Et landlig og lunt hjem med personlighet!

Et landlig og lunt hjem med personlighet!

Aina Næss (50) og hennes mann nyter livet på landet. I omgivelser som gir ro i sjelen, har de bygget sitt drømmehjem på Eidsfoss. – Spisebord i betong og eik fra Eberhart Furniture. Stoppede stoler er covent fra New Eorks og stolene i Ask og skinn er klassikeren the chair designet av Hans Wegner. Lampen over bordet er fra 101 Copenhagen. Sofaen er covent fra New Works og maleriet er malt av Hanne Tharaldsen. 

Uformelt og åpent

Aina jobber med møbler og interiør, og kjenner denne bransjen svært godt. Hun driver agenturfirmaet Woods sammen med Gro Anita Nilsen. I tillegg har hun butikken Crocus Studio Shop på Eidsfoss. – Men når man er over snittet interessert, blir man også mer praktisk orientert i sitt eget hjem, sier hun. For meg er det viktig at hjemmet mitt er et ekte hjem. Her skal det være uformelt og alle skal føle seg velkomne.

LADY Pure Color 8994 Organic Green

– Legg merke til det tøffe betonggulvet! Det blir en tøff motvekt og kontrast til paneltaket. Sofa Covent fra New Works. Sofabord designet av Bea Mombaers for Serax. Safari stolen er designet av Ole Gjerløv Knudsen for Skovshoved Møbelfabrik. Lampen over sofaen er designet av Muller van Severen for Valerie Objects. Maleriet er av Hanne Tharaldsen og skjenken er Stockholm fra Ikea. Teppe vintage fra Markko.

Naturlig grønn stue

Veggene i stuen er malt med LADY Pure Color 8494 Organic Green. Dette er en naturlig mørk og gyllen grønntone. Fargen vil oppleves som både naturlig og behagelig grønn. Den er lun og fremstår ikke blålig, som enkelte mørke grønntoner kan. I supermatte LADY Pure Color, kommer fargen virkelig til sin rett i denne stuen. Aina liker kunst og planter, og det bærer hjemmet hennes preg av. For henne er det viktigere med et hjem med personlighet, enn navnet på designere.

LADY Pure Color 8494 Organic Green

Sort lampe Karl Johan fra New Works. Skjenk Stockholm fra IKEA.

Praktisk og innbydende kjøkken

Huset skaper stilen, sier Aina. Farger og materialer går i harmoni med husets byggestil og beliggenhet. – Men hun innrømmer at hun liker det enkelt og litt maskulint.

Pynte og style gjør jeg i showrommet!

LADY Pure Color 8494 Organic Green

Lekker fargeharmoni på kjøkkenet! LADY Pure Color 8494 Organic Green er også med på kjøkkenet. Sammen med 9938 Dempet Sort, blir det elegant til det lekre kjøkkenet fra IKEA. I sprutsonen er det satt opp messingfargede plater.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt eksklusivt utseende
  • Unik fargeopplevelse
  • Slitesterk
  • Dekkgaranti

Lyst, men varmt soverom

På soverommet har Aina valgt LADY Pure Color 10966 Almond Beige. – En lys varm beigetone, med klare rødlige undertoner. Hun er veldig fornøyd med hvordan denne fargen fungerer sammen med taket og gulvet.

LADY Pure Color 10966 Almond Beige

Nattbord fra serax. Maleri av Linda Syvertsen. Lampe: privat gave.

LADY Pure Color 10966 Almond Beige

Speil og pult er fra IKEA. Lampe Kizu fra New Works. Stol Thonet.

Lunt og gyllent bad

Badet er elegant og lunt, med en unik vask fra Duravit som Aina og mannen fant da de var på ferie. Aina har valgt den lyse kamelhårsfargede tonen LADY 10961 Raw Canvas på veggen. Den er perfekt til hvite nyanser, slik som vasken og de andre interiørdetaljene. Badet er malt med silkematte og fuktbestandige LADY Aqua.

Les mer om Jotuns våtromsmaling LADY Aqua her.

LADY Aqua Raw Canvas

Lamper fra Vipp. Speil fra By Lassen. Håndkle-stige fra Serax. Vask Duravit.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Vakre, silkematte våtromsvegger
  • Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
  • Fuktbestandig
  • Dekkgaranti

Speil Fra By Lassen. Lamper fra Vipp. Snøkule New York fra Cool Snow Globes. Såper fra Honest. Tannglass Base fra Serax. Håndkle til venstre er fra eget merke Crocus. Håndkle til høyre er fra Vipp. Håndkle stige fra serax. Vask Duravit.

På gjensyn

Fotografier av de som Aina er glad i, med mørke rammer mot den sorte veggen! – Dette er så hyggelig i forbindelse med et inngangsparti!

Veggene er malt med LADY Pure Color LADY 9938 Dempet Sort, en nøytral gråaktig sort tone. En lekker kontrast til den lekre sjeselongen.

LADY Pure Color 9938 Dempet Sort

Stålampe Lantern floor fra New Works. Daybed Mass fra New Works. Krukke på gulvet: Vintage fra India.

Tusen takk for at vi fikk komme på besøk, Aina! Vi kommer gjerne igjen!

Foto: Filippa Tredal @filippatredalphoto

Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lang erfaring med merkevarebygging og kommunikasjon. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister og samarbeidspartnere, deler hun nyheter, trender og inspirerende tips med deg.

Nye, vakre farger i LADY kalkmaling

 – Nå er det mange nye farger tilgjengelig i LADY Minerals kalkmaling og LADY Minerals Revive! Fargen på bildet er…

Supermatte vegger gjør hele forskjellen!

Supermatte og vakre vegger: Dette fantastiske soverommet er malt i gyllenbrune LADY Pure Color 10963 Golden Bronze. Taket er malt…

Slik skapte Emilia et vakkert og godt hjem

Litt utenfor Helsingborg bor Emilia Olsson i et vakkert hus med familien. Her pryder avdempede harmoniske farger veggene, noe som…

Nøytral base med varme fargeinnslag

Mange trives godt med en nøytral base av farger i hjemmet, men ønsker allikevel å tilsette noen kulørte toner. Få…

Nye, elegante kombinasjoner med DECO BLUE

Trenger du hjelp til nye, elegante kombinasjoner med LADY 4477 Deco Blue? Se for eksempel hvor fantastisk flott fargen er…

Favorittfargen Minty Breeze i nye kombinasjoner

Er du en av dem som har favorittfargen Minty Breeze på veggen hjemme? – Fargesjefen gir deg de beste tipsene…

Go to top