian Pedersen og Per Olav Sølvberg driver som regel med egne prosjekter, men jobber også sammen når det passer – og ikke minst i forbindelse med Studio Each prosjektet. For mer informasjon om åpningstider, produktene og interiørtjenestene de tilbyr, ta gjerne kontakt gjennom Instagram.

Denne helgen er det mange besøkende i Bergen i forbindelse med Interiør- og designmessen! Er du i byen? Ta turen innom studioet, som ligger i Steinkjellergaten 2!

Studio Each

Vi gratulerer med lekkert studio og gleder oss til å komme på besøk!

Foto: @perolavsolvberg,/ @adrianpedersen

Barbro
Barbro

Barbro – Digital Redaktør

Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

KAN JEG MALE RETT PÅ TAPET?

Denne veggen er malt med LADY Minerals Revive i den blågrønne fargen 6352 Evening Green. Raskt og rimelig med maling!…

Rom for ungdomstid

Med Jotun SENS får du ikke bare vakre farger, men du kan også være helt trygg på at det er…

Mal trygt på barnerommet

Jotun SENS er et trygt valg for alle! Jotun SENS 07 Vegg/Panel/List – i fargen 5030 St. Pauls Blue er…

Er du gravid og skal male?

Mens man er gravid kan tiden virke uendelig lang! Benytt ventetiden til å planlegge et lunt babyrom, slik at dere…

Fargesjefens sjarmerende leilighet

LADY Pure Color 20046 Savanna Sunset (vegg mot stuen) og listverk i LADY Supreme Finish 10678 Space Lisbeths hyggelige hjem…

Nye farger og tidløse kombinasjoner

I det nye fargekartet fra LADY, får de 12 nye fargene fortjent mye oppmerksomhet! I tillegg inneholder fargekartet en rekke…

Go to top